פורום נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נויראלגיה טריגמינלית - פגיעה בפנים
    דן
    04/03/2011

שלום,
    אני בת 36, מאיזור המרכז, לא סובלת ממחלות רקע כלשהן.
    הייתי בריאה עד שעברתי טיפול שורש בשן טוחנת לסת עליונה.

ב 15.6.2010 עברתי טיפול שורש בשן טוחנת בלסת העליונה.
    בדצמבר עקרו לי אותה בגלל כאבים שלא עברו.
    כיום , לאחר 9 חודשים של סבל נוראי ובדיקות דם, רנטגן, CT ועשרות רופאים מכל התחומים (עיניים, שיניים, א.א.ג, כאב, נוירולוגיה).
    כל הבדיקות תקינות לחלוטין. אין לי כלום על פי הממצאים.

למרות זאת, סוף סוף אובחנתי במרפאת כאב כחולה ב TN.
    פגיעה בעצב אופטלי – באזור העין, מאקסילארי – באזור הלחי, מאנדיבולרי - באזור הלסת.

המוקד בלסת (רירית) עדיין מודלק וכואב מאוד במגע, מוגדר כאיזור פגוע מעל השן שטופלה, שאף אנטיביוטיקה לא מגיבה לו.

אני סובלת מכאב חזק צד ימין של הפנים, דקירות הלם פנימיות ובעין, דמעת חזקה ותופעות חריפות כמו דלקת בעין חד צידית ונזלת חד צידית, ונחיר סתום, חום נמוך קבוע 37.3).
    התחלתי טיפול של טגרטול ודיקור, ובנוסף מטופלת בדלאצין מאחר והסימפטומים גם דלקתיים, והרופאים לא יודעים אם זה מהתסמונת, או שזה דלקת וצריך גם אנטיביוטיקה. (אוגמנטין ומוקסיפן לא השפיעו).

רציתי לשאול האם באמת יתכן שדבר כזה יגרם מיד לאחר טיפול שורש? (זה קרה מיד אחרי)?
    מהם סיכויי ההחלמה מהתסמונת הזו?
    האם מחלימים מטיפול תרופתי/ודיקור? או שזה רק "מאלחש"?
    והאם מחלימים ממנה בכלל? בלי לפגוע בעין ובאף?
    אם עושים ניתוח לדיכוי העצב שמשפיע על דמעת ונזלת, אסבול מאיזשהו שיתוק בעין?

אשמח מאוד לתגובה
    תודה מקרב לב,,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבחון נויראלגיה

טלי שוורץ
    18/12/2011

היי, שמי טלי, קראתי את מה שכתבת, אשמח מאוד אם תיצרי קשר איתי בטל' 0523183868. אשמח מאוד לדעת אם קיבלת תשובות על השאלות ששאלת גם אני סובלת בדיוק ממקרה דומה לשלך. טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש
    טל
    03/03/2011

שלום אני בת 29
    לפני כחצי שנה סבלתי מסינוסיטיס וקיבלתי טיפול שהצליח ולאחר כחודש חזרו הכאבים ושלחו אותי לסיטי של הסינוסים והיו שם שינויים במערות הפנים אבל הא.א.ג אמר שזה לא קשור לכאבים מאז יש לי כאבים שלא עוברים באזור המצח שמקרין לראש
    עברתי סיטי מוח ואנגיוגרפיה של כלי הדם המוחיים וההתרשמות היא :
    אין הדגמה של הוריד הג'גולרי הימני נא לשקול בדיקת US דופלר לווריד הג'גולדי הימני .
    שאר הורידים תקינים.
    יש לי תור לרופא בעוד 3 שבועות ורציתי לדעת בינתיים מה זה אומר? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• בבקשה ממכם תשובה

טל
    06/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

טל
    06/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב

טל
    16/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות EMG-1
    דני
    03/03/2011

מצ"ב 2 EMG, אחד מלפני 3 חודשים מודפס, והשני בכתב יד ,עדכני להיום, ואני שואל את עצמי מה כתוב בכלל באנגלית בכתב היד(בבחינת פיענוח פשוט של האותיות) ומהי תמצית משמעותן/תרגומן להדיוט כמוני...
    אני חושש שמא תהיה לי לבסוף נפילה בכף רגל..כי הבודק אמר שלמטה, ברגל שמאל, הבדיקה גבולית...

אני סובל מבעיות לחץ על העצבים בעמוד השדרה שגורמות לרגל קרירה וחלשה לכל אורכה ובפרט למטה...אני כן יודע ש"נרופתיה" נשללה...

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות EMG-1

הוספת תגובה

• תוצאה 2 EMGניתן להגדיל אותיות תמונה

דני
    03/03/2011

מצ"ב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאה 2 שוב

דני
    03/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאה 3 ניסיון טכני אחרון

דני
    03/03/2011

מקווה להבנתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמויות ברגליים ובידיים
    טלי
    03/03/2011

שלום
    שמי טלי, בת 33.
    בחודש האחרון, באופן יומיומי נרדמים לי חלקים שונים בגוף- בעיקר ידיים ורגליים.
    זה קורה בעוצה חלשה / בינונית, אבל זה ממש כל הזמן ואף בידיים וברגליים במקביל.
    יש לציין שעברתי 7 טיפולים במכשיר להצרת היקפים - vip line + עובד בשיטת tens ואני מרגישה את ההרדמויות האלה מאז, אעפ"י שהפסקתי עם הטיפולים האלו לפני שבועיים.
    יש לציין שזו פעם ראשונה שאני נתקלת בבעיה רפואית כלשהי- בריאותי תקינה
    מה זה יכול להיות?? אני ממש ממש מוטרדת (קבעתי תור לרופא משפחה לאמצע שבוע הבא, אך אשמח לקבל את תגובתכם).
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    הרדמויות ברגליים ובידיים

הוספת תגובה

• הרדמויות ברגליים ובידיים - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    06/03/2011

אני מקווה שלאחר שהפסקת טיפולים במכשיר להצרת היקפים הסימנים שאת מרגישה יעברו בהדרגה. קצת סבלנות... אם זה לא יעבור תוך מספר שבועות (עד חודש לאחר הפסקת טיפול במכשיר), כדאי לפנות לרופא להתייעצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' טרגר

טלי
    06/03/2011

דר' טרגר שלום
    ראשית, תודה על התשובה.
    אם אני מבינה אותך נכון, זה יכול להיות מהטיפול? מפני שהאחות שם /מנהלת מכחישה את זה בתוקף וטוענת שאין שום קשר.
    תודה מראש, טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' טרגר - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    06/03/2011

טלי שלום,
    אני לא מומחה למכשיר הזה. יכול להיות שהתגובה כמו תגובה שלך לא תוארה עד היום, אין לי מוסג...
    אני רק חושב בהיגיון... אם הסימנים הופיעו לאחר שהתחלת טיפול במכשיר, כנראה שזה קשור. לא צריך בשביל זה להיות מומחה. כל טיפול בסוג זה, גם טוב ביותר וגם בטוח ביותר יכול לגרום לתופעות לא רצויות. תגובות של כל אחד מבני אדם יכולות להיות קצת שונות, מה לעשות... יכול להיות שהטיפול שינה משהוא באיזון של מערכות שונות בגוף שלך. אם זה כך, אני בטוח שזה הפיך וצריך רק להמתין בסבלנות וזה יעבור. וכפי שכתבתי, אם זה לא עובר, לכי לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש אחורי בזמן התכופפות
    נעמה
    03/03/2011

שלום,
    ביממה האחרונה אני סובלת מכאב ראש (מרגיש כמו לחץ) כשאני מתכופפת קדימה. זה מזכיר כאבי סינוסים, אבל מתמקד דווקא בצד האחורי של הראש (מאחורי האוזניים ובהיקף האחורי).
    אני חצי שנה לאחר לידה, מניקה, ובשבועות האחרונים אני סובלת מסחרחורות קלות ובחילות (שדווקא אתמול נרגעו) (הייתי אצל רופא משפחה ועשיתי בדיקות דם שאני עדיין מחכה להן).
    כמו"כ בימים האחרונים אני מעט מנוזלת ועם מעט ליחה. האם זה יכול להיות קשור?
    לרוץ שוב לרופא? או שזה יכול להיות קשור להצטננות?

הוספת תגובה

• כאב ראש אחורי בזמן התכופפות - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    06/03/2011

יכול להיות קשור להצטננות, אך אם תוך יום - יומיים הסימנים לא יעברו, כדאי לפנות (לא לרוץ) לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעידות קלות ביד לאחר אירוע מוחי
    גלעד
    02/03/2011

שלום
    אימי, כיום בת כ55, עברה אירוע מוחי לפני כעשר שנים. בעקבות האירוע , הייתה תקופה של שיתוק ולאחר מכן תקופה של קשיים בתפקוד בגפיים הימניות, עד למצב כמעט תקין לחלוטין, כיום.
    בעקבות איבחון מניה דיפרסה, ועקב האירוע, היא נוטלת מספר תרופות:
    קומדין 15-20 מ"ג ליום
    זיפרקסה 10 מ"ג
    למוג'יל - 100 מ"ג
    ליתיום 900 מ"ג.

מאז האירוע ועד היום, יד ימין סובלת מרעידות קלות (לסרוגין)

האם ידוע טיפול יעיל למקרים כאלו? קונבנציונלי או סמי-אלטרנטיבי? או ניסיוני?
    הדבר מאוד פוגע בביטחונה העצמי וחשוב מאוד למצוא פתרון..

הוספת תגובה

• רעידות קלות ביד לאחר אירוע מוחי - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    06/03/2011

רעד ביד לאחר אירוע מוחי יכול להיות ביטוי של חולשת שרירים, הגברת טונוס או הפרעות באיזון תנועתי. כדאי לבדוק במה מדובר במקרה של אימא שלך. באופן כללי קשה לטפל ברעד ביד באמצעים קונבנציונליים. טיפול תרופתי לא ממש יעיל ולפעמים גורם ליותר תופעות לוואי, אז לא כדאי לקבל תרופות במקרה של "רעידות קלות לסירוגין". גם תרופות פסיכיאטריות שהיא מקבלת יכולות להחריף את הרעד. ברפואה משלימה בהחלט ניתן למצוא פטרונות להקלה ברעד. ניתן לנסות טיפולים שונים כגון אקופונקטורה, רפלקסולוגיה או שיאצו. גם ברפואה פיסיקאלית (חום, טיפול במים, טיפול בתנועה) ניתן לחפש פטרונות.
    אני ממליץ להגיע לבדיקת מעקב למרכז שיקום שמכיר אותה מתהליך שיקומי לאחר האירוע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמויות
    שגית
    01/03/2011

ביצעתי בדיקות בשל זרמים והרדמויות ברגלים ובידיים וגם בצד ימין של הפנים.ביצעתי בדיקת vep שיצאה תקינה ובדיקת sep שהתוצאה: יש לציין שלא התקבלו תגובות ברגליים לגירויים. בגירוי רגל ימין משני הערוצים התקבלו גלים בגדר הנורמה.בגירוי רגל שמאל התקבלו גלים:מערוץ לומברי-בגדר הנורמה,מערוץ קורטיקלי -מאורך.סיכום:הודגמה האטת הולכה מרכזית משמאל.

.עשיתי mri צווארי ללא חומר ניגוד מראה על שינויים משמעותייםבחוליות c2-c7 היצרות .(אין עדות לשינויים בעצב)
    הרופא טוען שזוהי הסיבה לזרמים שהשינויים גורמים ללחץ על העצב.
    היום ציינתי לפניו שיש לי בנוסף תחושה קצת מוזרה בעפעפף הימני כאילו קצת כבד יותר ובצד הלשון הימנית מין תחושה קצת מוזרה. הרדמות .אך אני מסוגלת להניע ומרגישה תחושות.ולכן הפנה אותי גם לmri ראש.
    במידה והmri ראש יהיה תקין האם אוכל להיות בטוחה שכל הסימפטומים הם כתוצאה מהבעיה הצווארית?או שדרוש בירור נוסף?
    האם התחושות שאני מרגישה ניתן לייחס לבעיה בעמוד ה שדרה הצווארי?
    חשובה לי דעה נוספת

לקביעת תור
    סגירה
    הרדמויות

הוספת תגובה

• הרדמויות - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    06/03/2011

סימנים בפנים לא ניתן להסביר ע"י פגיעה צווארית.
    אני ממליץ לחזור לנוירולוג עם תוצאות של MRI ראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רדיקולופטיה כרוני ע"ש L-Sבאלטדיסקים
    דני
    28/02/2011

רדיקולופטיה כרוני ע"ש L-Sבאלטדיסקים:
    נקבעה לי ב-EMG כנ"ל לפני כ 3 חודשים "באופן מתון" אך רגליי ממשיכות להחלש ולהתקרר בעוצמות לסירוגין שמשתנות במשך אותו יום! למרות זאת, נוירולוג ואורטופד קבעו בבדיקה פיזית שלהם ש"אין לי בעיה נוירולוגית" או ש"רגליי חזקות" , ואני שואל מדוע הם לא מתחשבים בממצאים הנ"ל ובתחושותיי-הרי בסוף זה יכול להגמר לא טוב..
    מישהוא יכול להסביר לי בבקשה את הסתירה?

הוספת תגובה

• רדיקולופטיה כרוני ע"ש L-Sבאלטדיסקים - תגובה

אייל קליין
    28/02/2011

בממצאי הדמיה בכלל ובגב התחתון בפרט לא תמיד יש התאמה בין הממצאים בהדמיה לבין הממצאים הקליניים. על אף התסכול שנובע מכך אנחנו לרוב מטפלים על פי הממצאים הקליניים כאשר ממצאי ההדמיה באים על מנת לחזק השערות או שונות או לשלול ולתת מידע נוסף שיכול להשפיע על בחירת ההתערבות. כאשר יש בעיות כרוניות לגוף יש יכולת להתגבר ולעשות קומפנסציות על מנת שנוכל להמשיך לחיות את חיינו. אם בכל זאת יש לך ספק אתה תמיד יכול לפנות לחוות דעת נוספת והייתי מציע גם לבקש הפניה לפיזיותרפיה כדי ללמוד תרגילי חיזוק שונים לשמירה על הגב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים לאחר אירוע מוחי
    לולי
    27/02/2011

אימי בת 66 עברה לפני חצי שנה אירוע מוחי- מפרצת תת עכבישית.
    עברה צינטור והמפרצת ב"ה נסגרה.
    ב"ה משתקמת יפה מבחינה נוירולוגית קוגנטיבית ומוטורית (כיום כבר הולכת באמצעות הליכון בתוך הבית).
    מנסה להגמל מחיתולים אך זה לא פשוט.
    מה ניתן לעשות כדי לעזור בנושא זה בפרט ובשיקום בכלל.
    תודה וברכה ובריאות טובה

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים לאחר אירוע מוחי - תגובה

אייל קליין
    27/02/2011

הגמילה מחיתולים הינה נושא מורכב המושפע מגורמים פיזיולוגיים, פסיכולוגים וקוגניטיבים. ניתן גם להיעזר בפיזיותפריסטית העוסקת בשיקום רצפת אגן על מנת לסייע במידה ודרוש אימון של הסוגרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לולי
    28/02/2011

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך להודעתי הקודמת-אירוע מוחי לאמא
    לילך ג
    26/02/2011

שלום ד"ר טרגר
    ה-CT של אמא הראה דימום בתלמוס וקצת בחדר 3 וקצת חדר 4
    האם ניתן לנבות מה יהיו הקשיים של אמא ועל מה חלק זה ישפיע ?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• המשך להודעתי הקודמת-אירוע מוחי לאמא - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    28/02/2011

שלום רב,
    זה נכון, אין לנו שיקום נשימתי.
    לא, לא ניתן לנבות במדויק מה חהחו קשיים תפקודיים של אימך על פי בדיקת CT או על פי כול בדיקה אחרת.
    צריך להתחיל טיפול שיקומי ולהתקדם.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכום: פולינוירופטיה סנסורית, מוטור
    יוני
    26/02/2011

אבא שלי חולה סוכרת
    לקוח קומדין לפרפור פרוזדורים
    יש לו קושי לדרוך על כף הרגל.
    עשו לו בדיקת EMG
    ואלה התוצאות.
    סיכום: פולינוירופטיה סנסורית, מוטורית ואקסונאלית
    מה עושים ומה הדרך הטיפול?

עצב MOTOR KATENCY MSEC
    SPEED M-SEC AMPLITUDE
    COMMON
    ימין 5.1 שמאל 5
    ימין 39 שמאל 34 ימין 0.6
    שמאל 1.2
    טיביאליס TIBIAL
    ימין 5.2 שמאל: 5.1
    ימין 38
    שמאל 35 ימין 1.4
    שמאל .15

הוספת תגובה

• סיכום: פולינוירופטיה סנסורית, מוטור - תגובה

אייל קליין
    27/02/2011

חשוב לשמור על רמות סוכר תקינות ככל האפשר, לבצע פעילות גופנית. לא ברור ממה הקושי בדריכה אבל ניתן לפנות גם לפיזיותרפיה על מנת לטפל במידה ויש כאבים כלשהם. כמוכן רצוי לפנות להתאמת מדרסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש טורדניים
    שרה
    26/02/2011

שלום,
    אני בת 18 וחצי ,
    בתקופה האחרונה אני סובלת מכאבי ראש טורדנייםוזה הפך להיות כל יום שיש לי כאבי ראש. ואני לא מבינה מה זה יכול להיות? האם תוכלו לעזור לי.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש טורדניים

הוספת תגובה

• כאבי ראש טורדניים - תגובה

אייל קליין
    27/02/2011

ישנן סיבות רבות לכאבי ראש ולכן לא ניתן לתת אבחנה בפורום ואין לי דרך לדעת ממה נובעים הכאבים במקרה שלך. אני מציע לפנות לרופא המשפחה ולהעלות את הנושא ולפעול בהתאם להמלצותיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגליים חסרות מנוח
    חיה
    26/02/2011

שלום לצוות,
    אני סובלת מאוד מתסמונת "רגליים ללא מנוח". הרגליים קופצות, בועטות זזות כל הזמן. יש מדי פעם שאני מרגישה תחושה לא נוחה גם ביד ימין. האם יש תרופה לתסמונת זו?
    הרופאה נתנה לי אסיוול 2 מ"ג אבל זה ממש לא עזר. מצפה לתשובתכם המהירה
    בהמון תודה חיה

לקביעת תור
    סגירה
    רגליים חסרות מנוח

הוספת תגובה

• רגליים חסרות מנוחה

חיה
    26/02/2011

העברתי את השאלה לפורום הפרעות שינה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקפי כאבי דקירות אגן ימין + ע'זנב
    מישל
    25/02/2011

שלום רב, אני בת 28, ולפני שבועיים הותקפתי לרשונה כאבי גב ובטן תחתונה + אגן
    זה לווה בכאבי דקירות קשים. הייתי במיון 3 פעמים ועשיתי CT עם יוד לשלילת דלקת תוספתן כל הבדיקות יצאו ללא ממצאים ושוחררתי עם משככי כאבים כל פעם.
    בבדיקת 3 רופאי נשים - הכל תקין.. למרות שהיה לי לפני חודש וחצי הריון כימי - שבוע 5 שלא הסתדר -הריון ראשון.
    עם הזמן הכאבים קשים יותר - וממוקדים באיזור בין עצם הזנב ימינה לצד האגן.
    במקלחת הרגשתי בגולה בשיבן ימני למעלה שכואב בלחיצה אני כותבת בכל פורום אפשרי כי אני סובלת ולא מוצאת את המומחיות הנכונה לבעיה. האם יכול להיות עצבים שקשורים לאגן או ציסטה בישבן למעלה שחוסם משהו ? - אני מוסיפה תמונת CT בשאלה על האיזור - איפה שכואב לי יש "גולה" בCT האם זה קשור לעצבים?
    האם הבעיה יכולה להיות עצבים? אני על 2 סוגי אנטיביוטיקה על גדר השארת "דלקת אגן"
    והאנטיביוטיקה לא עוזרת ועוד כואב לי מאוד.... תודה רבה על תשומת ליבכם ושבת שלום
    מישל

הוספת תגובה

• התקפי כאבי דקירות אגן ימין + ע'זנב - תגובה

אייל קליין
    27/02/2011

מכיוון שנשללו דברים אחרים אני מציע לפנות לאורטופד לנסות לאבחן האםיש בעיה אורטופדית כלשהי ובמידת הצורך לפנות לפיזיותרפיה לטיפול בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש כרוניים
    דניאלה
    24/02/2011

שלום,

ברצוני להתיעץ לגבי כאבי ראש כרוניים שאחי סובל מהם במשך קרוב ל7 שנים בערך..
    אחי הקטן,כיום בן 13 כמעט, ומאז שזכור לי סובל מכאבי ראש שיכולים להופיע בין פעם לשבוע במקרה הרע ופעם בחודשיים במקרה טוב יותר.
    כאבי הראש שלו נראים שמלוויים בסבל רב,כשהיה קטן היה בוכה וצורח (וכפי שידוע לי אנשים עם כאב ראש רגיל אינם בוכים או צורחים בהיסטריה) עם השנים למד למתן את תגובותיו ומגיב יותר באיפוק.
    אחי טוען שכאבי הראש הם בעיקר ליד עין אחת שלו בצד אחד של הראש-תמיד.
    כאבי הראש מלווים לעיתים רחוקות מאד בהקאות - רוב כמעט מוחלט ללא הקאה.
    בעבר הוריי היו איתו אצל נוירולוג שטען שאין צורך ב MRI ושהוא סובל רק ממיגרנה.
    האם יש סיבה לדאגה?האם יש סיבה ל MRI?
    האם חס וחלילה יכול להיות שמדובר בגידול פעיל כבר כל כך הרבה שנים ללא תופעות אחרות מלבד כאב הראש?
    אשמח לתגובה.. מוטרדת מאד.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש כרוניים

הוספת תגובה

• כאבי ראש כרוניים - תגובה

אייל קליין
    27/02/2011

לא ניתן לקבוע את הצורך ב MRI ללא בדיקה פיזיקאלית. אם יש לכם ספק ניתן לפנות לרופא אחר לייעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה