צניחת שלפוחית השתן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחת שלפוחית השתן
    לונה
    18/08/2010

שלום רב ותודה מראש
    בעקבות הרגשה במישוש של בליטה מחוספסת בתוך הנרתיק, פניתי לרופאת נשים והיא איבחנה כי יש לי צניחה של שלפוחית השתן בדרגה 2. לפני כשנה עברתי לידה עם פתיחה מלאה ודחיפות, אך בסוף הסתיימה בניתוח קיסרי..בנוסף כבר שנים אני סובלת מעצירויות כרוניות, ויש לי תחושה שהגוש הזה היה קיים עוד לפני הלידה.

אין סימפטומים נוספים ובהריון לא הייתה דליפת שתן.

איך אני יודעת שזה כל מה שיש לי ושאין גם צניחה של הרחם?
    הרופאה אמרה לא להרים מסעות מעל ל5 קילו, אבל אני כל היום מרימה את הקטן ששוקל 11 קילו... מה עושים?

הרופאה נתנה הפנייה לטיפול ביופידפק לתרגילי חיזוק. האם מומלץ לעבור בדיקה מקיפה יותר?

תודה וכל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת שלפוחית השתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר טלי זילברשטיין
    19/08/2010

אני מאמינה שרופאת הנשים שלך איבחנה את בעייתך נכונה, אם את עדיין לא רגועה אני ממליצה לך לפנות לאורוגיניקולוג ולאפיין את בעייתך באופן מלא ומקיף. לגבי ההמלצה להמנע מהרמת עודף משקל, בעייתך ברורה....אך נראה לי כי את עם הזמן יפחת הצורך בהרמת הפעוט וזה תלוי לא מעט בהרגלים שתקני לו. בהחלט מומלץ לבצע תרגילי חיזוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו