רצפת אגן

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• רצפת אגן
    אלה
    12/09/2010

שלום, אני כ- 1/2 8 חודשים לאחר לידה. הובחנה צניחת שלפוחית השתן בדרגה בין 1 ל-2. הופנתי לפיזיוטרפיסטית. נמנצאת בטיפול מחודש יוני, אך לצערי לא מרגישה שיפור. כל יום קרוב לצהוריים ולפעמים גם לפני מתחילה להרגיש כובד ולאחר מכן גוש בזור של הנרתיק. אני מרגישה מתוסכלת, כי ממש מקפידה לעשות תרגילים. פיזיוטרפיסטית אמרה ששריר די חזק, ושריר מופעל בצורה נכונה, אך יש מקום לשיפור עוד יותר. אני ממש לא יודעת מה לחשוב ומה לעשות, חשוב לציין שאני עדיין מניקה כ- 5 פעמים ביום.רופא אומר שהוא לא יודע על מה אני מדברת ורק פיזיוטרפיה או ניתוח (שלדעתו לא רלוונטי במצב שלי) יכולים לשפר את ההרגשה.
    לפי חומר שנאסף באינטרנט בפורומים שונים דרגות כאלו של צניחה, לאחר תרגילים אמורים להרגיש שיפור ניכר. ואני ממש לא, אפילו פיזיוטרפיסטית הריה ידיים, היא לא יודעת אך לעזור.
    אשמח לעזרה , הכוונה וכל דבר שיכול לעזור.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצפת אגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלה שלום

ד''ר טלי זילברשטיין
    13/09/2010

פיזיוטרפיה אכן משפרת במקרים רבים אך לא תמיד. את צריכה הערכה של אורוגיניקולוג אשר יאבחן את דרגת הצניחה, וכן האם גם הרחם והקיר האחורי של הנרתיק. הוא גם יוכל לאמר לך האם יש מקום לניתוח במקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו