מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "תקים" בפניםדב08/08/2010
שלום,
מאז גיל קטן (היום אני בן 25) יש לי תיקים בפנים. יש תקופות שיש יותר יש תקופות עם פחות ויש תקופות ללא. בעבר אמרו לי שזה נובע מלחץ, אך הייתי מעוניין לבדוק את הנושא יותר לעומק ולדעת אם יש דרך לטפל בזה (כדורים, פסיכולוג או כל טיפול אחר)
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דע לך איש צעיר תתחיל בדיקות
יצחק08/08/2010כך אמר לי מ מישהוא שהוא מבוגר ממני ואני בן רק 63 מאחר ורעייתי גררה אותי להרפתקאה הזו לבדיקות מקיפות חייב להימצא משהו בסופו של יום אים רק תדע במה כבר אובחנתי וחזרו מהבחנה זו
לעולם לא תצא מזה תן לזה להיתפתח ורק אים יחמיר תיגש לבדיקות,זו הצעתי לך כך את ההצעה הזו ולך איתה לאן שאתה רוצה.
אני לא רופא ואני נותן לך את הצעתי מניסיון אישי שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקים
ד''ר מאיר קסטנבאום08/08/2010טיקים יכולים להיות מוטורים (מערבים תנועה מסוימת) או ווקלים (השמעת קולות)
הטיקים נוטים להיות סטראוטיפיים כלומר לחזור על עצמם בצורה דומה אצל אותו אדם.
בהחלט קיימים טיפולים תרופתיים להקל על התופעה.
תדירות טיקים מושפעת גם מסטרס.
מומלץ לפנות לנוירולוג ובמידה והדבר גורם לפגיעה תפקודית משמעותית יש אפשרות לטפל בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי שינה במקביל לטיפול תרופתיסער07/08/2010
שלום,אני לוקח כדורי דפאלפט (800 מ"ג ביום) תקופה ארוכה(למעלה מ-15 שנים),כטיפול מונע לאפילפסיה.האם ניתן לקחת במקביל כדורי שינה ללא מרשם רופא,מסוג-easy night gelcaps של חברת life,כמוסות צמחים וויטמינים?תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור שינה
ד''ר מאיר קסטנבאום08/08/2010איני יודע את השפעת הכמוסות הטבעיות על פירוק הדפלפט.
בכל מקרה ואתה לוקח כמוסות טבעות מומלץ לבדוק את רמת הדפלפט בדם על מנת לודא שרמתה בטווח הטיפולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירועבטי07/08/2010
בעלי עבר ניתוח 5 מעקפים .לפני כשנה .מטופל באספרין 100,מג,.תרופות ללחץ דם.ולהרחבת כלי דם.אתמול למשך שתי דקות לחי שמאל נרדמה כמו אצל רופא שיניים והיה מעט מאד קושי בדיבור.
לא הלך לרופא כי האירוע חלף במהירות..למעשה הוא מטופל טיפול תרופתי .האם יש צורך בבדיקות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר נוירולוגי חולף
ד''ר מאיר קסטנבאום08/08/2010את מתארת אירוע של חוסר נוירולוגי חולף.
לבעלך גורמי סיכון למחלת כלי דם כולל כלי דם מוחיים. יתכן ומדובר בארוע מוחי חולף.
לאור זאת מומלץ לפנות בהקדם למיון לצורך ביצע בדיקה ושקילת הדמיה מוחית.
יתכן ויש צורך לשנות טיפול נוגד טסיות מאספירין לפלויקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירוע
בטי09/08/2010אנחנו עומדים לפני טיסה לארהב בשבוע הבא האם יהיה נכון לבטל אותה עקב אירוע חולף זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום10/08/2010כפי שציינתי מקודם ראשית יש לפנות לבדיקת נוירולוג ולאחר קבלת אנמנזה מלאה ובדיקה על ידו תוכלו לשמוע המלצה מושכלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתה לי תאונת דרכים עם איבוד הכרה.יורם07/08/2010
בבדיקת MRI נמצא בין הייתר אטרופיה של המוח הקטן.
כן יש רעידות באצבעות הידיים אחרי התאונה.
האם יש קשר בין האטרופיה לרעידות באצבעות הידיים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעד בידיים
ד''ר מאיר קסטנבאום08/08/2010רעד בידיים יכול להיגרם מסיבותצ רבות ביניהם גם פגיעה בצרבלום (מוח הקטן) אך גם עקב מחלת פרקינסון, רעד פיזיולוגי, רעד הקשור לטיפול תרופתי.
בכל מקרה מומלץ לשוב לנוירולוג שהפנה לבדיקת ה-MRI לצורך קביעת המשך הבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץמישהי07/08/2010
שלום
אני בת36, בכמה ימים אחרונים מרגישה מן לחץ בחלק האחורי התחתון של הראש
באזור של האוזן (אבל בראש)
הלחץ הזה בא והולך..ולפעמים מרגישה מן זרם פנימי.
אני קצת בלחץ
ממה זה יכול לנבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום08/08/2010כאבי ראש יכולים להיגרם מסיבות רבות ביניהם כאבי ראש ראשוניים כגון מיגרנה וכאבי ראש מסוג tension וכאבי ראש משניים כתוצאה מסינוסיטיס, דלקת בשיניים, תהליך תופס מקום בראש, דלקת קרום המוח.
על מנת לנסות לקבוע את סיבת כאב הראש יש צורך בקבלת אנמנזה מלאה לגבי אופי הכאב, מיקומו, תופעות מלוות, האם גם חום, בחילות, רגישות לאור וכמובן לבצע בדיקה נוירולוגית
במידה וכאבי הראש נמשכים מומלץ לפנות לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות משונות בראשית'ום05/08/2010
שלום,
אני בת 24 ומזה כמה שנים טובות, אחת לתקופה של כמה חודשים, אני נתקפת בתחושות משונות בראשי, מעין תחושת טלטלה, כמה אלפיות השניה אולי, שבהן העולם מתעתע בי, אני מרגישה לאחר תחושת הטלטלה הזו [שמתקיימת רק בראשי, למספר שניות] תחושה דומה להתעוררות מבוהלת משינה.
אני בהכרה מלאה, ושומעת מה הולך סביבי, רק בראיה הכל, מעין קופץ, והמחשבה מתנתקת.
אני סובלת ממיגרנות מגיל צעיר, לא מטופלת באופן קבוע [ההתקפים לא שכיחים במיוחד ואני יודעת לקשר אותם לזמנים של עייפות ולחץ נפשי בעיקר, יכולים להגיע באופן יומיומי או אפילו חודשי, תלוי בתקופה] ועשיתי מספר בדיקות C.T. ו E.E.G בעבר שיצאו תקינות..
מה יכול להיות פרוש התחושות?
תודה רבה,
ת'ום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות
ד''ר איתן אוריאל06/08/2010יש צורך לקבל פרטים נוספים לגבי התלונה וכמובן לבצע בדיקה נוירולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת EMG לרגליים, מיקום אלקטרודותאורטל05/08/2010
שלום,
אני סטודנטית להנדסה רפואית במכללת אפקה.
במהלך פרויקט הגמר שלי עליי לבצע EMG לרגליים לבדיקות שונות של שרירים.
רציתי לדעת עם מי אוכל לדבר ולקבל אינפורמציה בנושא זה, כגון מיקום אלקטרודות וכדומה.
פרויקט זה מאד חשוב לי להצלחתי בתחום. לפי הבנתי מדיבור עם אנשים ניולרולוגים, אמורים לדעת היכן ממקמים אלקטרודות ועבור איזה שרירים.
השרירים אותם אני רוצה לבדוק הינם: soleus, gastrocnemius- medialis and lateralis, quardriceps femoris-vastus medialis, rectus femoris and vastus lareralis
אשמח אם מישהו יוכל לחזור אליי דרך המייל.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EMG
ד''ר איתן אוריאל06/08/2010אני מציע לפנות לאחד ממכוני הEMG במרכזים הרפואיים השונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים נסגרותדנה05/08/2010
שלום,
חברתי בת 62 סובלת מעיניים נסגרות פעמים מספר ביום. היא עשתה בדיקות שלא העלו דבר.
האם יש מקום לדאגה?
תודה, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיינים נסגרות
ד''ר איתן אוריאל06/08/2010יש צורך לבדוק האם מדובר בצניחה של העפעף-פטוזיס. יתכנו מספר סיבות לכך ולכן אני מציע לפנות להערכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםספיר04/08/2010
אני בת 16 וסובלת כבר המון שנים מכאבי ראש ממש חזקים..שום תרופה לא עוזרת לי.
לא מזמן שלחו אותי לאמ אר איי מחשש ללחץ תוך גולגולתי. אני אעבור את הבדיקה רק שבוע הבא.
קראתי על התסמינים ויש לי 2 מהם- כאבי ראש, כמו שציינתי קודם, וטשטושים רגעיים כאלה בראייה, מצד שני, עברתי את כל הבדיקות בהצלחה ברוך ה', כולל את הבדיקות הניאורולוגיות.
מימה שסיפרתי אתה יכול להגיד לי מה רמת החשש ללחץ תוך גולגולתי?
הניאורולוגית אמרה לי שהחשש דיי קטן אבל משום מה אני עדיין מפחדת.. יכול להיות שזה לא המקום המתאים לשאול את השאלות האלה אבל אני כל כך מפחדת מהתוצאות שאני חייבת לדעת.
קראתי שהטיפול זה ירידה במשקל, תרופות וניתוח.
לגבי הניתוח.. זה היה משהו על לשחרר את הלחץ מעצב הראייה אני חושבת. אז איך בעצם הולך הניתוח הזה? אני מתארת לעצמי שצריך לפתוח את הראש בשביל זה, אז צריך גם לגלח את השיער? ומי שעובר את הניתוח הזה נשאר ער? כי הבנתי שבניתוחי מוח המטופל צריך להישאר ער כדי לדווח אם קורה משהו לא תקין, אם פגעו במשהו בטעות.
אני יודעת שאני צריכה להתאפק כמו ילדה גדולה כדי לשאול את הניאורולגית שאני נמצאת אצלה את השאלות האלה וגם לא בטוח שיש לי את זה (ואני מאוד מאוד מקווה שבאמת אין לי), אני פשוט נכנסתי כבר להסטריות. בבקשה בבקשה תענה לי על השאלות. ותודה מראש על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל06/08/2010לא ציינת האם עברת ניקור מותני שהדגים לחץ תוך גולגולתי גבוה. יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית, להתבונן בקרקעית העין ולבצע בדיקת שדה ראיה וMRI על מנת להעריך מצבך. במידה ומדובר במצב בשם פסאודוטומר צרברי (PTC). ניתן לרוב לטפל בו בהצלחה בתרופות. אני מציע להמשיך מעקב נויורלוגי או נוירואופתלמולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה בעיות שיש לי.עידן באר שבע04/08/2010
שלום,יש לי חולשה בידים וברגלים כבר הרבה זמן ולא הלכתי לבדוק מזה אני לא יודע מה יש לי וגם קשה לי לאוכל אני מרגיש שהשרירים של הפה עיפים כיאלו שאני אוכל אני עיף כבר מללעוס לא יודע מזה קשה לי גם ללכת אני מתעיף מהר מאוד אני בן 19 וחצי אני מרגיש שקשה לי לללכת גם מזה יכול להיות תוודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות
ד''ר איתן אוריאל06/08/2010אני מציע לפנות בהקדם לרופא לשם בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסיקולציותשלמה03/08/2010
שלום רב,
האם יש דרך כלשהי להפטר מפסיקולציות שפירות?, התופעה מציקה ומטרידה וגורמת כל פעם למחשבה שמשהו לא בסדר.. (מדובר על תקופה של מספר שנים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיקולציות
ד''ר איתן אוריאל06/08/2010חשוב לבדוק גם את תפקודי בלוטת התריס ורמות אלקטרוליטים בדם. ישנם תרופות העשויות להקל על התופעה ולכן אני ממליץ לפנות לנוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גפיים שמאליותאלי03/08/2010
שלום רב,
אני בן 40.
לפני כחודש התחילו לי בעיות ברגל שמאל וביד שמאל.
ברגל אני מרגיש מידי פעם זרמים או הרגשה של חוסר תחושה, יש לי מגבלות בתנועת הרגל, יישורה וכו'.
ביד יש לי קושי לכתוב (אני שמאלי) ואי נוחות בביצוע פעולות, כמו גם הרגשה של מתיחה מידי פעם.
ביצעתי EMG להמלצת האורתופד והתשובות הן:
CTS Bilateral mild LT > RT
Emg study may suggest mild chronic radiculopathy S1 lt, without acute denervetaion features
לאבחנתו יש לי צורך בניתוח CTS ויש לי גם SCIATICA.
ייעצו לי להתייעץ עם נוירולוג בגלל ששתי הבעיות הללו צצו ביחד.
מה זה יכול להיות? מה עלי לעשות? האם לפנות לנוירולוג? אם כן, לאיזה התמחות?
תודה,
פולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גפיים
ד''ר איתן אוריאל06/08/2010אינני יודע האם יש קשר בין התופעות ויתכן ומדובר בממצא מקרי. אני מציע לפנות לבדיקת נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתןפעןת שתארת עם ממצאי הEMG דומים
אבי08/09/2010לשלי ואני פתחתי תופעות אלה בגלל MRI עם הזרקת גדוליניום -האם עשית פעם MRI -יכול להיות שזה הסיבה תתקשר אלי ל09-8944849 יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמים רצוניים בגוףמתן03/08/2010
שלום רב
מאז שאני ילד אני חווה לעיתים קרובות תופעה שמרגישה כזרמים של חשמל או חום שמתפשטים בכל הגוף ממרכזו ועד לקצות הגפיים, למדתי לשלוט בתופעה וליצור אותה בצורה רצונית כמעט בשליטה מלאה, בד"כ בעזרת נשיפה איטית של אוויר החוצה והרפיית הגוף. התופעה מלוות בתחושה נעימה בכל הגוף ואף משככת כאבים בצורה זמנית כאשר אני חווה אותם. בנוסף לכך התופעה נראית לעין כעור ברווז בעיקר בידיים. הזרמים בד"כ באים ב2 - 3 סטים רצוניים ואז אני כבר מרגיש שאני לא יכול "לייצר" יותר עד שעובר זמן מה.
האם מישהו מכיר את התופעה ויכול להסביר לי מה היא?
אני מדגיש שהתופעה היא חיובית ואף עזרה לי להתגבר על כאבים עזים בגוף מפעם לפעם, אולי אם אדע יותר אוכל לדעת כיצד להוציא את המיטב ממנה.
תודה מראש ויום טוב
מתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרמים
ד''ר איתן אוריאל03/08/2010חשוב לקבל את הפיזור האנטומי המדויק של הזרמים וכן לבצע בדיקה נוירולוגית על מנת להגיע לאבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיטל02/08/2010
שלום,
החל מאתמול בבוקר (יום ראשון 1 באוגוסט) אני סובלת מכאבי ראש נוראיים וסחרחורות.
אתמול בבוקר חזרתי מהפלגה של 4 ימים וכבר באותו יום חטפתי מכה חזקה מאוד בראש בצד שמאל מהפינה של המיטה שבחדר בספינה.
אני מרגישה שיש לי ירידה בשמיעה באוזן שמאל.
חשבתי שאולי כתסמין מההפלגה אני חווה כאבי ראש אך הם באמת חזקים ומקשים עליי לתפקד.
מה לדעתכם יש לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר איתן אוריאל02/08/2010כאבי ראש חזקים לאחר חבלת ראש מצריכים פניה מיידית למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשן בעין ובאוזןצ01/08/2010
היי
אני בן 24,בלסת התחתונה כנראה שיש לי שן שבוקעת בחלק הכי שמאל של החניכיים(יש מצב שזאת שן כלואה), כשהשן כואבת יותר, אז גם אני מרגיש כאבים בעין שמאל ואוזן שמאל? הכאב בא והולך ולא קבוע.
אין הפרעה סנסורית או מוטורית,אין חום סיסטמי אין נפיחות.
האם זה לחץ על עצב הטריגימאנלי? האם זה מסוכן? האם קרוב לוודאי שזה נובע מהשן?
האם תרופות אנטי דלקיות יכול לתת פתרון זמני?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר איתן אוריאל02/08/2010לא ברור מתיאורך האם מדובר בבעיה מתחום הפה והלסת או מהתחום הנוירולוגי. אני מציע לגשת לבדיקה לצורך הערכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)