מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע ושאלה לדר' נוייפלדאייל09/05/2007
דר' נוייפלד שלום רב, ברצוני לשאול האם ידוע לך על טיפול בתא לחץ שנמצא בסל השירותים של משרד הבריאות ומסופר לחולים על פי בקשת טופס 17 הטיפול נקרא טיפול היפרברי ןהוא מיועד בין היתר לחולים עם RADIATION PROKTITIS לצערי ברב אין מספיק ידע בקרב החולים וגם בקרב הרופאים שקיים בכלל טיפול כזה ושאלתי היא האם אתה מודע לנושא על כך שקיים טיפול כזה בסל השירותים?
אשמח לספק מידע בנושא ומאמרים על היעילות הטיפולית ובנוסף לארח אותך אצלינו במרכז
04-8377812/51
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול היפרבארי
ד''ר דוד נויפלד09/05/2007לא, אינני מודע לכך.
מה התסמינים של החולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין מזיק?טל07/05/2007
שלום,
חבר שלי רוצה לקיים איתי מין אנאלי, ניסינו פעם וזה נורא כאב אז הפסקתי אותו. הוא רוצה לנסות שוב אבל אני פוחדת שזה יכול להזיק לי, מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי איך עושים...
ד''ר דוד נויפלד07/05/2007מין אנאלי לכשעצמו לא מזיק. קיים מקדמה דנן. בכדי להמנע מפציעה, יש להגיע לרגיעה מתאימה וחשוב מאד סיכוך מספיק ומתאים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעייהסופיייייייי30/04/2007
היי! שמי סופי אני בת 24 ובריאה לחלוטין!
לפני כשנה וחצי ילדתי ומאז הלידה אינני יכולה לקיים יחסי מין בתחת כי כואב לי מאד ואפילו יורד לי מעט דם (לפני הלידה הייתי מקיימת יחסים עם בעלי והכל היה בסדר) לפני כמה ימים ניסתי לקיים יחסי מין בתחת וכאב לי מאד וירד לי שוב מעט דם..
וכשאני בשרותים כמעט תמיד כואב לי כשאני עושה קקי ויש לי קקי לא קשה ועדין כואב לי וגם יורד מעט דם, מה זה נובע? ומה אפשר לעשות?
תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה?!?
ד''ר דוד נויפלד01/05/2007נשמע לי שאת סובלת מפיסורה ועד שלא תיפטר הבעיה לא תוכלי להינות ותמשיכי לסבול.
עליך לפנות לרופא כירורג (ועדיף פרוקטולוג שיעזור לך).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עיצותגילי ס.30/04/2007
לפני כשבועיים סבלתי מ-5 ימים בהם שילשלתי כל הזמן. מאז אני מדממת בכל "יציאה" והדבר הכניס אותי ללחץ. כמו כן מופיעה לי מעין גולה קשיחה מחוץ לפי הטבעת.
אני אשמח אם תאמרו לי לאיזה רופא ללכת: האם להזמין תור לפרוקטולוג או שעליי להזמין תור לכירורג (או שאולי זה אותו דבר). אני די אובדת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתובת לפתרון
ד''ר דוד נויפלד01/05/2007כירורג זה בסדר, אבל יותר עדיף - פרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
גילי ס.02/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)