עזרה דחופה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    מאיה
    27/09/2010

מזה שנים אני סובלת מדלקות חוזרות בשתן , לילות ללא שינה , רעידות חולשה ומתן שתן תכיף , אני סובלת מכאבים חדים באיזור איבר המין כאבי תופת , אין לי מושג למי לפנות הגעתי פעמים רבות למיון אך ללא זיהוי זיהום , או שום מענה שיכול למנוע טיפול ,
    שמתחילה לי דלקת אני נוטלת טיפות סיניות שבדרך כלל "מקלות" לי על הכאב אך זה חוזר חלילה חודש אחר חודש לפעמים כל שבוע , עשיתי בדיקת ציסטוקופיה והכל תקין ברוך השם , אבל הדלקות מסרבות להיעלם , אני אומנם נגד אנטיביוטיקה אבל שאני עושה תרבית שתן אומרים לי שאין לי דלקת , איך יכול להיות ? ממה זה נובע ? אנא ממכם תעזרו לי תבינו לליבי , אני רוצה להיפתר מהכאבים שמקשים על שגרת יום יומי ,
    כבר לא מסוגלת להיות עם מד חום , וללכת כל שניה לשירותים וצריבה , מה אני צריכה לעשות ? למי לפנות ? איזה בדיקות לעבור ?

תודה על התייחסותכם אשמח לתשובה במהרה

+ אני בת 27 רווקה , ועוד משהו לפני קבלת הווסת , אני עם חום גבוה וישר יש לי דלקת בשתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    27/09/2010

מאיה שלום,
    נראה כי הערכה מלאה של אורגניקולוג תוכל להכווין לקראת טיפול מתאים.
    השלמת בירור כולל בדיקת על קול של כליות ודרכי שתן מאספת בנוסף להערכת אורגניקולוג מומלצת במקרה כשלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

מאיה
    27/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו