כאבים ולחץ

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• כאבים ולחץ
    יעל
    01/11/2007

שלום,

אני שבועיים וחצי אחרי לידת ואקום קשה עם קרעים פנימיים וחיצוניים רבים, כשבוע לאחר הלידה התחילו לחצים בשלפוחית שנמשכים כמה שניות,בעיקר במעבר משכיבה לעמידה או הזדקפות, לא הרגשתי שיש לי פיפי ולפי אולטראסונד גם לא הצלחתי לרוקן את השלפוחית. במקביל, אני מרגישה לחץ קשה וכואב בכל אזור המפשעה והאגן אחרי עמידה אפילו קצרה, שלא לדבר על מאמצים כמו הרמת התינוק... המצב בשלפוחית מעט השתפר - פחות דקירות ולאט לאט אני מרגישה שוב צורך במתן שתן, אבל הלחץ המציק הזה אחרי עמידה משגע אותי, אני ממש מרגישה כאילו כל מה שיש שם בפנים נופל למטה ולוחץ...

מה קרה לי? זה אמור להשתפר? הרופא אמר שבינתיים מוקדם לדבר על תרגילים לרצפת האגן...

מה לעשות? אני לא יכולה כל היום לשכב ולא להרים את התינוק שלי...

תודה מראש על תשובתך

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ולחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ולחץ

ד''ר דוד יוחאי
    04/11/2007

זה נכון שעד כ-10% יכולה להופיע איזה סוג של צניחה או בעיות בשתן לאחר לידה רגילה ובודאי לאחר לידה מכשירנית טראומטית, אך לדעתי עדיין מוקדם לקבוע אם זה ישאר פרסיטנטי או שיחלוף מעצמו. לכן אני מציע לך לחכות ולראות. עקרונית אין שום בעיה שתתחילי בתרגילים לחיזוק שרירי רצפת האגל בתנאי שהחתך ,אם נעשה ,התאחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו