טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כשנה נמצא שיש לי פוליצטמיה, מטופל בהידראה, אני סובל מהזעת יתר ממש רטוב בלילה, האם יש משהו למנוע או להפחית את ההזעה, את הכדור אני לוקח בבוקר לאחר האוכל, אם אקח את הכדור בערב זה יעזור מבחינת ההזעה, האם חייבים לקחת את הכדור בבוקר, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דוד, הזעת יתר אינה תופיע לואי של הידראה ואיני בטוח שקשורה לכדור כמובן יש תופעות לוואי שלא תוארו אבל אין זו תופעה שכיחה בהחלט. הידראה יש לטול עם מים בלבד ועדיף על בטן ריקה (לא לאחר באוכל) ואני בד”כ ממליץ לכן לטול בבוקר כשקמים ולאכול ארוחת בוקר יותר מאוחר.
לגבי הזעות הלילה עלולות להיות סיבות אחרות ויש להבדק ע”י רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר