מתוסכלת

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    האם זה נכון ש
    06/05/2010

ניסיתי נורביטרופן, וזיקייר, דטרוזיטול ועכשיו אני מטופלת עם טוביאז 8 מיליגרם. הטוביאז יחסית הכי עוזר לי, אבל עדיין יש לי בעיה רצינית של בריחת שתן. האם יש עוד תרופות שאפשר לנסות?
    איך אפשר להסביר את זה שיש ימים שכמעט אין לי בכלל בריחת שתן ובימים אחרים יש לי בצורה משמעותית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טוביאז

ד''ר דוד יוחאי
    10/05/2010

שלום
    בעיתך לא פשוטה. אם כל הטיפולים האלו לא עזרו כלל אני בספק שיש תרופה שתעזור. הבעיה העיקרית היא לעשות אבחנה נכונה ומדויקת. אני מעריך שאת מטופלת על ידי אורוגניקולוג, במידה ולא, אני מאד ממליץ שתפני בהקדם לבדיקה אצל אורוגניקולוג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה...

האם זה נכון ש
    14/05/2010

יש אפשרות לנסות תרופה בשם לירינל או שאם הטוביאז לא עוזר מספיק אין טעם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוביאז

ד''ר דוד יוחאי
    16/05/2010

שלום
    אין כל מניעה לנסות לירינל אם הטוביאז לא עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

האם זה נכון ש
    16/05/2010

האם זה נכון שפעילות גופנית עוזרת להפחתת בריחת השתן|?|
    משום מה כשאני עושה פעילות גופנית יש לי יותר בריחת שתן מבדרך- כלל, אבל אני חייבת כי יש לי עודף משקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוביאז

ד''ר דוד יוחאי
    20/05/2010

שלום
    כל פעילות גופנית המפעילה את שרירי הבטן והמעלה הלחץ התוך בטני ,תחמיר בריחת שתן בנשים עם בעיה זו. כל פעילות גופנית שאינה מעלה לחץ תוך בטני , מומלצת ואינה אמורה להחמיר הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו