שאלות על בריחת שתן בדחיפות

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• שאלות על בריחת שתן בדחיפות
    שאלה על תרופה
    20/12/2007

אני סובלת מבריחת שתן בדחיפות.
    האורולוג נתן לי תרופה שהתחלתי לקחת אותה היום והיא ככל הנראה מאוד עוזרת.
    רציתי לשאול, יש עוד משהו שיכול לעזור לבריחת שתן בדחיפות? אני לא רוצה לחיות על תרופות כל החיים שלי. אולי פיזיוטרפיה למשל.
    יש לי עוד שתי שאלות: האורולוג נתן לי נורביטרופן. מה התופעות לוואי של התרופה? (הוא אמר לי שאין לזה תופעות לוואי חוץ מיובש בפה מה שלא נשמע לי הגיוני)
    ועוד שאלה: כמה שעות הפרש מינימום צריך להיות בין כדור של נורביטרופן לשני? (אני אמורה לקחת את התרופה פעמיים ביום)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על בריחת שתן בדחיפות עדידה

ד''ר דוד יוחאי
    23/12/2007

שלום
    תחילה ברצוני לציין שמי שמטפל בבעיתך הינו בד"כ אורו גינקולוג שהוא גיניקולוג. נוביטרופן היא תרופה טובה אך יש לה תופעות לוואי של יובש, דופק מהיר וסחרחורת. ישנן תרופות אחרות אמנם יקרות יותר אך עם הרבה פחות תופעות לוואי . יתכן שתצטרכי לקחת תרופות תקופה ארוכה אך לא ניתן לקבוע מראש. פיזיוטרפיה יכולה מאד לעזור. אם את לוקחת רק 2 כדורים ביום ההפרש בין הכדורים צריך להיות 12 שעות אך ניתן לקחת גם לפני כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, תודה, תודה.

שאלה על תרופה
    23/12/2007

תוכל להגיד לי את השמות של התרופות שיש להם פחות תופעות לוואי מנורביטרופן?
    אתה יודע במקרה את הטווח מחירים שם התרופות היקרות האלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עדידה

ד''ר דוד יוחאי
    24/12/2007

שלום
    התרופות הנוספות הן: דטרוזיטול, לירינל, ספסמקס. המחירים נעים בין 100-300 שח לחודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו