מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יתכן ומתבשל אצלי משהואני18/07/2010
בזמן האחרון נוצרה לי בעייה חדשה ולא מוכרת לי הגבה ומסביב למיסגרת העיין בצד שמאל הולך ונעשית כאילו רדומה ואו רוחשת לא ברור לי בדיוק מה קורה שם אבל זה מפחיד אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדימות בפנים
ד''ר מאיר קסטנבאום20/07/2010אתה מתאר רדימות בחלק מן הפנים.
לעיתים נובע מפגיעה בעצוב סעיף של עצב טריג'מינלי שאחרי לעצבוב תחושה לכל פהנים.
מומלץ לפנות לרופא לבדוק האם קיימת הפרעת תחושה בבדיקה והאם קיימות תופעות נוספות כגון רדימות באזורים אחרים בגוף, חולשה או תופעות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "מאסטר מיינד"דוד18/07/2010
ברוצני לקבל חוות דעת לגביי המכשיר"מאסטר מיינד"
כטיפול לבעיית ריכוז(שעורי נהיגה) אחרי אירוע מוחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאסטר מיינד
ד''ר מאיר קסטנבאום21/07/2010לא מוכר לי המכשיר כך שלא אוכל לחוות דעה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר מאסטר מיינד
שמואל18/10/2011יש לי את המכשיר מספר חודשים
ואני מרוצה מעל ומעבר.
עזר מאוד לדיכאון חרדות ובעיות שינה
מומלץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומים מדאיגים בכל הגוףערן18/07/2010
שלום, הנני בן 36. לפני כחודשיים התחלתי לסבול מזרמים בכפות הידיים וכן מכאבים ומקושי להפעיל את כפות הידיים שהופיעו בעיקר במהלך הלילה ובבוקר. בהתחלה כפות הידיים חזרו למצב נורמאלי במהלך היום אולם בתוך שבועיים המצב החמיר והסימפטומים לא נעלמו במהלך היום. בנוסף הופיעה במקביל תחושת עייפות ניכרת בשתי הידיים לכל אורכן (אמה+זרוע).
פניתי לנוירולוגית בקופ"ח אשר ערכה לי בדיקה נירולוגית שהייתה תקינה. נשלחתי על ידה לבצע בדיקת EMG בידיים שגילתה כי קיימת אצלי תסמונת התעלה הקרפלית.
בחודש האחרון החמירו הסימפטומים והחלו להופיע אצלי קפיצות שרירים בכל הגוף המופיעות בעיקר במצב מנוחה. בהתחלה בתדירות של 3-4 פעמים ביום וכעת בתדירות גבוהה יותר. בנוסף אני סובל מרעידות בכפות הידיים ובאצבעות ומתחושה של רפיון ועייפות ניכרת בשתי הידיים (לכל אורך הידיים) המלווה בכאבים בזרוע ובכתף יד שמאל וכן מהתכווצויות שרירים ברגליים ומעייפות רבה.
כמובן שנלחצתי מאוד לאחר שקראתי חומר באינטרנט והגעתי לכל מיני מחלות נוירולוגיות קשות.
לפני שבועיים חזרתי שוב לנוירולוגית שערכה שוב בדיקה נוירולוגית שיצאה תקינה ושלחה אותי לבצע בדיקת EMG חוזרת, גם בידיים וגם ברגליים.גם הבדיקה הזאת, שבוצעה בשבוע שעבר, הייתה תקינה למעט תסמונת התעלה הקרפלית בה חלה החמרה מאז הבדיקה הקודמת. בנוסף, גם בדיקות רמת מגנזיום וסידן בדם שביצעתי, נמצאו תקינות.
למרות זאת אני בחרדה, הגם שלא נמצא שום ממצא מלבד התסמונת הנ"ל.
אציין כי אני נוטל בקביעות אספירין לדילול דם (מניעה) וכן סטטינים (20 מ"ג ביום) בגלל עודף כולסטרול ונטייה גנטית במשפחתי. את הסטטינים הפסקתי ליטול, בהוראת רופא המשפחה, לפני כחודשיים.
הייתי מבקש לדעת האם במחלות נוירולוגיות כדוגמת ALS, קיים שלב התחלתי בו החולה חש בסימפטומים של המחלה בעוד בדיקת הנוירולוג ובדיקת EMG אינן יכולות עדיין לגלות דבר ?
האם ניתן לשלול קיומן של מחלות נוירולוגיות על סמך בדיקת נוירולוג ובדיקות ה- EMG באופן כמעט ודאי, כאשר אלו תקינות ?
אילו מחלות מאופיינות ע"י קפיצות שרירים, רעידות וחולשה בגפיים מלבד ALS ?
כאמור, אני ממש חרד נוכח התגברות הסימפטומים ואודה מאוד לתשובתכם,
ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה וקפיצות בגפיים
ד''ר מאיר קסטנבאום20/07/2010מחלה כגון ALS היא מחלה מתקדמת.
בד"כ למחלה מאפיינים קליניים אופיניים וממצאים מכוונים בבדיקה הפיזיקלית וב-EMG.
במידה והסימפטומים ממשיכים להתקדם יש לשוב לבדיקת נוירולוג.
כמוכן מומלץ לבצע הדמיה של עמוד שדרה צוארי לשלול לחץ על חוט השדרה כגורם לחולשת גפיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אתה מרגיש ערן ?
נועה29/08/2010היי ערן.
אני מרגישה את אותן תופעות וגם אצלי שללו בעיה כלשהי. ייחסו את המצב לחרדות רציתי לדעת האם זה עבר לך ?או השתפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני סובל מחום בפניםו וסחרחורותשאלה18/07/2010
בתקופה האחרונה אני סובל מלחצים לא חזקים בראש זה מלווה בימים האחרונים בסחרחורות חום בפנים וכאב בכתף של צד ימים האם זה אומר משהוא נירולודי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום20/07/2010כל כאב ראש חדש שנמשך תקופה ולא מוכר מהעבר דורש בדיקת רופא ובמידת הצורך תישקל הדמיה מוחית לשלילת פתולוגיה.
קשה לקשור את כל הסימפטומים שתיארת למחלה אחת אך לאור הימשכות הכאבים מומלץ שתפנה לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת טבליות נוירו גארדחגית זיו18/07/2010
שלום רב,
בגלל היותי סוכרתית, אני נוטלת טבליות נוירו גארד כתוסף מזון לטפול בנימי הדם.
האם, עקב הארוע הקל שעברתי, יש להפסיק לקחת טבליות אלו, והאם יכול להיות קשר
בין השמוש בנוירו גארד לדימום קל במוח.
תודה על כל התשובות הקודמות, הן עזרו לי מאד.
בברכה,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירו גארד
ד''ר מאיר קסטנבאום20/07/2010מדובר בתוסף מזון שמכיל חומצה אלפא ליופאית.
לא ידוע לי על קשר בין תוסף מזון זה לדימום מוחי ולכן אין התויה רפואית להפסיקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש מתמשכיםאלדד18/07/2010
שלום. אני בן 21, וסובל כשנה מכאבי ראש, אשר מתבטאים בכמה צורות:
1. כאב בחלק האחורי של הראש
2. לחץ כללי בראש, אשר מתגבר בזמן תנועות חדות
3. כאב מאחורי עין אחת (תמיד אותה עין)
הכאבים מופיעים יחד או לסירוגין, כמה ימים בשבוע, מתחילים בהדרגה אחה"צ או בערב, ומפסיקים אחרי כמה שעות. בדרך כלל הכאב די עמום, ולא משבית תפקוד.
בדיקת דם ובדיקה נוירולוגית יצאו תקינות. אין תסמינים נוירולוגיים, בחילות או הפרעות בראייה.
תמיד היה לי יובש בעיניים, ושמתי לב שהעין שמאחוריה מופיע הכאב רגישה יותר ליובש, ולפעמים מופיעים בה כלי דם בולטים. בדיקות אצל רופא עיניים, כולל לחץ תוך-עיני, יצאו תקינות.
אני מבלה את רוב הזמן בישיבה מול המחשב, לאו דווקא בתנוחה נכונה. שמתי לב לקשר בין הופעת כאבי הראש לימים בהם אני חורג מהשגרה ועומד במשך כמה שעות, למשל. בנוסף, בחלק מהמקרים הכאב מתחיל באזור החיבור בין הצוואר לגולגולת.
העליתי בפני הנוירולוג את האפשרות לכאב ממקור אורתופדי, אבל הוא הסתפק בהפנייה לבדיקת CT ראש + אורביטות.
לאחר מכן התייעצתי בפורום כאב, שם הציעו שאבצע "באותה הזדמנות" CT עמוד שדרה צווארי.
אני מאוד לא נלהב לבצע בדיקת CT בגלל הקרינה. ולמיטב הבנתי, כל אזור שמוסיפים לבדיקה מאריך את החשיפה. בנוסף, ההפנייה שיש לי כרגע היא לCT ראש + אורביטות.
בהתאם לתיאור הבעיה, האם נשמע שיש צורך בבדיקת CT בכלל? האם יש טעם להוסיף CT צווארי לבדיקה, למרות החשיפה הממושכת?
בנוסף, אשמח אם תוכלו להשיב על שאלה כללית יותר: האם קיים הבדל באיכות או בטיחות מכשירי הCT במכונים שונים?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
אלדד18/07/2010הנוירולוג הפנה אותי גם לבדיקת EEG. אני לא רואה סיבה לחשוד שיש לי אפילפסיה או בעיה אחרת שEEG יצביע עליה, כך שהבדיקה נראית כמו טרחה ללא צורך. מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסכנה ב CT ?
נועה18/07/2010היי אלדד
גם לי יש את אותם תסמינים מזה חודש וחצי הייתי אצל נירולוג והוא לא סכים להפנות אותי לCT בטענה שאין טשטוש ואין הקאות. הם מישהו יכול להסביר לי מה הסכנה ב CT ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום20/07/2010כאבי ראש במשך שנה שלא מוכרים מהעבר דורשים בדיקה וביצוע הדמיה מוחית.
לגבי הצורך בהדמיה צוארית - תלוי האם יש רגישות על פני צואר, האם כאב מקרין לידיים, האם הפרעות תחושה בגפיים.
בשלב הראשון אני חושב שהדמיה מוחית צריכה להתבצע לצורך שלילת פתולוגיות אפשרויות ובמידה וימשכו כאבי הראש יש לשוב לנוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mydriasisיעקב17/07/2010
שלום פניתי לחדר המיון שבוע שעבר, בשל כאבי חזה ודופק קצת מהיר
בבדיקות אקו ואקג הכל תקין ושחרורו אותי
הוחלט שהדופק הוא מהר ככל הנראה בגלל שהתחלתי לקחת תרופה)TRICYLIC ANTI DEPPRESSANT(NORTYLIN במינון 50 מג לפני השינה בשביל מעי רגיז
והכאבי בגלל הפרעה ראומטלגית (שעדין לא הצליח לאבחן)
לפני שיצאתי הרופא שם לב שיש לי MYDRIASIS הוחלט שזה גם כתופעה מהNORTYLN
שאלתי היא כמה ימים יכול להימשך MYDRIASIS לאחר הפסקת התרופה, ומתי יש לברר אם זה ממשהו אחר
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדריאזיס
ד''ר מאיר קסטנבאום20/07/2010מדריאזיס פירושו אישון מורחב.
אישון מורחב יכול להיגרם מסיבות רבות ביניהם גם עקב לקיחת תרופות.
לא תמיד ניתן לומר האם אישון אחד רחב או שהשני צר.
במידה ואין שום סימפטומים יתכן ומדובר בהבדל בין גודל האישונים שהוא ללא משמעות קלינית (מופיע ב-20% מהאוכלוסיה).
במידה וקיימים סימפטומים נוספים כגון כאבי ראש, הקאות הפרעות ראייה, חולשת צד או רדימות בצדף סחרחורת סיבובית מומלץ לפנות לבדיקה לצורך בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק חזק מלחץ על עצבמיכל17/07/2010
בת 49 לאחר הגדלת חזה מרגישה כאב ולחץ בשד שמאל שמקרין לכל אזור הצלעות השד והחזה 3 שנים כבר שנה וחצי מרגישה דופק חזק שנשמע ומורגש הדופק במנוחה 70 לדקה סביר במאמץ מרגישה אותו ממש בדיקות דם תקינות בדיקות קרדיולוגיות תקינות קרדיולוג טוען שזה לא מהלב
הבעיה במשך כל היום ללא הפסקה מרגישה עייפות ותחושת ריחוף
כנראה שיש שיש לי לחץ על עצב מהשתל
השאלה האם יכול להיות שמלחץ על העצב שנגרם מהשתל יכול לגרום לי לדופק חזקכל היום?
יש לציין שאני בתקופת גיל המעבר ואני לא יודעת אם זה שייך לשתל שלוחץ או לגיל המעבר
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק חזק.
ד''ר אבי גדות17/07/2010הייתי ממליץ לבדוק את תפקוד הלב ואת הקצב.
לגבי תופעת החולשה והריחוף, יש לפנות לרופא המשפחה לבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חום ונימוליואב17/07/2010
בזמן האחרון כשאני מתחיל לישון אני מרגיש חום ממש חזק באזור הצוואר כפות הרגלים וסחרחורות ונימול בו זמנית זה קורה רק כאשר אני מתחיל ונכנס לתהליך שינה מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום ונימול.
ד''ר אבי גדות17/07/2010יש לפנות לאורטופד לבדיקת הצוואר ובהמשך אם אין ממצאים לנוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת ההחלמהחגית זיו16/07/2010
שלום רב,
בהמשך לשאלה קודמת, לגבי תקופת ההחלמה לאחר ארוע מוחי קל.
שבועיים לאחר הארוע, עדיין קיים חוסר התחושה הקל בצד שמאל. כמה זמן יכולה להמשך
תחושה זו, ומתי ניתן להבין שאולי המצב בלתי הפיך.
בתודה,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה
ד''ר אבי גדות17/07/2010נימול לאחר אירוע מוחי שהסתמן כנימול יכול להמשך זמן רב. קשה לאמר כמה זמן צריך לחלוף עד לניתן לאמר שהנימול ישאר.
עם זאת שבועיים זה לא מספיק.
יש לחכות אז זמן מה ולראות איך דברים מתפתחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עצבי וולוודיניהדנית16/07/2010
שלום מיכל,
אני סובלת כבר חצי שנה מכאב עיצבי בנרתיק , זה גם מקרין לי לפנים ולכפות רגליים (אני בת 34 ) היתי אצל פרופסור והוא איבחן תסמונת וולוודיניה . אני מרגישה שריפה לא כאב באופן קבוע , זה לא מפריע לקיום יחסי מין . הוא הימליץ על כדורים אלטרולט 10 מ"ג שאני מאוד מפחדת מתופעות לווי של הכדור ופיזיאוטרפיה של ריצפת האגן . בנתיים ניסיתי רק פיזיאוטרפיה שזה כיווצים של האיזור וניסיתי את הכדור שהוא המליץ וזה עשה לי תופעות לווי קשות.
רציתי לשאול האם טיפול בדיקור סיני יכול לעזור ? או אפשר אולי משהו אחר ? ועוד שאלה התסמונת הזאת זה לכל החיים או שזה נחלש אם הזמן ואפשר לרפות את זה ? אני מאוד סובלת אני אמא ל2 ילדים ואני לא מתפקדת מתחושת שריפה הזאת .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולודיניה
ד''ר אבי גדות17/07/2010ישנם מקרים שונים ולכן לא ניתן לענות באופן כללי לגבי התופעה.
ישנן תרופות נוספות לכאב עצבי שיכולות לעזור אם פרופיל שונה ולכן הייתי ממליץ לנסות.
בדיקור סיני איני מבין ולכן לא יודע אם יעזור אולם לא הייתי שולל ניסיון שכזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת צלילים על גלי מוח. זה אמיתי?רפי16/07/2010
שאלה שאיננה קשורה למחלה, לשם שינוי.... :-)
לאחרונה נתקלתי במספר אתרים ותוכנות המתיימרות להשפיע על גלי המוח באמצעות השמעת קבצי קול בתדרים מתאימים.
אתר אחד טוען להגברת הריכוז, השפעה על כניסה למדיציה, הקלה בשינה וכו'.
אתר אחר הולך רחוק יותר ומתיימר לגרום לתחושות שמקבילות לעישון סמים אופייאטים.
