עזרה בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    נחמה
    14/05/2010

שלום,
    אני מרגישה בחצי שנה האחרונה כל הזמן תחושות של בריחת שתן. בדרך כלל אין סיבה להתאפקות, כי תמיד יש בקירבי שירותים .אבל התחושות מגיעות גם לאחר שהייתי בשירותים ואז אני רק הולכת שוב מפחד שיברח לי. כשאני עושה ספורט זה מחמיר (חשוב לי לציין שאני עושה הרבה מאוד ספורט ואני לא חושבת שזה קשור לחולשה בשרירים- דבר שאמרו לי שיכול להשפיע).
    אני לא יודעת מה זה ולמה זה קורה ואשמח לעזרה או הכוונה לבדיקות רפואיות, אם יש צורך לדעתך.
    אולי זה קשור, אז אציין שאני סובלת כבר מספר שנים מכאבי בטן חזקים מאוד ובחצי שנה האחרונה סובלת גם מקרקוקי בטן לא נעימים.
    (גילי 18)
    מקווה שתוכל לעזור,
    תודה!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלי

ד''ר דוד יוחאי
    16/05/2010

שלום
    יתכן ואת סובלת משלפוחית רגיזה. הטיפול הינו תרופתי ויכול מאוד לעזור לך. פני לאורוגניקולוג , אין לי ספק שיוכל להתאים לך הטיפול המתאים לאחר קבלת אנמנזה מדויקת ובדיקתך. גם פיזיוטרפיה ךחיזוק שרירי רצפת האגן יכולה לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו