כאב בעת קיום יחסי מין

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• כאב בעת קיום יחסי מין
    שרון
    13/06/2010

שלום רב,
    ילדתי לפני כשלושה חודשים, לידה רגילה, קצרה יחסית (כשש שעות בסה"כ ולחצתי חזק כחמש דקות).
    לאחרונה שבנו לקיים יחסי מין ובעת החדירה אני חשה כאבים בדופן הנרתיק.זהו כאב שחשתי לאחרונה גם בעת אימון גופני (לאחר ריצה בעיקר)- כאילו משהו בדפנות הנרתיק רופף מעט ולא נעים.
    הייתי אצל רופא נשים שבדק ואמר שהכל נראה תקין. הוא ייחס את הכאב בזמן יחסי המין לחוסר אפשרי באסטרוגן.

מה דעתך? הייתכן שרצפת האגן נפגעה בלידה כה קצרה?
    האם אפשר להמשיך בפעילות גופנית?

לתשובתך אודה
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בעת קיום יחסי מין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון

ד''ר דוד יוחאי
    15/06/2010

שלום רב
    ישנן סיבות רבות לכאבים בזמן יחסי מין. האחת האפשרויות היא שבלידה בצעו אפיזיוטומי ותפרו, ולפעמים איזור החתך יכול לגרום כאבים. אפשרות שניה, אם את נוטלת גלולות יתכן יובש בנרתיק וכאבים בעקבות זאת, אפשרות שלישית, מחלה בשם אנדומטריוזיס, אפשרות נוספת הינה VESTIBULITIS בעיה שרופאי נשים רבים לא שמים לב אליה, בעיה נוספת יכולה להיות סתם דלקת בנרתיק, פטרייטית או חידקית ועוד סיבות רבות כולל חוסר חשק מיני ועוד שקצאה היריעה מלפרט. אני ממליץ שתפני שוב לרופא נשים לבדוק הנושא. בכל אופן צניחה קלה של אברי האגן בד"כ לא מלווה בכאבים בזמן מגע מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו