כאבים ברצפת האגן בזמן הרמת חפצים

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• כאבים ברצפת האגן בזמן הרמת חפצים
    אין שם
    14/03/2011

שלום ד"ר,

אני בן 25 , בריא בדרך כלל, בתקופה האחרונה אני עובד בעבודה פיזית רק לתקופה זמנית עד שאני אמצא עבודה בתחום שלי, בזמן העבודה קרה לי כמה פעמים שאני הרמתי חפצים כבדים מהרצפה ולמעלה (ולהפך, לפעמים משולחן עבודה למשל ולהוריד את החפץ לרצפה) ובזמן הרמת החפצים תמיד שמרתי על גב זקוף, ולכן הייתי יורד לרצפה עם החפץ הכבד בידיים ע"י קיפול הרגליים (כלומר הייתי עושה את התנועה "כריעה") עכשיו הבעיה היא שלפעמים בזמן הרמת החפצים וקיפול הרגליים ושמירה על גב זקוף הייתי מרגיש כאבים ברצפת האגן, התחושה היא כמו שרירים שנמתחו יותר מדי בגלל המשקל, ופעם אחת לא רק שהיו כאבים אלא הרגשתי שמשהו זז ברצפת האגן, אני רוצה לדעת עד כמה זה מסוכן? היום יכול להיות שכבר יש לי נזק? נזק בלתי הפיך? האם הכאבים שהיו לי יכולים להעיד על נזק מסויים?
    אני מאוד מאוד מודאג, זה קרה לי עד עכשיו 5 פעמים בערך. משקל החפצים בערך 25 ק"ג
    אשמח לקבל את עזרתכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברצפת האגן בזמן הרמת חפצים - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    14/03/2011

מומלץ להפנות את השאלה לאורולוגיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו