curves

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• curves
    ליאורה
    13/07/2010

אני לא מבינה איך ההודעה ששלחתי השתנתה כי בדקתי אחרי ששלחתי ובפרוש רשמתי את כתובת האתר של שיטה זו המסביר בדיוק את עקרונות השיטה בקצרה. אני אצטט מהאתר כי זה מאוד חשוב לי ואשמח בכל זאת לקבל את דעתך.
    "גארי הייבן ואישתו דיאן פתחו את מועדון Curves הראשון בארה"ב בשנת 1992. תפיסתם החדשנית של כושר גופני ב-30 דקות שילבה אימון כוח ופעילות לב ריאה מתמשכת באמצעות התנגדות הידראולית בטוחה ואפקטיבית."
    " CURVES הרשת הנשית הגדולה בעולם לעיצוב הגוף באימון על מחזורי.

• המכשירים בCURVES מותאמים באופן מושלם לנשים כיוון שאינם מבוססים על עיקרון המשקולות אלא על התנגדות הידראולית, כלומר על רמת הכוח שכל אחת משקיעה: הכוח שתפעילי יעורר את ההתנגדות של המכשיר, מה שמעצב את האישה ללא שום נזק. ברור לחלוטין שמה שמתאים לגברים לאו דווקא מתאים לנשים והגיוני שמשקולות לא מתאימות לנשים בכל מצב במיוחד שרוב הנשים מבקשות להצר את ההיקף ולהאריך את השריר ולא לנפחו.

• עם הגיעה של המתעמלת למפגש ראשון במכון היא תעבור ניתוח גיזרה והערכת בריאות ייחודיים: משקל, גובה, אחוזי שומן, הרגלי אכילה. היא תישאל על מטרותיה:עיצוב ? הצרת היקיפים? הורדה במשקל? ומעקב יבוצע לאורך תקופת האימונים בכדי לוודא שהמטרה אינה מתרחקת.

• ייחודה של CURVES מתבטא בכך שמציעה לנשים תוכנית אימון מרוכזת בת 30 דקות, המספקת את צרכיה של האשה עם לוח זמנים צפוף, יחד עם סביבה נוחה שתוכננה במיוחד עבור נשים. האימון מתבצע בשיטת העל מחזורי, המשלב אימון כוח יחד עם פעילות אירובית מתמשכת. השיטה מאפשרת לכל אשה להגיע לאימון מרוכז ואפקטיבי ולהתאמן באווירה נינוחה כפי שמתבטא בסיסמתנו " ללא גברים, ללא מראות, ללא איפור ".
    האם Curves מתאימה לי? אימון 30 הדקות

אפשרי לכושר 30 הדקות של Curves לעזור לך לסגל את הרגל האימון הגופני

· אימון Curves הינו אימון מלא הכולל את כל חמשת המרכיבים ההכרחיים:

חימום, אימון איירובי, אימון כוח, הרפיה, ומתיחות.

· Curves משתמשת בהתנגדות הידראולית.

· אין ערימות משקולות להחליף או לנהל.

· התנגדות בטוחה ונוחה מסייעת לך לזרום בבטחה סביב המעגל.

· את דוחפת ואח"כ מושכת, במקום להרים ולהוריד משקולות. בכך קטן הסיכוי להתפתחות כאבים ופציעות.

· פעילות בטוחה, תחת עומסים, עוזרת לך לשמר צפיפות עצם ולהלחם באוסטיאופורוזיס.

· חיזוק השרירים מספק יציבות למפרקים ומהווה חלק חיוני מטיפול בדלקת פרקים.

· Curves מציעה אימון כוח שנשים יכולות לבצע.

· המכשירים מתאימים לכל גיל מכיוון שהם מתאימים את עצמם ליכולתך.

· Curves מתאימה למנויות בכל הגילאים - מגיל 12 עד גיל 105.

הכח להדהים את עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    curves

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאורה

ד''ר דוד יוחאי
    14/07/2010

שלום
    תודה ששלחת לי את כל הפרטים על CURVES , אך למרות זאת אני לא מכיר את האימון הזה. העקרון הינו מאוד ברור: תמנעי מהפעלת לחץ תוך בטני מוגבר. אם המדריכה שלך שוללת הפעלת לחץ תוך בטני כמובן שאין כל בעיה. ברור שאנחנו מדברים רק במקרה שישנה כבר צניחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו