אצירת שתן לאחר לידה

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• אצירת שתן לאחר לידה
    נעמה
    28/01/2011

שלום,
    ילדתי לפני כשבועיים. הלידה היתה טראומטית, ארוכה וקשה מאד גם לי וגם לתינוקת.
    לפני הלידה סבלתי מדלקת בדרכי השתן ומהידרונפרוזיס מלא של כליה ימנית ועל כן הוחלט לזרז את הלידה.
    בלידה, שארכה כ-20 שעות, היה מצב של פרע כתפיים שהצריך שימוש בוואקום וחילוץ ידני של התינוקת מתוכי.
    לאחר הלידה במשך שבוע לא הצלחתי לתת שתן ולכן חוברתי לקטטר, כאשר מס' פעמים נותקתי ממנו ולאחר שלא הצלחתי לתת שתן הוא הוחזר.
    בסופו של דבר נותקתי מהקטטר וכיום אני נותנת שתן אך בקושי רב המלווה בכאב עוצמתי ביותר. (ממש תחושה של סכינים שיוצאות מתוכי)
    אני מרגישה קושי בכיווץ ושחרור שרירי רצפת האגן.וכאב באיזור הדגדגן/השופכה
    הרופאים אמרו שאין מה לעשות חוץ מלחכות שיעבור, הם קבעו כי יתכן והדבר נובע מבצקת שנוצרה במקום,חתכים קטנים או מהטראומה שחוויתי.
    אני מפחדת לצאת מהבית כי המצב אינו מאפשר לי לנהל אורח חיים סדיר.
    אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות - האם המצב מוכר לכם? האם יש משהו שניתן לעשות חוץ מלחכות שיעבור???
    קבעתי תור לדיקור - האם ידוע לכם שזה יכול לעזור?
    אודה לתשובתכם באופן בהול!!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצירת שתן לאחר לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אני סובלת אחר מאצירת שתן לידה

רוני
    20/07/2011

היי נעמה גם אני סובלת מאצירת שתן לאחר לידה.
    אשמח שנשוחח בדחיפות במייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצירת שתן

רוני
    20/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת אצירת שתן לאחר לידה

רוני
    20/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמה, חוויתי אותו מקרה כמוך

רונה
    02/11/2011

אשמח אם נוכל לשוחח או להתכתב במייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצירת שתן לאחר לידה - תגובה

ד''ר טלי זילברשטיין
    28/01/2011

במידה והדברים כפי שתיארת ואכן נבדקת ע"י רופא/ים ולא נמצאה בעיה מעבר למה שתיארת אז אכן הזמן הוא הרופא הטוב ביותר, ויש להניח שעם הזמן הבצקת תרד והחתכים ירפאו. שימוש בשיטות אלטרנטיביות להקלה על הכאבים הינו לגיטימי לחלוטין.
    החלמה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו