דואגת

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• דואגת
    שרית
    11/10/2010

מזה כחודשיים אני מרגישה תחושת כובד "ומשיכה בפי הטבעת בעת יציאה אני סובלת גם מבריחת גזים האם מדובר בצניחה של הרקטום? לא ילדתי אבל כן הייתי מתאמצת ביציאות תמיד אני חושבת שנגרם לי נזק לאיזור מאוד פוגע באיכות חיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    11/10/2010

קשה לאפיין זאת רק על פי התיאור, מומלץ לעבור בדיקה כולל של חוזק והתכווצות שרירי רצפת האגן.
    ייתכן וטיפול פיזיותפרי יוכל להועל לפתרון של חלק מהתלונות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ליאור תודה

שרית
    11/10/2010

אציין שאני סובלת גם מפיסורה אבל אמרו לי שהכובד לא מזה אני מרגישה גם כובד בנרתיק האם שימוש בטמפונים יכול להרע ולגרום צניחה? אני מנסה להפעיל כמה שפחות לחץ בהוצאת טמפון בזמן מחזור בכל מקרה אני מרגישה העדר תחושה בנרתיק ובעת יציאה זה לא היה מעולם בעבר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ליאור תודה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    12/10/2010

אין קשר בין טמפונים לבין צניחה את בהחלט יכולה להמשיך ולהתשמש בטמפונים ללא כול חשש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו