בדיקה של אורודינמיקה באסף הרופא

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בדיקה של אורודינמיקה באסף הרופא
    שאלה על תרופה
    23/10/2007

שלום,
    קיבלתי לפני כמה ימים זימון לבדיקה אורודינמית באסף הרופא. הייתי רוצה לדעת קצת יותר על הבדיקה. מה הולכים לעשות לי? האם יש אפשרות לאשפוז בבית החולים? כי על הטופס מצוין "אשפוז יום".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה של אורודינמיקה באסף הרופא

ד''ר דוד יוחאי
    24/10/2007

שלום
    זו בדיקה מאוד פשוטה בה מחדירים קטטר דק מאוד לשלפוחית השתן ואחד לרקטום . ממלאים את השלפוחית דרך הקטטר במים ומבקשים ממך מדי פעם להשתעל וכן לדווח על רצונך למתן שתן. הבדיקה מתבצעת במרפאה ומיד בסיומה את משוחררת לביתך. מעולם לא אושפזה אשה בשל הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, הרגעת אותי קצת...

שאלה על תרופה
    26/10/2007

ומה אחר- כך? יהיה סוף לסיוט הזה של בריחת השתן שלי או שעוד ימשיכו לטרטר אותי מבדיקה לבדיקה? אחרי התוצאות של הבדיקה הזאת יחליטו כבר מה צריך לעשות? זאת אומרת, אחרי התוצאות של הבדיקה יגידו לי מה הפתרון, למשל האם יש צורך בניתוח, וכו'?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתה מפחד

ד''ר דוד יוחאי
    28/10/2007

שלום
    עקרונית ניתן לטפל בחלק מהבעיות עוד לפני הבדיקה כאשר מדובר בדחיפות ותכיפות במתן שתן וקושי בהתאפקות ומתן שתן בלילה. הבדיקה היא יותר לבעית בריחת שתן במאמץ בלבד ע"מ לקבוע הצורך בניתוח כך שאני מאמין שאחרי הבדיקה יוכלו לאבחן את הבעיה ולטפל בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו