צניחת איברים לאחר לידה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחת איברים לאחר לידה
    תמי
    10/07/2010

אני ארבעה ימים לאחר לידה שלישית, שלב הצירים נמשך זמן רב ושלב הלחיצות נמשך כחצי שעה,יו תפרים ולא קרעים אך שלב הלחיצות היה קשה במיוחד. מאז אני מרגישה כאילו האיברים הפנימיים שלי יוצאים החוצה, יש לי עצירות ואני לא מצליחה ללחוץ, יש תחושה של מאין בלבול בין השרירים השונים ביחד עם תחושת נימול. האם זה תקין, כמה זמן זה אמור להמשך? בינתיים אני מנסה לחזק את רימפת האגן ע"י כיווץ השרירים ואוכלת מזון עשיר בסיבים.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת איברים לאחר לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תני

ד''ר דוד יוחאי
    12/07/2010

שלום
    כל התופעות שתארת הן בהחלט שכיחות לאחר לידה וגינלית. מעולם אנחנו לא ממליצים על טיפול , או קובעים אבחנה מיד לאחר הלידה. צריך לתת זמן לריפוי טבעי וחזרה של כל המערכות והרקמות למצבם הטבעי. תהליך זה יכול להימשך עד 6 חודשים. במידה ולאחר פרק זמן זה, תמשיכי להתלונן על שינויים בנרתיק . אז יהיה מקום להתחיל בברור ובבדיקות. כמובן שתרגילים לחיזוק שרירי רצפת האגן מאוד מומלצים כך שאת עושה נכון ואין כל צורך במשהוא נוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו