מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בריחת שתן לאחר מס' ניתוחיםטליה28/01/2011
ד"ר שלום פנייתי זו הינה לאחר יאוש גמורופגיעה באיכות חיי מזה 6 שנים.
בשנת2005 ביצעתי tvt-o ראשון לאחר איתור של בריחת שתן בריצה הייתי כבת -40.הופנתי לסורוקה ביצעתי את הניתוח עי רופא בנשים א',מאוחר יותר מס' חודשים התופעה חזרה בצורה מוגברת ואז עברתי לרופא אחר בב"ש בנשים ב' - שוב tvt-o ללא הצלחה , ובתום שנה תיקון נרתיק קדמי ואחורי בתקווה כי הבעיה תפתר.בריחת שתן לא הייתה (מזערית),אולם רטיהות בנרתיק תמידית דבר שאינו נוח ואסטטי ביותר עד פגיעה בזוגיות.לא וותרתי - שוב ניתוח לפני שבוע שכלל :סרט חדש + תיקון אחרי בתקווה לשיפור המצב .היום לאחר שבוע לא רק שאין שיפור אלא יש בריחה מיידית של שתן בשיעול(מקוררת),בשחרור גזים,(סובלת ממעי רגיז מזה שנים)ורטיבות מתמשכת בוגינה.הייתי רוצה לשמוע את דעתך ולהפיח בי תקווה שעדיין יש מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת שתן לאחר מס' ניתוחים - תגובה
ד''ר טלי זילברשטיין28/01/2011"הנואשות" שלך מובנת. במקרה שלך יש לבצע סקירה מקיפה ומדוקדקת של כל מה שנעשה עד כה, וכן בדיקה והערכה אורודינמית מקיפה, ןלנסות ולאבחן מהי האבחנה ממנה את סובלת ורק אז ניתן יהיה להציע לך פתרון/ות רלוונטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - בדיקה ,סקירה מקיפה
טליה29/01/2011ד"ר בוקר טוב.
אני לא חושבת שיש איזה דבר שטרם נעשה בדיקה אורודינמית ?ציסטומטריה ?כי אם כן נעשתה מס' פעמים.התייעצויות עם נוספים בתחום --נעשה.כולם מסרו את אותה התשובה שהכל בסדר.
נכון להיום שבוע לאחר ניתוח התחושות מעורבות - תחילה תחושה כי לא צלח ואף החמיר - בריחת שתן בכל מאמץ קטן - האים אופייני לאחר ניתוח?בעיית רטיבות טרם נפתרה,אני על סף אובדן צלם אנוש ובפרט שאני יודעת שמבחינתי עשיתי הכל.מציקה לי השאלה שאולי ורק אולי כלל הניתוחים גרמו להחמרה.כי אם אני חושבת בדיעבד אולי הייתי יכולה לחיות בשלום עם המצב ההתחלתי משם שכל ניתוח הביא עימו בעיות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - בדיקה ,סקירה מקיפה - תגובה
ד''ר טלי זילברשטיין07/02/2011אני בהחלט מבינה את תחושותייך במצב בו את נמצאת...עדיין אין מנוס מבדיקה והערכה מקיפה. מקווה שתמצא הדרך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)