טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בת 46, עודף משקל קיצוני מאד, שנים סובלת מאנמיה, בחודשים האחרונים ההמוגלובין לא עולה מ 8.1, פרטנין 4.9, ברזל 23.8, לוקחת פעמיים ביום כדורי ברזל, וכלום לא משתפר, עשיתי גסטרוסקופיה ואנדרוסקופיה, אולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה, הכל תקין למעט כבד שמנוני, סובלת מעייפות , חולשה, סחרחורות וכו. מה עושים עכשיו, הרופאה משום מה לא ממהרת לתת לי עירוי ברזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי טלי, לא ציינת האם את נוטלת תרופות כלשהן כמו נוגדי חומצה והאם עברת פרוצדורה בריאטרית בהנחה שלא, חוסר ספיגת ברזל בהחלט אפשרות סבירה ואני הייתי מתקדם למתן ברזל בוריד על מנת לראות תגובה של עליה בהמוגלובין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר