מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו .... יש לי דימומים בצואהאורטל07/02/2008
שלום דק' בשבוע האחרון היציאות שלי רכות לעיתים אף שלשולים מלווים בדימום (האסלה מתמלאת דם כמו כן על הנייר) יש לציין כי לפרקים ישנו דימום חלש אך לאחרונה כאמור חזק
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
ד''ר דוד נויפלד10/02/2008כדאי להבדק. יכול להיות שיש טחורים. אם כך ואם הדימומים ימשיכו, תזדקקי לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן חוזריםחסוי06/02/2008
שלום רב,
אמא שלי סובלת מזה זמן מכאבים חוזרים ונשנים בבטנה.
היא הלכה לבי"ח ושם אמרו לה שהיא צריכה לעבור בדיקת גסטרואנטרולוגיה ושיש לה אבנים בכיס המרה.
אני מביא לידך את סיכום היעוץ אצל הרופא המומחה:
**מזה כשנה ידוע על חצצת המרירה, התקפים ביליאריים חוזרים בתדירות של אחת לשלושה חודשים (כאבים בלתי נסבלים וישנם כאבים רגילים כמעט כל יום) ולפני שבוע היה התקף קשה וטופלה במיון.
**ברקע ילד, דפרסיה מטופלת בטבעפירין, נורמיטן, פנדיל, אנאפרניל, רידאזין ודאפאלט.
**בוצע עק'ג בטן-כיס מרה עם תוכן אקוגני בכמות גדולה שאר הבדיקה תקינה.מדווחת על המשך התקפים
אבחנות:
**ABDOMINAL PAIN (RIGHT)
**CHOLELITHIASIS
**OBESITY
**DEPRESION
**HTN
**LIFE TIME NION SMOKER
**COUGH (RESOLVING)
**ENLARGED MPA + RT PUL ARTERY + RT INF PULMONARY VEIN ...
סיכום בדיקת סונר של בטן עליונה:
כולליתיאזיס
סיכום זה היה לפני שבוע וחצי.. והבדיקה נעשתה לפני שבוע
אני רוצה לקבל חוות דעת ממך לגבי בעייה זו ויש לציין שתדירות הכאבים הולכת וגוברת וזה מפריע לה באופן קבוע.
מה יש לעשות במצב כזה.. ניתוח או טיפול כלשהו או כל חוות דעת שתעזור.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר דוד נויפלד10/02/2008עפ"י הנתונים שהעברת ומלי להתרשם מהאשה באופן אישי, מתקבל על הדעת שהכאבים נובעים מכיס המרה, ואם כך תזדקק לניתוח.
זקוק ליותר אינפורמציה על הכאבים עצמם, מתי מופיעים איפוא מרוכזים, לאן מקרינים כמה זמן נמשכים, מה מקל עליהם, וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב לי !!!צליל06/02/2008
שלום,
אני בת 17 [!!] ומאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מעצירות.
כתוצאה מכך יש לי טחורים/פיסורה, אני לא בדיוק יודעת.. מה שאני יודעת זה שכואב לי כ"כ!!
כבר אין לי כ"כ עצירות, רק מדי פעם. בזמן האחרון אני יותר מקפידה על תזונה נכונה.
עדיין לא הלכתי לרופא, למרות שתיכננתי מלא פעמים, לא יצא לי.
עד שאני אלך, יש איזו דרך להקל על הכאב בזמן היציאה?? זה ממש כואב לי, עד שלפעמים אני לא מחרבנת [סליחה על המילה] רק בגלל זה!! בבקשה תענה לי בהקדם האפשרי, זה דחוף!!
/=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואב...
ד''ר דוד נויפלד06/02/2008אם זה כ"כ דחוף....תפני בבקשה לרופא.
אין באפשרותי להמליץ על טיפול ללא אבחנה מתאימה, ואין אבחנה ללא בדיקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
רוני09/02/2008טפול מרפואה סינית 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להמנע מפרסומת עצמית בפורום!!!
ד''ר דוד נויפלד10/02/2008רפואה סינית טובה בסין!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח טחוריםרוית05/02/2008
אם יש בעיה של אי שליטה לאחר ניתוח טחורים האם יכול להיות שניפגעו העצבים במקום ומה עושים , אודה אם תפנה לאיזה יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר...
ד''ר דוד נויפלד05/02/2008הפגיעה אם קיימת היא בשרירים ולאו דווקא בעצבים.
בכדי לייעץ, זקוק ליותר פרטים: מתי היה, איזה ניתוח. איך הייתה השליטה לפני. איזו דרגה של אי-שליטה יש עכשיו וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאחר ניתוח
רוית06/02/2008הניתוח היה לפני שנתיים ,הוצאו טחורים פנימיים וחיצוניים ,אני בת 40 ,היתה לפני כן שליטה מלאה ,ועכשיו אם יש צורך לשירותים ,אז אני לא יכולה הרבה להתמהמה.הייתי רוצה יעוץ מקצועי ודיסקרטי האם יש מומחה לכך . אני שייכת לכללית מושלם. תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר דוד נויפלד06/02/2008יש בספר של המושלם רשימת יועצים. את זקוקה קודם כל ליעוץ פרוקטולוגי ואח"כ להמשיך משם.
בנוסף, כל מנהל/סגן מנהל מחלקה או מנהל יחידה, מכוסה ע"י המושלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה005/02/2008
האם יש הבדל בין כאב פיסורה לכאב של טחורים?ז'א האם אוכל לדעת מי הגורם לכאב שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דוד נויפלד05/02/2008קודם כל, עליך להבדק.
כאב מטחורים הוא כתוצאה מצניחה שלהם עם או בלי תרומבוזה וכל זמן שהם צנוחים יהיו כאבים.
כאבים מפיסורה מופיעים עם או לאחר היציאה ונמשכים מספר שעות ואח"כ נעלמים עד היציאה הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק שרירי הסוגריםאיגור04/02/2008
אבא שלי מחקה לסגירת סטומה לאחר ניתוח הוצאת גידול ב rectum . בנוסף הוא צפוי לקבל הקרנות. האם קיימת טכניקה לחיזוק שרירי הסוגרים (ספורט או משהו אחר)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק שרירי הסוגר.
ד''ר דוד נויפלד05/02/2008בהמשך לתשובתי הקודמת - הוא יצטרך לבצע בדיקה מנומטרית ואם אכן יש בעיה יוכלו לתאם לו Biofeedback לתרגול וחיזוק הסוגרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך- ניתוח STARRדנה03/02/2008
אני בת 36 ועברתי את הניתוח לפני יותר מ3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר STARR
ד''ר דוד נויפלד03/02/2008את צריכה להגדיר את מושג ה"כאבים" ; למה זה דומה? האם זו הרגשת לחץ ואי נוחות ברקטום כאילו ליציאה? אם זה המצב, זה יכול להמשך עד שנה. אם זה יותר הרגשת דקירות, יכול להיות שצריך לחלץ אי-אילו סיכות שלפעמים דוקרות. האמת שלוקח זמן עד שהדברים מסתדרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאור כאבים
דנה03/02/2008לעיתים מדובר בתחושה של לחץ ליציאה, או שיש שם משהו, ולרב כאב ממש, כמו דלקת. לעיתים ממוקד באזור פנימי מסוים, ופעמים אחרות פחות ממוקד אך מאוד נוכח.רק פרוקסול פורטה עוזר. אגב, מה דעתך על שמוש בקצף סטרואידי? ומה עושים עם הכאב. תודה על התשובה,לפחות נתת לי תחושה שזה לא לנצח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
ד"ר נויפלד03/02/2008פרוקסול פורטה בד"כ מספיק.
אם קצף, אז בריכוז נמוך בתוספת משכך כאבים = פרוקטופואם.
אם ימשיך ללא שינוי יכול להיות מצב שתזדקקי לבדיקה בהרדמה לראות שאין סיכות שמפריעות ושיש להוציא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםנורית01/02/2008
אני בת 28 סובלת מטחורים בתחת כבר שבוע שורף ל ומציק לי, רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לטפל בזה בצורה שהטחורים לא יחזרו שוב והאם משחה ונרות זה הפתרון בלבד, רציתי לציין שגם בעבר היו לי טחורים
אודה על התייחסות ותשובה, בנוסף אין לי יציאות כל יום יש לי עצירות מאז ומתמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר דבר...
ד''ר דוד נויפלד01/02/2008מה זה כאבים בתחת?
מי אמר לך כרגע שיש לך טחורים? טחורים בד"כ לא כואבים!
בקיצור...את צריכה להבדק ולקבל טיפול בהתאם לאבחנה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוני05/02/2008יש פתרון צמחי מעולה מרפואה סינית טל.0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה התנסחות . חיבת להגיב!!!
מ19/02/2008מה זה כאבים בתחת
אני לא מבינה יש מילים תחלפיות למילה תחת כגון ישבן עכוז
איפה את בשוק ?!
ולהזכירך את בפורום של רופא
קצת כבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח חריףלא נעים31/01/2008
לפני מספר ימים קיימתי מגע מיני עם בחורה "לא שמורה " והיא החדירה אצבע אל פי הטבעת שלי - מזה שנים שיש לי גרד אך מאז המקרה נהיה כל האזור מריח חריף מאוד וקיצוני - ריח של ריקבון - ריח שיש לפעמים לבחורה בנרתיק - והגרד היה יותר חזק
כמו כן גם לאחר שטיפה נותר הריח
מה דעתך דר - פטריה? מה הטיפול הנדרש? אני לא בארץ כך שאם תשתמש בשמות של תרופות בינלאומיות אודה לך מאוד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח
ד''ר דוד נויפלד31/01/2008אין לי רעיונות מלבד טיפול היגייני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי שליטהסאמי29/01/2008
ד"ר לא הבנתי בדיוק מה אמרת בבקשה אתה יכול להסביר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שליטה
ד''ר דוד נויפלד29/01/2008תתקשר לד"ר עדה רוזן בב"ח וולפסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי שליטהסאמי29/01/2008
שלום ד"ר אני סובל מפריצות דיסק בגב התחתון ב2004 עברתי ניתוח l5 s1 שאחריו היו בעיות בשתן (dsd) משתמש בצנטרים . לאחרונה התחילו בעיות עם הפרשות צואה לא רצוניות ובבדיקה מנומטרית לחץ כיווץ הסוגר היה נמוך והומלץ על emg פי הטבעת שהראה פגיעה אקסונלית חלקית של external anal sphenter מימין ןגם משמאל ,מה המשמעות ומה הטיפול(אני ממש סובל יוצא מהבית עם חיתול,ואני בן 33) בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SNS
ד''ר דוד נויפלד29/01/2008נשמע לי שאתה תהנה מ-SNS=Sacral Nerve Stimulation.
תנסה לדבר עם ד"ר עדה רוזן בב"ח וולפסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבוכים אפשריים לאחר הקרנותאיגור28/01/2008
לאבא שלי בן 70 המליצו לעשות הקרנות לאחר ניתוח קריטת rectum בקשר לסרטן T2N1. יחד עם זאת הוא מחקה לניתוח סגירת הסטומה. שמעתי שיש סיבוכים אחרי הקרנות עד לחוסר תפקוד הספינקטרים. האם הבעיה הזאת נפוצה ואם יש לה פתרון היום? האם סיכון לסיבוכים כאלה יכול להשפיע על החלטה שלנו לגבי הקרנות ו\או ניתוח סגירת סטומה וסדר בינהם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרנות
ד''ר דוד נויפלד28/01/2008באשר להקרנות, אין ברירה, צריך לעשות.
באשר לסגירת הסטומה: א. תלוי איך היה תפקוד הסוגרים לפני. האם היו "תאונות" הכתמות בתחתונים? ב. אחרי סיום ההקרנות אפשר לבצע בדיקת לחצים של הסוגר ובהתאם לממצאים הוא יחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברוררוית28/01/2008
עברתי ניתוח לכריתת טחורים והרחבה אנלית(היתה פיסורה) היום, אחרי 5 חודשים ישנה עדיין הפרעה - כאבים (נסבלים) ביציאה ולאחריה. רציתי לשאול איזה בדיקה אתם ממליצים לעשות(בהרדמה בלבד) על מנת שאוכל להבין מה קורה שם ולמה זה לא הסתדר לגמרי..צלקת,פיסורה מה יכול להיות?
אודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור
ד''ר דוד נויפלד28/01/2008בדיקה ישירה בהרדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בפי הטבעתליאור28/01/2008
כבר כמה חודשים אך מזה כחודש אני סובל מגירודים בפי הטבעת, ב - 95 אחוז מהמקרים מופיע בלילה. בלילה זה מגיע לפחות פעם אחת, לעיתים פעמיים, הגירודים כבר מגיעים למצב שאני מגרד שלא מעל תחתון או בגד (סליחה על הישירות) ממש בדפנות פי הטבעת וחזק. אז כשאני כבר לא יכול יותר אני לוקח מגבון מנקה, זה שורף מאוד ואחר כך נרגע ואני יכול שוב לישון.
אשמח מאוד לקבל אבחון מסוים על סמך מה שכתבתי ומהן דרכי הטיפול האפשריות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון
ד''ר דוד נויפלד28/01/2008כאן זה לא מקום לאבחונים ואף לא לטיפולים.
עליך לפנות לרופא המטפל ע"מ לבצע בדיקות צואה לתרבית, פרזיטים ותולעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאאי לעשות קולונסופיה - דחוףדנה26/01/2008
דוקטור שלום, אני בת 31 לפני כחודש נמצא אצלי חידק הליקובקטור וטופלתי באנטיביוטיקה( הגבתי רע לטיפול) ועוד לא עשיתי תבחין נוסף(אעשה בקרוב) כבר שנים שאני סובלת מטחורים דרגה 2 וכאבי בטן (הובחנתי בעבר כסובלת ממעי רגיז) בשנה האחרונה היו לי כמה מקרים של דם בצואה והשבוע ב4 ימים האחרונים אני סובלת מכאילו קלקול קיבה המתאפיין בהרגשה רעה בבטן, קיבה רכה (בצבע כהה או בהיר מדי)וכמובן מדם על הנייר בניגוב כבר בשלוש מקרים, בזמן היציאה עם הדם אני מרגישה חולשה כללית ובשוקיים וכף הרגל בעיקר בצד ימין, הייתי אצל פרוקטולוג באופן פרטי פעמיים והוא חושב שהדימום הוא מהטחורים (עשה לי בדיקה בצינור קטן) ולא ממליץ לי ללכת לעשות קולונספיה מפאת גילי "הצעיר" ובגלל שאין רקע משפחתי , אם אתעקש על הבדיקה הוא יפנה אותי לעשות אותה(זה לא בדיוק שבא לעשות)
אני סובלת ולא יודעת מה עלי לעשות , מה יש לי ??? אשמח לתשובה מהירה ככול הניתן
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה מיידית
ד''ר דוד נויפלד27/01/2008את כבר ענית לשאלה. יש לך מעי רגיז - יכול להסביר את רוב התופעות.
דמום בניגוב בהחלט יכול להיות קשור לטחורים דרג' II. לא ניתקלתי במצב שמעט דם בניגוב גורם לחולשה כללית ותופעות ברגליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)