מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהירדנה24/02/2008
אני סובלת כמה חודשים מטשטושי ראיה פתאומיים שנמשכים כמעט שעה באותו מקרה אני לא מצליחה לראות דברים מהצד עד שאני מסתובבת בשתי העיניים - אני מרגישה גם אי איזון בצד הגוף עם נימול בצד הגוף והפרעות קלות בדיבור - בבקשה אם תוכל להפנות אותי לרופאים ולבדיקות - ואולי תתן חוות דעת למה זה דומה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר איתן אוריאל25/02/2008לא ציינת האם מדובר בטשטוש ראיה בעין אחת או בצד אחד המערב את שתי העיינים.בנוסף חשוב לדעת באיזה צד ההפרעות התחושתיות המלוות בהפרעות וכן את גילך ופרטים נוספים מההיסטוריה הרפואית. מאחר ואין בידי את כל האינפורמציה את זקוקה להערכה נוירולוגית בהקדם האפשרי,כולל בדיקת דופלר קרוטידים,אקו לב והדמיה של המוח. את צריכה לפנות עוד היום לעזרה רפואית לבירור האירועים החוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצות/רעידות בשריריםיאיר20/02/2008
שלום.אני בן 26 ובריא לפי בדיקות הדם.
בשנתיים וחצי האחרונות ניסיתי מספר טיפולים אלטרנטיבים שמשפיעים על מערכת העצבים במטרה לנסות לטפל בהתקפי חרדה באופן "טבעי"- כל הטיפולים די כשלו לצערי...
השתמשתי בתוספי ויטמיני B במינון גבוה, פורמולת צמחי מרפא(ולריאן),צמח היפריקום,רודיולה,
חומצות אמינו. כל פעם ניסיתי מוצר אחר עם הפסקת נטילה מאוד קצרה בין מוצר למוצר.
בחצי שנה האחרונה התחילו אצלי קפיצות/רעידות בשרירים בגוף במיוחד ברגליים,ידיים וישבן ולעיתים גם מעט בפנים.
עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין. פניתי לנירולוג שם ביצעתי בדיקה פנימית + בדיקה EMG לידיים שכללה בדיקה ספונטנית לפעילות השריר - כל הבדיקות יצאו תקינות.
חזרתי שוב לרופא המשפחה וסיפרתי לו את כל ההיסטוריה. הוא הנחה אותי להפסיק לחלוטין במשך כ-4 חודשים כל שימוש בתרופה או צמח או תוסף שמשפיע על מערכת העצבים כי לטענתו הגוף צריך להתנקות מכל החומרים שהועמסו עליו ואז המצב יסתדר.
1.האם להסתפק בהנחיית רופא המשפחה?
2. זה צפוי לחלוף?
3.האם רצוי לפנות לחוות דעת נוספת אצל נוירולוג אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצות
ד''ר איתן אוריאל22/02/2008לא ברור משאלתך האם מדובר ברעד עצמוני של סיבי שריר מתחת לעור או בתנועות לא רצוניות. מכל מקום כדי לענות על שאלתך יש לבצע בדיקה נוירולוגית מלאה ולעבור באופן ישיר על תוצאות בדיקת הEMG. במידה ואינך שקט הינך מוזמן לפנות למרפאת עצב שריר במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהההההההאיזה אחד20/02/2008
שלום שאלה לי אליך איזה בדיקה יכולה לשלולל תרדמת (קומה) חשוב לי מאוד לדעת איזה בדיקה כי אני מרגיש כול הזמן עיף רדום פעם אחת חבר בשכונה אמר לי משהו לא ענייתי לו אז הוא עושה לי איזה שקוע אתה מה קרה אני באמת כזה אבל אני הרוב עונה לסביבה לחברים וכול זה ומדי פעם לאא איזה בדיקה אז ומה אתה חושב על מה שאמרתי פההה יש מצב שאני יקבל תרדמת או משהו חס ושלום כי עם כן אני רוצה לניצל מיזה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר איתן אוריאל20/02/2008תחושה של עייפות איננה מעידה על קומה. אני מציע שתפנה לרופא המטפל כדי שיתרשם מתלונותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- emgסאמי19/02/2008
שלום ד"ר ,רציתי לדעת מה זה אומר פגיעה שורשית l4 l5 s1 דוצדדי ללא סימני דנרווציה פעילה.ובנוסף קיימים סימנים של פוליונוירופתיה סנסורית ואקסונלית בצורה קלה.האם השיתוק לעיתים קרובות בגפיים התחתונות נובע מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EMG
ד''ר איתן אוריאל20/02/2008קיימת עדות לפגיעה בשורשים של העצבים היוצאים מחוט השרה התחתון וכן עדות לפגיעה קלה יותר של עצבים היקפים. הממצאים עשויים להסביר חולשה בגפיים התחתונות. לא ניתן להתייחס לתוצאות בדיקת הEMG מבלי לדעת מה היתה ההתויה לביצוע הבדיקה ומהם הממצאים בבדיקה גופנית. יש צורך להשלים את הבירור עם בדיקת הדמיה של עמוד השדרה התחתון ובדיקות דם שונות.אני מציע לפנות עם תוצאות הבדיקה לנוירולוג המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראשרוני19/02/2008
שלום, יש לי כחודש וחצי כאב ראש שמתבטא בלחצים בראש, אני 3 חודשים אחרי לידה ישנה מספיק, לפני כחודש הייתי במיון עקב הכאבים ועקב כך שהיה ממצא בעין שמסתבר שהוא מולד, עשיתי CT ראש ללא חומר ניגוד-יצא תקין, הברזל והפריטין שלי נמוכים ההמוגלובין בסדר, הייתי אצל פסיכיאטר ולוקחת שבועיים פקסט ללא שינוי, הייתי רוצה לדעת אם יכול להיות שיש גידול שלשהו שלא נראה בCT כי הוא היה ללא חומר ניגוד ואם ישנן עוד בדיקות שעלי לבצע כדי לשלול ממצא. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר איתן אוריאל20/02/2008למרות החשיבות של בדיקת CT ללא ח.נ , הבדיקה איננה בעלת רזולוציה גבוהה במיוחד ועלולה להחמיץ מספר תהליכים. כאבי ראש חדשים שהופיעו לאחר לידה ואינם מגיבים לטיפול מעלים ,למשל,את השאלה האבחנתית של פקקת בורידי המוח. הבדיקה האבחנתית למצב זה הינה בדיקת CTV המדגימה את הורידים התוך גולגולתיים. חשוב לציין שההחלטה לגבי הבדיקה המתאימה הינה בידי הרופא המטפל בהתאם למידע שמסר החולה והממצאים בבדיקה הגופנית והנוירולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוע מוחי קלליאורה17/02/2008
האם תתכן טעות באבחון לגבי ארוע מוחי? לפני כחודש נורולוג בדק אותי בבית החולים עקב חולשה בפלג גופי השמאלי וטען שעברתי ארוע מוחי קל. ומאז הכל כשורה .כל הבדיקות יצאו תקינות.האם בכל זאת הנורולוג טעה ואני נוטלת כדורים סתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע
ד''ר איתן אוריאל18/02/2008יתכן שעברת אירוע מוחי חולף-TIA. במקרה כזה לא נשארת שארית נוירולוגית וכל הבדיקות הרוטיניות עשויות להמצא תקינות. האבחנה הינה בראש ובראשונה קלינית ולא חייבת להתמך גם בבדיקות עזר. אירוע מוחי חולף מהווה נורת אזעקה בדבר הסיכון לשבץ מוח ולכן הייתי ממליץ להשמע לדברי הנוירולוג ולהמשיך בטיפול שהומלץ על ידו. במידה ואת עדיין שרויה בספקות את מוזמנת לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cva קל לפני כחודשורד14/02/2008
שלום
אמי(60) עברה אירוע מוחי קל לפני כחודש שהתבטא בדיבור לא ברור ונטייה מסוימת של השפה
מיד לקחנו אותה למיון ורופא אבחן שאכן מדובר באירוע מוחי קל. בדיקת CT מוח יצאה תקינה וכן בדיקת דופלר
אמי נוטלת כדורים לאיזון לחץ דם ומעבר לזה הכל תקין
היא השתחררה מבית החולים עם ההוראות הבאות
להמשיך עם כדורי הלחץ דם אוסקר פלוס ונורמילול 25- אחד מכל אחד
כדור לכולסטרול סימבוקסון 20 - כדור אחד לפני השינה
אספירין א.ל.ספרין 325מ"ג - כדור אחד ביום
קארדוכסין פורטה- 3 פעמים ביום
מאז האירוע היא סובלת מלחץ בראש ועייפות מוגברת שלא היו קודם.
האם היא צריכה להמשיך ליטול את התרופות הנ"ל לעד?
האם יש בדיקות נוספות שעליה לבצע? מה הסיבה שבגללה נגרם לה האירוע ומה ביכולתה לעשות על מנת שאערוע נוסף לא ישנה ושהדיבור יחזור למצבו הקודם? (יש בעיה של מילים שניתקעות במהלך הדיבור)
האם עלייה להיפגש עם נוירולוג לביקורות תכופתיות? ואיזה בדיקות עליה לעשות מידי פעם על מנת לבדוק את מצבה?
תודה מראש על כל התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ןרד
ד''ר איתן אוריאל15/02/2008תשישות כללית הינה סיבוך ידוע לאחר שבץ מוח. פעילות גופנית ושיפור ההגיינה של השינה עשויים לעזור. במידת הצורך ניתן לרשום גם טיפול תרופתי. מבלי להכנס לטיפול התרופתי הפרטני שניתן על ידי הרופא המטפל, אימך צריכה להיות מטופלת בכדורים נוגדי צימות טסיות ובתרופות לאיזון לחץ הדם ושומנים בדם. היא צריכה לשאוף לערכי לחץ דם נמוכים עד כמה שניתן מבלי שהלחץ הנמוך גורם לסימפטומים. הטיפול בתרופות להורדת כולסטרול מחייב מעקב אנזימי כבד ושריר. מעקב נוירולוגי הינו חיוני,כמובן ובמידה ומופיעה החמרה יש לפנות מייד לחדר המיון. כדאי להשלים את הבירור עם בדיקת אקו לב דרך הושט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארדוכסין פורטה
דורון25/07/2014שלום ...מה מטרת קבלת הכדור הזה,ומה חוזקו יחסית לאספרין?
ברצוני גם לדעת , א יזה נזקי גוף אפשר לקבל מלקיחת כדור זה , כדור זה ניתן לי לאחר שהתלוננתי כי האספרין שאני לוקח גורם לי לדימום מהאף.
כמה פעמים ביום לוקחים כדור זה?
אודה למענה ולהסבר מפורט ככל הניתן..אני בן 73.
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארדוכסין פורטה - תגובה
ד``ר רונית גלעד26/07/2014קר דורסים זזה כדור מדלל דם כיום כבר לא נהוג כל כך לתת אותו עדיף פלביקס במקום אספירין יש כדור חדש שנקרא אגרונקס שזה קרדוקסין יחד עם. אספירין זו גם אפשרות קרדוקסין בעמצמו לא כל כך יעיל לכן לא כדאי לקחתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארדוכסין..מענה לשאלתי
יהודה דורון29/07/2014לדר רונית גילעד ...תודה למענה לגבי הכדור קארדוכסין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בסטטיסטיקהרע בן-גד13/02/2008
שלום,
אנו מספר סטודנטים שנה ד' באוניברסיטת בן גוריון במחלקות הנדסת מכונות והנדסה ביו רפואית.
אנו עובדים על מכשיר שיעזור לאנשים שעברו שבץ מוחי ומתקשים בדיבור.
היינו מעוניינים לקבל סטטיסטיקות מהארץ ומהעולם על מספר הלוקים בשבץ מוחי מידי שנה, ומהן המגבלות השונות (באחוזים) שמהן סובלים אותם חולים (שיתוק בחצי גוף, קשיי דיבור וכו').
נשמח אם תוכלו לתת לנו את הפרטים עצמם או מקורות מידע מהם ניתן להוצי את הפרטים הללו.
תודה מראש וישר כוח על עזרתכם לחברה כולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר איתן אוריאל15/02/2008תוכלו להעזר בתוצאות מחקר הNASIS שסקר במשך חודשיים את מקרי שבץ המוח שאושפזו בכל בתי החולים בארץ. ניתן להוריד את המחקר ברשת. לעזרה נוספת אתם מוזמנים לפנות ליחידת שבץ המוח במרכז הרפואי תל אביב ואני מניח שגם למחלקה הנוירולוגית בסורוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנות-בבקשה תעזרו לימיקה13/02/2008
מזה כשנתיים אני סובלת מכאב בעין ימין מעין לחץ שמקרין לי לכאב ראש נוראי ובלתי נסבל עד כדי מצב של חוסר סבלנות בחילות כאבים בכל הגוף הכאב בגוף הוא מעין כאב שרירים תפוסים. ובמצב הזה אני רק רוצה לשכב קצת במקום חשוך ולא לשמוע רעשים...כמובן שאני גם לוקחת במצב הזה כדור נגד כאב ראש. העיניין הוא שבמוצש האחרון הכאב היה מאוד חזק ובלתי נסבל וניגשתי לרופא שישר קבע שאני סובלת ממיגרנות והביא לי טיפול תרופתי בכדור שנקרא מיגרלב.
(((שכחתי לציין שבפעמים הראשונות שרק התחיל לי הכאב פניתי לרופא אחר שפשוט הביא לי הפניה לרופא עיניים ולאף אוזן גרון לשלול סינוסים או משהו כזה, מיותר לציין כמובן שכל הבדיקות יצאו תקינות אפילו צילום שעשו לי לא הראה משהו חשוד ,והרופא הזה רק פתר את הבעיה בזה שאשתה אדוויל או משהו שירגיע את הכאב.))).
רציתי לדעת האם יש קשר לתזונה לקויה או למאכלים שאולי אני יכולה להיות אלרגית אליהם? אילו טיפולים יש כי אני מעדיפה לא להשתמש בכדורים . מה יכול לעזור לי? האם חוסר פעילות גופנית גם גורם למצב להיות גרוע יותר? האם אכילה של ממתקים לרוב שוקולד יכולה להחמיר את המצב? האם קופאין יכול גם לגרום להופעת המיגרנה? אני פשוט מכורה לשוקולד ולנס קפה.. (אגב קראתי קצת על מיגרנות והבנתי שהסיכוי לקבל שבץ מוחי הוא גבוהה...קצת מפחיד...מה עושים???)אשמח לקבל תשובות.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה אחת
מיקה13/02/2008האם לגלולות יש קשר לתופעה הזאת האם מיגרנה יכולה להופיע בגלל גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרונן12/02/2008
אבל לקה שני אירועים מוחיים. רציתי לדעת האם יש השפעה של תורשה באירועים מוחיים, והאם יש טיפול מונע שאני יכול לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר איתן אוריאל13/02/2008חשוב לדעת באיזה גיל לקה אביך באירועים המוחיים. מכל מקום,סיפור משפחתי, במיוחד בגיל צעיר, מהווה גורם סיכון לשבץ מוח. הדרך הטובה ביותר להמנע מכך היא איזון גורמי סיכון וסקולרים כגון יתר לחץ דם,סוכרת ויתר שומנים בדם,שמירה על פעילות גופנית,המנעות ממשקל עודף ומעישון. במידה ומדובר בסיפור משפחתי של אירועים טרומבוטיים בגיל צעיר כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה?איזה אחד10/02/2008
שלום אני מרגיש שמתנפח לי הוריד בראש ולפעמים אני מרגיש כיאלו משהו מפוצץ שם אבל זה לא ממש חזק רק לפעמים זה קורה וגם ברגלים אני מרגיש שהורדים עומדים לתפוצץ שם היתי רוצה לדעת עם מתפוץ וריד אז הבנאדם מת חס ושלום מה יקרה במידה ויתפוצץ תודה לך נשמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר איתן אוריאל12/02/2008אני מציע לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש בצד אחדעא10/02/2008
אני סובלת מזה מספר חודשים מתחושות של כבדות וחוסר נוחות בצד ימין של הראש. עברתי בתקופה זו טיפולי שיניים מסובכים - עקירות והשתלות בכל צד ימין ונאמר לי שזו הסיבה. אני לא שקטה, למרות שגם בבדיקה נוירולוגית בסיסית שעברתי אצל רופא משפחה ונוירולוג הם טענו אותו דבר וסרבו לשלוח לסי.טי. מוח. הבנתי שלא תמיד בדיקה נוירולוגית תקינה מעידה על חוסר בעייה במוח, ויש מצב שאולי יש לי מה שנקרא AVM שזה סוג של דימום, מה שמאד מלחיץ. לפני כשבוע רופא המשפחה נתן לי ETOPAN למשך 10 ימים בטענה שאולי נוצרה לי דלקת בעקבות לחץ של שתלי השיניים. המצב קצת השתפר אבל אני עדיין דואגת.
מה לעשות? האם לדרוש סי.טי. בכל מחיר? האם הETOPAN אמור לעזור? אחרי כמה זמן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר איתן אוריאל12/02/2008לא ברור לי מדוע את חוששת דווקא מAVM. מכל מקום אינני במצב לחלוק על נוירולוג שבדק אותך והתרשם מהתלונות באופן ישיר. אטופן היננו טיפול סימפטומטי שעשוי להקל על הכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בגולגולתגליה09/02/2008
מדי פעם (אחת ליומיים שלושה)כאב בגולגולת, בצד השמאלי של הראש מעל האוזן השמאלית, מה הסיבה לכך שזה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר איתן אוריאל10/02/2008ישנן סיבות רבות מאוד לכאבי ראש. אני מציע שתפני לרופא כדי שיתרשם מהתלונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניידותסאמי08/02/2008
תודה ד"ר ,אתה לא יכול להעריך את זה ?ותמליץ לי על נוירולוג מאיזור הצפון אם אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניידות
ד''ר איתן אוריאל10/02/2008צר לי אך איננו נוהגים להמליץ על רופאים בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניידותסאמי07/02/2008
סיכום ועדה:סובל מקושי בהליכה שסיבתו העיקרית היא כאבים מהם סובל.למרות שמדובר בתסמונת זנב סוס-ביטוייה המוטוריים אינם באים לידי ביטוי ברשימת הליקויים.בדיקת כח הגס ilepsoas-4 quadriceps-4 glueus max-4 tibialis+3 gastrocnemius-4 peronei+3 בימין ובשמאל. אני סובל מפריצות דיסק נותחתי l5 s1 לא שולט בשתן ובצואה ,בקושי הולךףאין החזרים גידיים,יש מילופתיה ,בemg פגיעה שורשית ונוירופתיה בשתי הרגליים.מה אומרת בדיקת כח הגס והאם אפשר לקבל חוות דעת וללכת לבית משפט ,בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניידות
ד''ר איתן אוריאל08/02/2008בדיקת הכוח הגס כפי שהיא מתוארת איננה תקינה ומתארת חולשה בדרגה בינונית בשרירים המקורבים של הגפיים התחתונות. יש צורך בבדיקה נוירולוגית כדי להעריך את יכולת הניידות ומידת הניכות שהינך זכאי לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)