השאלה שלי: האם זה בכלל אפשרי? האם ניתן להשפיע על גלי המוח בצורה שתחקה עישון סמים? תגביר את פעילות המוח בעירנות ותעודד כניסה למצבי שינה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת צלילים
ד''ר אבי גדות17/07/2010איני בקיא בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש.....נועה16/07/2010
שלום רב,
מזה חודש אני סובלת מכאב ראש ממושך שלא מרפה. הכאב הוא עמום בצד ימין של הראש קרקפת, מאחורי האוזן, אוזן, לחץ בעין ואפילו שיניים או חניכיים. הייתי אצל נוירולוג לטענתו אם אין עוד ממצאים כמו טשטוש ראיה , הקאות, שיתוק זה לא קשור אליו ואינו רוצה להפנות אותי ל CT שלא נדבר על MRI .
הכאב הוא מציק ומלחיץ מידי פעם הוא מופיע במעין דקירות לכמה שניות אני חוששת שמדובר בגידול.
אני קוראת בפורומים שממולץ לבצע MRI אך בפועל הרופאים לא נותנים הפניה מכיוון שזו בדיקה יקרה.
עשיתי בדיקת עיניים והבדיקה יצאה תקינה אין לחץ תת עיני וראיה 6/6
רופאת המשפחה טוענת שזה מלחץ וממליצה על דיקור סיני
מה עליי לעשות? הכאב הוא כאב חדש וארוך משהו שלא חוויתי בעבר האם כל כאב חדש הוא מסוכן?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר אבי גדות17/07/2010ההתיחסות לכאב ראש חדש שונה מלכאב רגיל מאחר והחשש הוא שמשהו השתנה.
בדיקת עיניים תקינה אם כוללת בדיקה של קרקעית העין מעידה על כך שאין סימנים ללחץ תוך מוחי מוגבר שיכול להגרם לדוגמא מגידול.
כמו כל בדיקה גם בדיקת עיניים אינה שוללת לחלוטין לחץ תוך מוחי מוגבר.
במידה והכאבים נמשכים אני ממליץ לשוב לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי לגשת לאף אוזן גרון
טובית17/07/2010יכול להיות שזה קשור בכלל לסינוסיםג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינוס ?
נועה18/07/2010היי טובית
חשבתי על כך שזה קשור לסינוסים אני אכן סובלת מסינוסיטיס לפחות פעם בחודש. אך הכאב ראש מתחיל מלמעלה ולא רק במצח האם בכל זאת זה יכול להיות קשור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נועה
דקל19/07/2010היי
גם לי יש אותה בעיה בדיוק כמו שאת מתארת על הכאבים בראש בצד ימין בקרקפת, הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שזה מהגרון כנראה דלקת.
עכשיו שמתי לב שיש לי את אותו כאב גם על יד ימין.
מישהו כבר ענה לך לגביי הנושא הזה???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניורולוג פרטי
נועה21/07/2010לא.
העניין הוא שהרופאים כאן בפורום ממליצים על CT או הדמיה הרופא משפחה + ניורולג לא מפנים אותי בטענה שאין דברים נוספים כמו טשטוש ראיה,שיתוק. בימים האחונים אני מרגישה חולשה ביד ימין אני כבר לא יודעת אם זה אמיתי או ספיכולוגי . רופאת המשפחה טוענת שאני בחרדות.........
האם מישהו יכול להמליץ על ניורולוג באופן פרטי באזור חיפה ?????.
אני כבר משתגעת.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום21/07/2010בפורום זה לא מייעצים לגבי רופאים ספציפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי15/07/2010
שלום,
אני בת 20.
לא מעט שנים מרגישה כמו הירדמות של חצי הראש,כמו שנרדמת רגל,או יד וזה חולף לאחר כמה דק'...זה קורה בדר"כ כשאני שמה את הראש על כרית לא נוחה או סתם פתאום..
זה לא מפריע לי בחיי היום-יום,אך דיי עניין אותי מה הסיבות שיכולות לגרום לתופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות ראש
ד''ר אבי גדות17/07/2010כמו תמיד יכולות להיות סיבות רבות לתופעות גופניות.
תופעה של הרדמות של מספר דקות לאחר לחץ על הצד הרלוונטי של הפנים אינה נשמעת מדאיגה.
אם זאת דרושה בדיקת נוירולוג כדי לבצע אבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוסף15/07/2010
ד"ר נכבד
לאחרונה לאחר קיום יחסי מין אני חש גרד עז בפי הטבעת.
האם יתכן כי מדובר בשבץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליוסף
ד''ר אבי גדות17/07/2010לא מוכרת לי הסתמנות כזו של אירוע מוחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)