שאלה חשובה מקווה שתצליח לעזור לי.

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מקווה שתצליח לעזור לי.
    שירי
    20/11/2010

שלום רב!!!
    אני בת 27 מזה זמן מה סובלת בעיות שתן, אני שותה לא משנה מה. ולא עובר כמה שניות, אני צריכה ללכת לשירותים ולפעמים ההפרשות יש ריח לא נעים.
    ומה ממש מציק לי כי אם אני רוצה לנסוע נסיעה ארוכה אסור לי לשתות כי אז אני צריכה לאיתפק, ולפעמים שאני מתאפקת אני סובלת מכאבי בטן תחתון איום.
    הלכתי לרופאת משפחה כל הזמן עושה בדיקות שתן ותרבית וזה מעצבן אותי מאוד כי כל הזמן מוצאים דלקות וחיידק כל הזמן סוג אחד ודי נמאס לי לשתות כל הזמן אנטיביוטיקה.
    לאחרונה הייתי מאושפזת האורטופדיה עקב כאבי גב ועשיתי בדיקות CT ומיפוי עצמות אשר מצאו ב CT נוזל בדוגלס הקטן. והמיפוי מצאו דלקת באגן הקטן.
    עכשיו אני המעקב אצל רופאת ראומטולוגיה אנה קופרמן בי"ח השרון אשר ביקשה ממני לעשות בדיקות דם, בדיקות שתן ותרבית, אוטרסאוד עליונה ותחתונה, MRI תחתון,
    MRI אגן לכיוון SIJ אתם מבינים איפה זה.
    אולטרסוד עשיתי וגם שמה מצאו את הנוזל באגן הקטן בכמות מינימאלית.
    בדיקות שתן ותרבית שוב לצערי שוב דלקת וחיידק לא רציתי את האנטיביוטיקה עד שאני חוזרת לרופאת ראומטולוגיה.
    ועכשיו ה MRI גב גם שמה רשום דיכוי שומן T1 T2 סגיטלי ואקסיאלי.
    מה אפשר לעשות בנידון כי זה ממש מעצבן אותי כבר נא עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מקווה שתצליח לעזור לי. - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    22/11/2010

רצוי לעבור בירור מקיף לגבי תפקוד שלפוחית השתן.
    המלצה טיפולית תוכל להינתן על סמך ממצאים של גודל השלפוחית, יכולת הכיבולה המאכסימאלית וכו
    אנא פני לייעץ אורוגניקולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו