מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי פרוקטולוגארז06/06/2007
אני סובל כבר מעל לשבועיים משריפה ודקירות באזור פי הטבעת.
האם אלו סימפומים של טחורים?
חיפשתי פרוקטולוג באתר של מכבי ויש להם רק שניים אחד בירושליים ואחד בבאר-שבע.
הם יש תחום רפואי אחר שמטפל בבעיות כאלה?
תודה,
ארז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקטולוג במכבי
ד''ר דוד נויפלד07/06/2007מוזר. למכבי הרבה פרוקטולוגים. כדאי שתבדוק בספר שלהם או לחילופין, תפנה לרופא המטפל שלך שיפנה אותך לרופא המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות כרוניתש.06/06/2007
אני סובלת מעצירות בהתקפות, כל פעם יש תקופה שאני לא יוצאת. עשיתי חוקן כמה פעמים וזה עזר, אפשר לעשות חוקן כל הזמן לפתרון הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך פרטים
ד''ר דוד נויפלד07/06/2007זהו פתרון לא מספק. צריך פרטים. מי את, בת כמה את, כמה זמן את סובלת מהבעיה? איזו דיאטה את עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלבת - מהי סמניה על בני אדם?צילה02/06/2007
בעלי נינשך לפני שלושה חודשים ומאז הוא חולה.
בתחילה בכאבי בטן תחתונים , עכשיו גם עליונים, עם כאבים באזור הנשיכה( בשוק) ופצעים בפה.
אשמח עם תחזור עם תשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבת
ד''ר דוד נויפלד03/06/2007זהו לא הפורום המתאים לדון על כלבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לייזר או אינפרה-רד לטחוריםדני31/05/2007
שלום רב,
רציתי לשאול על המקום היחסי של טיפול אינפרה-אדום (או לייזר?) לטיפול בטחורים. באיזה מקרים זה טיפול יותר מתאים מאשר יתר האופציות הטיפוליות כמו ה.א.ל דופלר, ניתוח סטייפלר, או כריתה. והכי חשוב: היכן ניתן לבצע את הפרוצדורה הזאת? אני יודע שלא בכל מרכז רפואי יש את המכשור המתאים.
לתשובתכם המלומדת אודה,
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Infrared
ד''ר דוד נויפלד03/06/2007הטיפול באינפרא-אדום נועד לטחורים לא גדולים מדרגה I שמדממים.
כל שאר האופציות הן מדרגה II ומעלה אשר מצריכים התערבות ניתוחית.
הטיפול באינפרא-אדום מתבצע במסגרת מרפאתית לא סדורה ושלא במערכת הציבורית.
יש לבצע shopping.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני28/05/2007
שאלה: אני בת 30, וכבר עשר שנים יש לי טחורים דרגה שלוש. בעיקרון אני "חיה איתם בשלום" משום שהם נכנסים (על ידי) אחרי כל יציאה, לא מדממים ו/או כואבים למעט לעיתים ממש רחוקות. אני מתכננת הריון ראשון בשנה הקרובה. האם כדאי/חובה לעבור טיפול כלשהו לפני ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דוד נויפלד29/05/2007אין חובה אבל...
המצב שבו את חיה כרגע אינו טבעי גם אם אינו מסכן אותך.
"יותר עדיף" לחסל את בעית הטחורים לפני ההריון שכן יש סיכוי סביר שהם רק יחמירו ואולי גם יגרמו לך לסבול מהתקף חריף עם הלידה או אחריה שזה מיותר לחלוטין.
עם הטכניקות החדשות, הסבל מהניתוח ירד במספר דרגות וכיום כבר כלל לא מפחיד כמו פעם.
מקווה שעניתי להתלבטויותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפול בטחורים באולטראסאונדאיקן26/05/2007
מה החסרונות של שיטה זאת? מתי לא נכון להיות מטופל באמצעותה?מי מטפל בשיטה זאת באיזור המרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים
ד''ר דוד נויפלד27/05/2007לא מכיר. הוסף פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהק.20/05/2007
נבדקתי ע"י פרוקטולוג עקב תלונה על גירוד באיזור פי הטבעת.
הוא נתן לי משחה למרוח על המקום. בנוסף, הוא אמר שיש לי טחורים פנימיים שאינם דורשים טיפול. לפי דבריו ,אצל רוב בני האדם זה מופיע. האם כך הם פני הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר דוד נויפלד21/05/2007כן, ואין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים ונפיחות בבטןליאל18/05/2007
אני בחורה רזה ומזה כשנתיים שאני סובלת מגזים ונפיחות בבטן באופן קיצוני ,אני אומנם אוכלת דיי הרבה פירות וירקות ובכל אופן הבטו שלי ממש מתנפחת מהר גם אחרי 2 ביסים ותמיד אני במצב שיש לי גזים מה שיוצר מצב ממש לא נוח ,מה ניתן לעשות והאם יש תרופה מסוימת שאין לה תופעות לוואי והיא לא ממכרת או עושה נזק כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה חוזרת
ד''ר דוד נויפלד20/05/2007ראי תגובתי מה-16.5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה שחזרה על עצמהו.18/05/2007
שלום רב,
אני בת 22 ולפני שנה סבלתי מטחורים חיצונים הבנתי שאפשר לדרג אותם כדרג 4,(כי נשאר עור מדובלל לאח מכן).
בכל מקרה לאחר קצת יותר משובע זה עבר לאחר שהקפדתי לאכול הרבה סייבים ורביתי בשתייה.
עכשיו שוב חזרו הטוחרים, אני לא יודעת מה הסיבה הפעם כי אני מקפידה לאכול נכון.
השאלה שלי האם אני אסבול כך כל הזמן?
ואם עייץ עם רופא והחליט שאני אעבור פעולה כירוגית או כל טיפול אחר, יכול להיות מצב שהטחורים יחזרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר דוד נויפלד20/05/2007לדעתי את צריכה לפנות לפרוקטולוג שיבדוק ויעריך את מצבך. לאחר מכן אם תשארנה שאלות אשמח לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ו.20/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםמיקה17/05/2007
לאחר הריוני הראשון והלידה הופיעו טחורים. לעיתים קטנים אולם לפעמים טחור אחד מלא דם ונפוח, בגודל של ענב. מפריע לי אסתטית בנוסף לכאב. האם ניתן להסירו? למי לפנות? האם צריך הפנייה מרופא המשפחה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להסיר
ד''ר דוד נויפלד20/05/2007לפני הכל יש להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח STARRמיכל17/05/2007
ד"ר נויפלד שלום!
אני אמורה לעבור בקרוב ניתוח תיקון רקטוצלה.
Rectocele For Starr Proc
אשמח לקבל אינפורמציה על הניתוח הנ"ל, הבנתי שמדובר על ניתוח חדש יחסית, מה ידוע לנו? אחוזי הצלחה? סיבוכים אפשריים, וכו'.
כמו כן, אודה לך באם תפנה אותי ללינקים רלוונטים בנושא.
לתשובתך המהירה אודה!
בתודה מראש,
ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דוד נויפלד17/05/2007איפוא יערך הניתוח? האם לא שאלת את שאלותיך שם?
זהו ניתוח חדש כך שסטטיסטיקה טובה עדין אין. הניתוח מומלץ במקרים סלקטיביים בהם הרקטוצלה מלווה בהפרעה בצאיה המצריכה טיפולים ומניפולציות ידניות מקומיות ע"מ להשיג יציאה. הסיבוכים העיקריים הם דמומים וזהומים כתוצאה מהנתקות חלקית של אחד מקווי הסיכות.
תגגלי ל- starr procedure
יהיו לך לינקים בשפע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיהמיקי16/05/2007
שלום רב, בעייתי כזו. אני בהריון שבוע 33 אתמול גיליתי גידול מוזר ושמן באזור החיצוני של פי הטבעת - ממש נבהלתי ולא ידעתי במה מדובר, עדיין לא פניתי למרפאה , ייתכן וזה טחורים למרות שאני לא מכירה את התופעה, מה עליי לעשות? אני חייבת לציין שזה לא כואב לי כלל. האם יש מקום לדאגה?
תודה מיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לדאוג. לבדוק.
ד''ר דוד נויפלד17/05/2007במקום לדאוג, תפני לכירורג פרוקטולוגי. אני מניח שיתברר שזה טחור נפוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה - שעברה!!!
מיקי20/05/2007רציתי לכתוב שהבעיה עברה לי אחרי יום, כנראה שזה לא היה טחור כלל למזלי ( כ"כ נבהלתי)
בכל אופן תודה על תגובתך. מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע דילגתה עליליאל15/05/2007
אני מחכה לתשובתך ליאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הכתובת
ד''ר דוד נויפלד16/05/2007בעיתך ךא פרוקטולוגית. עדיף לפנות לדיאטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופא בבקשהסאמי14/05/2007
שלום ר ב הבחנתי בסימני דם פעמיים אחרי שפיכה בתוךהזרע נא לעדכן אותי בסיכונים ובהמלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבין
ד''ר דוד נויפלד16/05/2007בעיתך לא נהירה לי. נא פרט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבססקרן14/05/2007
בוקר טוב,
לפני כמה שבועות התחיל לצמוח אצלי איזה פצע באיזור פי הטבעת, התגברתי על הבושה והלכתי לרופא שנתן לזה את השם אבסס מילד (יכול להיות שאני טועה באות או שתיים) ונתן לי משחה נגד זה, כשהוא אומר שאם זה לא ישתפר אאלץ לעבור ניתוח. בינתיים הכל בסדר אבל אני פודחת שזה יחזור, איך מונעים את זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבצס
ד''ר דוד נויפלד14/05/2007לא ברור לי המיקום המדויק, אם ממקור פי הטבעת, אם בעכוזים או בשפתיים.
בכל מקרה, אין דרכים להמנע ואם חוזר תצטרכי להבדק ע"י כירורג, רצוי פרוקטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)