למה הפורומים בנושא

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• למה הפורומים בנושא
    גם אני
    23/07/2010

לא פעילים? האם התופעה אינה נפוצה?מה שיעור הצניחות בגיל כזה?
    אני סובלת מצניחה שלפוחית בדרגה 2 ורקטוצלה דרגה 1.
    אני בת 40
    אחרי שתי לידות מכשירים וואקום ומלקחיים.
    ללא תסמינים של בריחה.
    מה האופציות העומדות לפני? האם יש איזשהי חדשנות בתחום הזה? האם כדאי לחכות כדי שייצבר עוד נסיון טיפולי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה הפורומים בנושא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכוונתי שאין הרבה מקרים

גם אני
    23/07/2010

של צניחת שלפוחית....הגניקולוגית שלי המליצה להמנע מניתוח כי היא אמרה שהתחום הזה ללא חדשנות כבר מס עשורים.היא אמרה שהניתוח כאוד כואב והמליצה לדחות. מלבד כאבים מה עוד תוכל ליידע אותי לגבי האופציה הניתוחית? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני

ד''ר דוד יוחאי
    25/07/2010

שלום
    כבר עניתי לך. אבל אני חוזר שנית, ישנה כיום התקדמות אדירה בתחום ולא מובן לי בכלל מה שהוסבר לך. אני אישית מבצע עשרות של ניתוחים לבעיות אלו וההצלחות בכל העולם מעולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני

ד''ר דוד יוחאי
    25/07/2010

שלום
    לא הבנתי על מה את מתלוננת. פורומים בנושא קיימים ופעילים וישנם פתרונות ניתוחיים מצוינים לצניחות. ממליץ שתפני לאורוגניקולוג המתמחה ברצפת האגן ואני משוכנע שתביני אז עד כמה השטח הזה נלמד ביטב וקיימים פתרונות רבים. דרך אגב התופעה מאוד נפוצה. לציין שלפי מה שכתבת אין לך עדיין בעיה משמעותית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו