שאלה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאת
    19/11/2007

שלום תודה שהחזרת לי תשובה לגבי שני סוגי הניתוחים לגבי קיר הנרתיק הרופא שלי אמר לי שיש לי צניחה קלה של קיר האחורי של הנרתיק אני הזמנתי תור לפיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן הפיזיוטרפיסטית אמרה לי שבפגישה הראשונה היא רק מדברת איתי ובפגישה השניה בודקים אותי וגינלית ואז עושים לי תוכנית לחיזוק שרירי רצפת האגן והיא אמרה לי שמכון כושר לא טוב עדיף פילטיס שזה עובד על ריצפת האגן רציתי לשאול ההתעמלות תתרום לחיזוק ריצפת האגן והצניחה תישאר אותו דבר כי היא אמרה לי שבצניחה קלה אפשר לטפל איך בדיוק עכשיו שהסברת לי את שני הניתוחים הבנתי למה הרופא שלי אמר שהוא יחתוך ויתפור אבל זה לא מסוכן לשלפוחית השתן ומה יכולים להיות הסיבוכים מהניתוח עם הרשת מה בדיוק עושים עם הרשת אודה לך בתשובה ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ליאת

ד''ר דוד יוחאי
    20/11/2007

שלום
    אחד הסיבוכים האפשריים בניתוחים אלו הוא אכן פגיעה בשלפוחית השתן. סיבוך זה הינו נדיר מאוד אך קיים. לגבי הרשתות: הסיבוכים שגם הם נדירים יכולים להיות כאבים במפסעות -זמניים, ארוזיה של הרשת ובליטתה בנרתיק של הרשת , דימום והמטומה וכמובן גם הפגיעה בשלפוחית או במעיים. אני חוזר סיבוכים אלו מאוד נדירים וכמעט ולא קורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו