בדיקות אחר קרע דרגה 4

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• בדיקות אחר קרע דרגה 4
    רותם
    04/06/2011

שלום, אני אחרי לידה שניה עם קרע בדרגה 4 (לידה ראשונה בניתוח קיסרי). הופניתי לבצע מדידת לחצים ואולטרסאונד רקטלי (כ-4 חודשים לאחר הלידה). בפועל, התורים נדחו לחצי שנה עד שנה אחרי, וחשוב לי לדעת אם יש לדחיה השלכה כלשהי. בנוסף, אני לא מרגישה שום בעיה בתפקוד. האם עדיין חשוב לבצע את הבדיקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות אחר קרע דרגה 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות אחר קרע דרגה 4 - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    06/06/2011

אורך התורים בהחלט אריך
    חשוב להבדק בדיקת US כולל בדיקת תפקוד סוגרים מנומטריה לאחר קרע דרגה IV.
    בהצלחה ומזל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות אחר קרע דרגה 4 - שאלה

רותם
    06/06/2011

תודה על התשובות.. ועוד שאלה (וסליחה שזה כללי כל כך, פשוט קשה להשיג מידע בנושא והרופאים לא ששו לבאר ולפרט): אילו סוג של פגיעות יכולות להיות מקרע כזה (מלבד השלכות לגבי לידה נוספת), והאם בעיות בתפקוד ניתנות לתיקון? האם הטיפולים הם פולשניים (ניתוח) או שיש שיטות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות אחר קרע דרגה 4 - שאלה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    07/06/2011

אי נקיטת שתן וצואה וגזים
    כאביםאו הפרעה בתפקוד מיני
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו