שלום

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שלום
    ד''ר טלי זילברשטיין
    04/07/2010

בנתונים שבשאלתך לא ציינת את הסיבה ללידת הואקום, זהו נתון חשוב. לאור הטראומה שנגרמה בעקבות לידה זו, ולאור מצבך כיום, למרות שנזק לאגן אינו ודאי, לידה וגינלית עלולה לגרום להחמרת הבעיה, ולחשיפה לטראומה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבה ללידת ואקום

תמי
    04/07/2010

סך כל הלידה שלי ארכה שמונה שעות, אך כשלוש שעות מהן היו צירי לחץ. לאחר כשלוש שעות הוחלט לסיים את הלידה באמצעות ואקום. אני מאוד מאוד מאוד מאוד (ועוד פעם מאוד) רוצה להמנע מניתוח קיסרי. האם יש המלצה גורפת במצבי להמנע מלידה וגינאלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמי

ד''ר דוד יוחאי
    05/07/2010

שלום
    סליחה שאני מתערב אך בשום פנים ואופן את לא צריכה ניתוח. את יכולה ללכת על לידה רגילה. כמובן שהפעם אני מניח שהשיקולים של המילדים יהיו זהירים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכולה להגיד משהו בנושא?

גם אני
    23/07/2010

רק רציתי לספר לך מה שקרה לי: לידה ראשונה וואקום עקב מצוקה: העוברית הייתה מסובבת וגבוהה והיתה ירידת דופק משמעותית .
    אחר כך סבלתי מדליפת שתן קלה שעברה עם פיזיותרפיה.
    לידה שניה: בדיוק אותו סיפור: עובר גבוה ומסובב והדופק פסק. המיילד אמר שוואקום לא יצליח, ושלניתוח לא נספיק בשום אופן. בוצעה לידת מלקחיים קשה מאוד מאוד.
    מאז יש לי המון נזקים ברצפת האגן אבל ללא תסמינים כלשהם.
    כך שבדיעבד היו צריכים לדעתי כן להמליץ על קיסרי. אבל אף אחד לא חשב על זה...
    לפעמים המצוקה כ"כ קשה שאין זמן לעבור לחדר ניתוח...לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו