קושי במתן שתן לאחר התאפקות

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• קושי במתן שתן לאחר התאפקות
    25
    30/04/2010

ד"ר שלום,
    לאחר טיול של שנה במזרח, (ומעולם לא היו לי דלקות בדרכי השתן), הבחנתי שאני הולכת לשירותים בצורה יותר ויותר תכופה, מה גם שכבר כמה שנים אני סובלת ממעי רגיז.
    לגבי מתן השתן, אני מבחינה שהצורך לתת שתן אמנם תכוף, אך למעשה מדובר בכמויות קטנות ולעיתים זניחות. מכך ובשל העובדה שאני מתעוררת כל לילה לפחות פעם אחת כדי לעשות פיפי- הנחתי שאני סובלת משלפוחית רגיזה. אולם ברצוני לשאול- האם זה נורמלי שכאשר אני מתעוררת כדי לעשות פיפי (כנראה לאחר התאפקות ממושכת שלבסוף העירה אותי) - אני בקושי מצליחה לעשות פיפי ורק תוך התרכזות , אני מצליחה לשחרר את השרירים ההדוקים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 25

ד''ר דוד יוחאי
    05/05/2010

שלום
    לא בטוח שאת סובלת משלפוחית רגיזה. אך לעצם הענין , אין כל בעיה במה שתארת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי במתן שתן

בילא
    17/05/2010

אני מטפלת בשיטת פאולה.הקושי במתן שתן יכול להיות קשור לשלפולית רגיזה או לעיתים לאחזקת יתר.הטיפול בשיטת פאולה במקרים כגון אלה הוא תרגילים בכוון של הרפיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו