מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צניחת הנרתיקיעל05/01/2008
איך אני יכולה לדעת אם יש לי צניחת נרתיק? מה התופעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת נרתיק יעל
ד''ר דוד יוחאי06/01/2008שלום
אם את שואלת אז קרוב לודאי שאין לך. בצניחה בדרגה נמוכה לא תרגישי בכלום אלא בבדיקה מכוונת של גיניקולוג. בצניחות חמורות יותר בד"כ הסימנים הם גוש בולט היוצא מהנרתיק בעיקר לאחר יום עמוס או בזמן מתן צואה , במקרים קשים יותר הגוש רוב הזמן בחוץ ומפריע בהליכה ,ביחסי מין ולפעמים בעיות בבריחת שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה הטיפול
יעל06/01/2008ואז מה הטיפול לבעיה שכזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הטיפול יעל
ד''ר דוד יוחאי07/01/2008שלום
הטיפול בצניחות הוא ניתוחי בלבד. כאשר ישנו הניתוח השמרני הותיק של קולפורפיה- תקון דפנות הנרתיק עם או בלי כריתת הרחם ,וזאת לפי הממצאים, וישנו ניתוח חדש שכמוני עוד רופאים מבצעים אותו וזה השמת רשת מתחת לקיר הנרתיק הצונח אם זה הקדמי או האחורי, ניתן במקרים רבים להימנע מכריתת רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ניתוח לצניחת נרתיק- מניסיון
טליה07/01/2008היי יעל, אני עצמי עברתי ניתוח לאור צניחת הנרתיק בפרופורציה לאחר הלידה השנייה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אוכל למצוא פרטים
יעל09/01/2008היי רונית, איפה אוכל למצוא על כך פרטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לצניחה בנרתיק- מידע
אורנה14/01/2008את יכולה לקרוא בלינק הבא מידע שממש יוכל לעזור לך. לי הוא עזר, מקווה שגם לך:
http://www.proportzia.co.il/?CategoryID=230&ArticleID=176* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון הנרתיק לאחר לידה
אורנה15/01/2008האם תיקון ועיצוב הנרתיק מתאפשר רק לאחר כל הלידות או שאפשר גם בין לבין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון הנרתיק לאחר לידה. אורנה
ד''ר דוד יוחאי16/01/2008שלום
עדיף מאד לבצע תיקון צניחה לאחר הלידות. ניתן לבצע גם בין הלידות אך ישנו סיכוי גבוה להרס או פגיעה במה שנעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתבצעת הפרוצדורה?
אורנה16/01/2008איך בדיוק מתבצעת פרוצדורה כזו של תיקון קיר הנרתיק? מה בדיוק עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתבצעת הפרוצדורה אורנה
ד''ר דוד יוחאי17/01/2008שלום
להסביר איך הפרוצדורה זה קצת ארוך. אני נוהג להסביר בפרטי פרטים לנשים שאני מנתח. באופן עקרוני, הפרוצדורה תלויה בחלק הצונח. אם זה החלק הקדמי או האחורי או הרחם או כולם ביחד. בניתוח הישן יותר בד"כ כורתים הרחם דרך הנרתיק. לגבי צניחת הנרתיק :פותחים הרירית לאורך מרחיקים השלפוחית או הרקטום גוזרים עודף הרירית וסוגרים השוליים. כיום אני ואחרים מבצעים ניתוח חדשני באמצעות רשתות מיוחדות ששמים מתחת לרירית לתליית החלק הצונח. כמובן שזה הסבר כללי ביותר. הניתוחים מתבצעים בהרדמה כללית או אזורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שיעזור בנוסף להסבר
טליה17/01/2008תכנסי ללינק פה יש פה גם איורים המסבירים ממש טוב את הפרוצדורה:
http://www.proportzia.co.il/?CategoryID=230&ArticleID=176* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
ש.14/02/2009שלום אני בת 24 קראתי על צניחת רחם וזה בדיוק מה שאני מרגישה מה אני אמורה לעשות בקשר לזה ? אשמח שתשובה מפורטת כי אני ממש בלחץ מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה -ש
ד''ר דוד יוחאי15/02/2009שלום
אל לך להיות כל כך בלחץ כי אין כל סיבה. צניחה בגילך הינה נדירה מאוד. בכל מקרה עלייך לפנות לגניקולוג המתמחה בבעיות של רצפת האגן, יבדוק אותך ויעריך את מצבך, ואז יהיה מקום לדבר על פתרונות , אם בכלל ישנו צורך. ממליץ בכל מקרה על פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן שמתבצע בכל יחידת פיזיוטרפיה של קופות החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
צניחת שלפוחית השטן וכאבים ברגל
בריחת שתן במפתיע
אני אחרי תיקון כזה 4ימים אחרי.מתי אוכל להתחיל לעמוד ללכת בלי כאבים חזקים תודה?
בדיקת אורודינמיקה מורכבת ומתי להפסיק לקחת טוביאז 8
שימוש בתחבושות לאחר סיום מחזור ודליפת שתן
אבחון של תחילת צניחת רחם שמורגשת רק בשעות הערב
צניחת שלפוחית דרגה 2-3 יש טעם בטיפול או ישר לנתח?
כאבים פנימיים אזור מתן שתן ופתיחת הנרתיק
בריחות שתן 4 ימים לאחר לידה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)