צניחות

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• צניחות
    ימית
    31/12/2007

אני 8 חודשיםאחרי לידה ראשונה וסובלת מגוש שאני רואה בנרתיק. וכנראה זה צניחה של אברי האגן.

אומנם קראתי שהליכה מרובה עשויה להחמיר את התופעה, אבל אצלי כשאני הולכת הרבה הצניחה משתפרת יותר ויותר ויותר עולה למעלה וחוזרת כמעט למקומה לפני שהאבר זז למטה.

איך ניתן להסביר את זה? הרי הליכה עשויה להחמיר התופעה לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה בהקשר

ימית
    31/12/2007

האם צניחת נרתיק זה משהו שיכול לעבור עם הזמן או מחלה שאין לה טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה בהקשר ימית

ד''ר דוד יוחאי
    01/01/2008

שלום
    צניחה היא דבר שבד"כ מוחמר עם הזמן. צניחה כל שהיא לאחר לידה יכולה לעבור הרגרסיה ובהמשך להעלם. פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן יכולה לעזור במקרים של צניחה קלה. בצניחות בדרגה גבוהה שום דבר לא יעזור פרט לניתוח תיקון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לצניחת נרתיק

אנונימית
    04/01/2008

אני עברתי ניתוח בפרופורציה בעקבות צניחת הנרתיק לאחר הלידה השנייה שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צניחות ימית

ד''ר דוד יוחאי
    01/01/2008

שלום
    עקרונית הליכה אינה מחמירה צניחה אלא יכול להיות בלט גדול יותר בדיוק כמו שתעמדי שעות או בסוף יום של התרוצצויות הצניחה בולטת יותר אך זה לא מחמיר את דרגת הצניחה כמו שלמשל שכיבה עם רגלים מורמות יכולה לגרום שלא תראה הצניחה אך זה לא מקטין את דרגת הצניחה. לסיכום את יכולה להמשיך בהליכה ולגבי הצניחה הטיפול תלוי בגורמים רבים ובודאי בדרגת הצניחה וכמה זה פוגע באכות החיים שלך בעיקר אצל בחורה צעירה כמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו