מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרע דרגה 4 בלידהאמונה25/12/2007
שלום אני חמישה חודשים לאחר לידה ראשונה(וואקום) עם קרע דרגה 4 למרות שבוצע חתך על ידי הרופאה
עשיתי בדיקה של מונונמטרחיה ואולטרא סאונד טרנסרקטאלי
בשתיהם התוצאות מצביעות שיש נזק בלתי הפיך לשריר
אני מרגישה שליטה טובה ואין לי בעיה
התחלתי בטיפול פזיוטרפיסטי דרך קופת חולים
היכרוג אמר לי שיתכן שבגיל 50 תהיה לי בעיה בשליטה ושהדעות חלוקות אם פזיוטרפיה עוזרת
מה עוד אני יכולה כדי לחזק את הגוף שלי אני בת 27 או מה ניתן לעשות עכשיו
ונקודה נוספת הובהר לי בצורה חד משמעית שאוכל ללדת רק בניתוחים
מה הטיפול הכי טוב במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לשאול שאלה בהקשר בבקשה?
ימית27/12/2007שלום, אני מצטערת על ההדיחפות אבל, אם אפשר לשאול בבקשה גם אותך וגם את הרופא. בגלל שגם אני סובלת מבעיות ברצפת האגן ומה שכתבת הפליא אותי ורצית להיות בטוחה שהבנתי מה שקראתי.
כתבת שעשו לך חתך ולמרות זאת נהיה קרע?
איך יכול לקרות דבר כזה? האם חתך לא מונע קרע? או אולי עשו חתך קטן מדיי?
ממש לא מובן לי.
ממש מפחיד לחשוב שהרופאים והמיילדות האלו ממש לא יודעים את עבודתם...
האם כל אישה בלידה צריכה לחשוש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול - יעלה
ד''ר דוד יוחאי30/12/2007שלום
הרחקת לכת במסקנותייך. בהחלט יכול לקרות קרע למרות החתך. ובודאי בלידה מכשירנית. ישנם גורמים רבים שיכולים לגרום לכך ולא תמיד מצליחים להשמר מפניהם. ממש לא כל אישה צריכה לחשוש ,ואני לא בטוח שהצוות לו ידעו את עבודתם. ממקרים קשים ובודדים לא ניתן להגיע למסקנות כה מרחיקות לכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלה הנשאלת
ימית07/01/2008אפשר לשאול מה זה הלשון הזאת שרואים שיוצאת?
איזה אבר זה יכול להיות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע דרגה 4 בלידה אמונה
ד''ר דוד יוחאי30/12/2007שלום
קשה לי ליעץ לך מבלי לבדוק אותך ולקבל כל פרטי המקרה. אך באופן כללי לא בכל קרע דרגה 4 אנו ממליצים על ניתוח קסרי, כמובן שזה יהיה תלוי במשקל העובר ובכל מקרה לידה מכשירנית נוספת בהחלט אסורה. פרט לפיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן אין לך מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אם כן?
ימית30/12/2007תודה. מדוע לא כדאי לידה מכשירנית נוספת?
מאיזו סיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אם כן? אמונה
ד''ר דוד יוחאי31/12/2007שלום
היות וקרוב לודאי הינך צרה ועם כל התפרים שנעשו לך את בוודאי צרה יותר וכאשר היה קושי רב עם מכשיר לא מומלץ לחזור על אותה פעולה בעתיד היות והסיכוי שהסיבוכים יחזרו גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)