בריחת שתן לאחר מס' ניתוחים

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן לאחר מס' ניתוחים
    טליה
    28/01/2011

ד"ר שלום פנייתי זו הינה לאחר יאוש גמורופגיעה באיכות חיי מזה 6 שנים.
    בשנת2005 ביצעתי tvt-o ראשון לאחר איתור של בריחת שתן בריצה הייתי כבת -40.הופנתי לסורוקה ביצעתי את הניתוח עי רופא בנשים א',מאוחר יותר מס' חודשים התופעה חזרה בצורה מוגברת ואז עברתי לרופא אחר בב"ש בנשים ב' - שוב tvt-o ללא הצלחה , ובתום שנה תיקון נרתיק קדמי ואחורי בתקווה כי הבעיה תפתר.בריחת שתן לא הייתה (מזערית),אולם רטיהות בנרתיק תמידית דבר שאינו נוח ואסטטי ביותר עד פגיעה בזוגיות.לא וותרתי - שוב ניתוח לפני שבוע שכלל :סרט חדש + תיקון אחרי בתקווה לשיפור המצב .היום לאחר שבוע לא רק שאין שיפור אלא יש בריחה מיידית של שתן בשיעול(מקוררת),בשחרור גזים,(סובלת ממעי רגיז מזה שנים)ורטיבות מתמשכת בוגינה.הייתי רוצה לשמוע את דעתך ולהפיח בי תקווה שעדיין יש מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן לאחר מס' ניתוחים - תגובה

ד''ר טלי זילברשטיין
    28/01/2011

"הנואשות" שלך מובנת. במקרה שלך יש לבצע סקירה מקיפה ומדוקדקת של כל מה שנעשה עד כה, וכן בדיקה והערכה אורודינמית מקיפה, ןלנסות ולאבחן מהי האבחנה ממנה את סובלת ורק אז ניתן יהיה להציע לך פתרון/ות רלוונטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - בדיקה ,סקירה מקיפה

טליה
    29/01/2011

ד"ר בוקר טוב.
    אני לא חושבת שיש איזה דבר שטרם נעשה בדיקה אורודינמית ?ציסטומטריה ?כי אם כן נעשתה מס' פעמים.התייעצויות עם נוספים בתחום --נעשה.כולם מסרו את אותה התשובה שהכל בסדר.
    נכון להיום שבוע לאחר ניתוח התחושות מעורבות - תחילה תחושה כי לא צלח ואף החמיר - בריחת שתן בכל מאמץ קטן - האים אופייני לאחר ניתוח?בעיית רטיבות טרם נפתרה,אני על סף אובדן צלם אנוש ובפרט שאני יודעת שמבחינתי עשיתי הכל.מציקה לי השאלה שאולי ורק אולי כלל הניתוחים גרמו להחמרה.כי אם אני חושבת בדיעבד אולי הייתי יכולה לחיות בשלום עם המצב ההתחלתי משם שכל ניתוח הביא עימו בעיות אחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - בדיקה ,סקירה מקיפה - תגובה

ד''ר טלי זילברשטיין
    07/02/2011

אני בהחלט מבינה את תחושותייך במצב בו את נמצאת...עדיין אין מנוס מבדיקה והערכה מקיפה. מקווה שתמצא הדרך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו