בריחת שתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    צביה
    11/07/2010

אני בת 36. קורה שבזמן שאני בבריכה או בים מרגישה שהשתן בורח וגם כשיוצאת מהמים ממשיך. רציתי לדעת למה זה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביה

ד''ר דוד יוחאי
    12/07/2010

שלום
    לפי תאורך נראה לי שיתכן ואת סובלת משלפוחית רגיזה. אין אפשרות ליעץ לך היות וחסרים פרטים רבים מאוד. אני ממליץ שתפני לאורוגניקולוג ולאחר אנמנזה ובדיקה ,ניתן יהיה לאבחן את בעיתך וליעץ לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריחת שתן המשך

צביה
    12/07/2010

רציתי לדעת האם בקופת חולים יש רופא שמתמחה בתחום שאמרת אורגוניקולוג פשוט לא שמעתי על התחום הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביה

ד''ר דוד יוחאי
    13/07/2010

שלום
    בודאי שבכל קופ"ח ישנם אורוגניקולוגים. לא ציינת לאיזו קופ"ח את שייכת ואיזה אזור בארץ את גרה, אך זה באמת לא משנה כי אורוגניקולוגים קימים בכל הארץ. תוכלי לקבל שם של אחד מהם ע"י רופא הנשים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו