סובלת

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• סובלת
    שני
    17/08/2010

אני בת 51 ללא מחזור כשלוש שנים ולא קבלתי מעולם טיפול הורמונלי.
    לפני כחמשה חודשים התחילה אצלי תכיפות ודחיפות קשה במן השתן לעיתים אפילו כל רבע שעה.
    us תקין,בדיקות שתן תקינות,אורודינמיקה הראתה תחושה מוקדמת מוגזמת וירודה בהיענות השלפוחית.
    קבלתי דטרוזיטול 4 מ"ג שלא ממש עוזר והציעו לי לעבור ציסקופיה בהרדמה עם ניפוח השלפוחית מאחר וגם יש לי לעיתים כאב בתוך הנרתיק אך ללא כאב ביחסי מין.
    אורוגניקולוג בדק אותי וגינלי בלבד ולא אמר שיש בעיה.
    האם יתכן שיש בעיה גניקולגית שגורמת לתכיפות ואלו בדיקות היית ממליץ לבצע.
    כמו כן אשמח אם תמליץ לי אורוגניקולג או אורולוג המתמחה בבעיה שלי מאזור המרכז.
    עדיף רופא העובד עם הכללית אך אפשר גם פרטי כי אני ממש סובלת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר טלי זילברשטיין
    19/08/2010

לא הצלחתי כל כך להבין...היית אצל אורוגיניקולוג ואת רוצה שם נוסף של אורוגיניקולוג???אם את מעוניינת בחוות דעת נוספת אז את יכולה לפנות לכל אחת מהיחידות בבתי החולים במרכז וישנם מומחים העוסקים בתחום, או דרך כללית מושלם. אין לי ספק שבדיקת אורוגיניקולוג מקיפה וכן אנמנזה מלאה על ידו, תרבית שתן, רשום מתן שתן ואפיונו במשך 24 שעות(האם "ברח" ולא הספקת?, תחושת דחיפות, תכיפות וכו') , US גיניקולוגי - יביאו לאפיון ואבחון בעייתך ונסיון טיפול בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו