ציסטות

מנהל הפורום

ד``ר מאיר פומרנץ
ד"ר מאיר פומרנץ
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר פומרנץ ללא פרסום בפורום

• ציסטות
    הדר
    06/01/2008

האם ציסטה שמקומה צמוד לשחלה יכולה להוות סיכון להיכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטות

ד''ר דוד יוחאי
    07/01/2008

שלום
    ציסטות כעקרון לא מהוות סיכון בהריון. כמובן שזה תלוי בהרבה דברים:גודל הציסטה ,המרקם-צלולה או לא, האם ישנם חלקים סולידים בתוכה, מה עם זרימות הדם, וכן סמנים שאתיים. כמובן שלגיל האשה משמעות רבה. בציסטות לא שחלתיות אלא לצד-מה שנקרא פראשחלתיות אין כל סיכון אלא אם כן היא גדולה ויכולה לבצע תסביב במהלך ההריון,דבר שידרוש התערבות כירורגית מידית לכרות אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטות

הדר
    07/01/2008

שלום, בהמשך לשאלתי הקודמת..
    אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה במשך כשנתיים ולא נקלטתי להריון. לאחרונה התגלתה אצלי ציסטה ליד השחלה בקוטר של 5 ס"מ.
    אני בת 21 ובן זוגי בן 23. רק רציתי להתעניין, ייתכן שזה מהציסטה? או שאני צריכה לקבל ייעוץ בקשר לזה, או שאולי זה רגיל לבחורות בגילי לא להיקלט במשך תקופה ארוכה?

(לגבי הציסטה- אני בטיפול, רק רציתי לדעת בקשר להריון)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטות הדר

ד''ר דוד יוחאי
    08/01/2008

שלום
    זה שלא הרית במשך שנתיים של יחסים לא מוגנים יכול לרמוז על בעיה אך לא בהכרח. צריך לבדוק אם היחסים היו קבועים בזמנים המתאימים מבחינת הביוץ וללא ניסיונות של משגל נסוג למשל ועוד כהנה. כעקרון אשה שרוצה להרות ומנסה בצורה אינטנסיבית משך שנה ללא הצלחה , יש מקום לברור מקיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הדר
    08/01/2008

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו