מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת נימולcv30/03/2015
שלום רב,
מזה מספר שנים אני רץ כשלוש פעמים בשבוע, כאשר לאחרונה הגדלתי את המאמץ משמעותית כך שהתאמנתי לריצת חצי מרתון, תוך הוספת אימוני התנגדות שלא בוצעו באופן סדיר קודם לכן. לפני כשלושה שבועות התחלתי להרגיש כאבים חזקים בברך, ולאחר מספר ימים החלה גם תחושת נימול בהתחלה בשתי הרגליים ולאחר מכן גם בידיים עם הרגשה של זרמים המתגברים בעיקר בעת עמידה ממושכת (פחות בהליכה) אך גם בישיבה, המתווספים לכאבים ברגל. אציין שישנם ימים של תחושות חזקות וישנם ימים שכמעט ואיני מרגיש את הנימול.
האם ישנו קשר ישיר בין הנימול לפעילות הגופנית או שמא לחץ מהפציעה או גורמים אחרים (אני נתון לאחרונה ללחץ גדול בעבודה) או שאולי סיבה אחרת..
אציין שביצעתי בדיקות דם מקיפות, סוכר תקין, B12 עומד על 238, בהמלצת רופאת המשפחה התחלתי לקחת טריבמין (B12-B6+B1) החל מיום חמישי האחרון.
אני אמור להיבדק בשבוע הבא אצל נוירולוג אבל בינתיים חושש מאוד...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת נימול - תגובה
ד``ר רונית גלעד05/04/2015יכול להיות מלחץ אבל יש לבצע אמג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לא ברורעדי30/03/2015
שלום ד'ר
אני סובלת מכאבי צואר בצדשמאל וזה מרגיש שזה משליך לצד שמאל בראש ממש נקודתי
ולרכה והעין באותו הצד
כאילו מרגיש לי שריר בראש כואב ומגיע מהצואר לעין וללסת גם
מלחיץ אותי ההרגשה בראש והעין אני בת 38
האם יש קשר לצוואר ?
האם יכול להיות שזה שריר בראש שכואב ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לא ברור - תגובה
ד``ר רונית גלעד05/04/2015זה יכול להתאים לדלקת של עצב כדאי להתייעץ עם נוירולוג לא משהו מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקדים במוחחופית25/03/2015
האם אדם נולד עם מוקדים במוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקדים במוח - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/03/2015כנראה שלא אבל לא ניתן לדעת אם אין שינויים בלידה בגלל כל מיני בעיות בלידה זה סתם מחשבה אופציונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בנוגע לתשובת סיטינטלי25/03/2015
שלום,
בעלי עבר סיטי ראש ואלו הממצאים:
בעצם האוקסיפטלית משמאל הודגם אזור ליטי אקספנסילי עם הרס של הקורטקס והתפשטות רקמה רכה אל חלל התוך גוגלתי, יכול להתאים לתהליך תופס מקום שמרכזו בעצם, או לכלי דם מורחב.
הרופא לא הרחיבה יותר מידי ואמרה לתאם לו MRI
עד שנקבע MRI האם אפשר קצת לפשט ולומר מזה יכול להיות??
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בנוגע לתשובת סיטי - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/03/2015ממצא בעצם שכנראה יכול להיות או תהליך תופס מקום שלא ברור מה טיבו או כלי דם מורחב באזור מרי יתן תשובה יותר מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירים קופצים וכאבים חדים אקראייםעידו25/03/2015
שלום רב,
אני בן 24 ומזה כחצי שנה יש לי בעיה של שרירים קופצים באופן אקראי (מעין רעידות) במקומות אקראיים בגוף - רגליים, ידיים, חזה, גב, מצח וכדומה. בנוסף, יש לי כאבים חדים בעיקר בצד שמאל של החזה - גב, אבל גם באיזורים אחרים לפעמים + תחושה של ויברציה ברגל שמאל. בזמנו עשיתי mri ראש ויצא תקין למעט שתי גליוזות ב-subcortical. שני ניורולוגים שראיתי אמרו שאין מה לדאוג, אבל לי זה מרגיש מוזר שיום אחד הגוף מתנהג אחרת וזה נמשך לאורך זמן. בדיקות הדם תקינות לחלוטין.יש לציין שגם השינה מרגישה לא איכותית (מתעורר פעמיים לפחות בלילה ללא סיבה). מעבדת שינה יצאה תקינה. לאן ממשיכים מפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירים קופצים וכאבים חדים אקראיים - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/03/2015מומלץ לבצע emg בדע התופעות נובעות מלחץ נפשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר שיווי משקל סחרחורות ורעד חזקעמית24/03/2015
שלום ד"ר
אני סובלת מחוסר שיווי משקל (נתמכת בהליכון) סחרחורות ורעד חזק בגפיים התחתונות בעת יישור רגליים במצב של מעבר מישיבה לעמידה או כפיפת ופשיטה ברכיים גם בשכיבה.
שנים שסבלתי מכאבים כרונים בשרירי הגוף שרירים תפוסים דלקות ונפיחות לפני כ3 חודשים התחיל אצלי סחרחורות וחוסר שיווי משקל בעת פסיעת הרגליים הרגשת חוסר יציבות ומעידות.
רעד פיזי חזק בעמוד שדרה צווארי בעת קול חזק)נביחה בום על קולי טריקת דלת וכדומה)
הופנתי לב'ח שם עברתי סדרת בדיקות דם ששללו כמה מחלות ניוון שרירים ומחלות דומות לאחר בדיקות נירולוגים רבים מצאו שאין סיבה מוחשית לטענותיי והפנו אותי לmri באופן פרטני דרך הקופה לה אני עדיין מחכה.
שאלתי היא לאן אני יכולה לפנות או להתייעץ אני אובדת עצות מהנחת רוח של בתי החולים בפריפריה
אשמח לתגובה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין אני בת 33
עמית24/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר שיווי משקל סחרחורות ורעד חזק - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/03/2015לפנות לנוירולוג במרפאות חוץ בבית חולים קרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שציינתי ד"ר הייתי בבית החולים
עמית29/03/2015שיחררו אותי עם הפניה לmri באופן פרטני מכיוון שלא קיים mri בבית חולים זה.
אני 3 חודשים נתמכת בהליכון ומרגישה שהמצב לא נהיה טוב יותר.. לאן אני יכולה לפנות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ארקוקסיה יכולה לגרום לורטיגויעל ביאלר23/03/2015
שלום רב
בסביבות ספטמבר סבלתי מורטיגו חד פעמי
שלאחר אבחון של נירולוג ואף אוזן גרון נקבע
כויראלי. כיום יש לי דלקת באגן האם נטילת ארקוקסיה
יכולה לגרום לתופעה של הורטיגו לחזור ?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ארקוקסיה יכולה לגרום לורטיגו - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/03/2015בדכ לא אלא אם כן זה יגרום לעליה בלחץ דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשנעם19/03/2015
שלום רב,
בן 46, ברגע שאני משנה תנוחה לשכיבה ובהתעוררות בבוקר, אני מרגיש לחץ בתעלות האף ארובות העיניים ותחושה של בליעת ליחה. התופעה נמשכת כבר כמעט שנה, הייתי אצל אאג והכל תקין כולל CT סינוסים. כאבי הראש והלחץ מורגשים בשכיבה אך כשאני עומד הכל נעלם, מנגד אם אני נשאר במצב פרקדן עם כאבים אלה במשך זמן רב ולא קם מייד, כאב הראש מלווה אותי במשך רב שעות היממה. התופעה היא ברמה יומית ללא תלות עונתית.
הייתי השבוע אצל רופאת המשפחה וקיבלתי ממנה כדור לייבוש הנוזל וטיפות אף, כך שנראה שמבחינת הכיוון הוא כן אאג. דבר נוסף שאבקש לציין שאני סובל מדום נשימה קל - בינוני (26 הפסקות לשעה). אשמח להבין האם בכל זאת יתכן והבעיה הינה ניאורולוגית? אציין גם שאני מרגיש גם מן מתח בצוואר.
תודה
נעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/03/2015אם אכן סיטי סינוסים. תקין למרות שאכן זה נשמע כבעיה במערות הפנים אז כדאי לבצע גם סיטי מוח אם לא בוצע בזמן סיטי סינוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בראשבן 2519/03/2015
שלום לפני כמעט שבועיים הייתי מעורב בקטטה וקיבלתי מכה בראש (או ממקל או מראש של מישהו אחר אני לא זוכר) בכל מקרה לא איבדתי הכרה או משהו אבל הייתה נפיחות מהמכה באיזור מרכז שמאל הראש העליון .. בימים הראשונים לא יודע אם פסיכולוגי אבל היו כאבי ראש בקטנה שבאו והלכו אבל רק שהייתי חושב על זה.. בכל מקרה הכאבים הללו כבר לא מופיעים אבל שאני לוחץ חזק עם אצבע על המקום שבו הייתה המכה אני מרגיש עדיין קצת כאב. האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה בראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/03/2015כן בהחלט נורמלי אין צורך בהדמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוקסיפיטל נאורלגיהרחל19/03/2015
הי, אחותי בת 36, סובלת מזה שנתיים ממה שמתברר כעת כ"אוקסיפיטל נאורלגיה",היא ניסתה את התרופה "ליריקה" עיסוי ורפלקסולוגיה. יש שיפור במצב אך עדיין ללא החלמה מלאה.שמענו שהזרקות סטרואידים ולידוקאין יכולות לעזור. הנוירולוג שאצלו היא מטופלת(נמצאת בארה"ב) לא רצה להזריק בטענה שקשה לדעת היכן העצב והציע סטרואידים פומיים-פרדניזון 40 מ"ג עם ירידה הדרגתית לשבועיים. חיפשנו ולא מצאנו באף מקום איזכור לטיפול פטמי בסטרואידים למצב זה. רציתי להתייעץ מה דעתכם האמנם זהו טיפול יעל שכדאי לנסות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקסיפיטל נאורלגיה - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/03/2015אני בכל זאת הייתי מעדיפה הזרקה מקומית לאזור הכאב כי החומר מתפשט דר קוריצקי עושה את זה ניתן לפנות אליו באופן פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח MRIמזל18/03/2015
שלום
אני אמא לילד בן תשע הסובל תמיד מכאבי ראש נוראיים.
לאחר בדיקת עיניים תקינה הופננו ע״י נירולוג לביצוע MRI מוח.
להלן התוצאות
אות מעט מוגבר ברצפי t2 בחומר הלבן הפריונטריקולרי באספקט אחורי של החרדים הלטרלים דוצ. יתכן כביטוי ל terminal myelinzation.
מה זה אומר??
בנוסף החדרים בגודל תקין עם אסימטריה קלה הימיני מעט רחב מהשמאלי.
ועיבוי רירית קל בתאי אתמואיד ובסינוס ספנואידלי דוצ.
מה משמעות תוצאות הבדיקה.
יש לנו תור לרופא רק בעוד חודש וחצי ואני מעט לחוצה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח MRI - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/03/2015יש להתייעץ עם נוירולוג ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא
מזל21/03/2015יש לי תור לעוד בעשרים לחמישי
את לא יכולה להגיד לי משהו לפחות
שאהיה. רגועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח MRI - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/03/2015יש להתייעץ עם נוירולוג ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החשכה בעין שמאל. בירור ניורולוגי?ריקי18/03/2015
בחודש האחרון אני סובלת מדי פעם לא כל יום מסוג של החשכה בעיין שמאל הכוונה שאני רואה פרטים אבל בגוון כהה כאילו חסר אור לעומת העין השנייה.לכמה דקות ורק בבוקר. זה קורה לפעמים לאחר שאני מסתכלת במסך הפלאפון. יש לציין שעברתי ניתוח חיגור בשל היפרדות רשתית. הייתי אצל רופא עניים שלא ראה שינוי במוקדים של לאטיס דג'נרסיס. הרופא לא ידע במה מדובר וטען שאולי אני ישנה על הצד של העיין ומונעת אספקת דם למקום. האם העניין דורש בירור דחוף?או להסתפק בניסיון לא לישון על הצד של עיין שמאל? העניין שאני נוסעת לאירופה בשבוע הבא האם התופעה הנ"ל מחייבת בירור דחוף? ללא דיחוי ?יש לציין בת 40 LDL 123 HDL 69 סובלת מתת פעילות בלוטת התריס מאוזנת. בשנתיים האחרונות סובלת מנימול בידיים וברגליים ושריפה בגוף לא מאובחנת EMG תקין מלפני שנתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החשכה בעין שמאל. בירור ניורולוגי? - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/03/2015כדאי לעשות דופלר עורקי צואר וגם אם טסה לקחת אספירין 100 מג כמה ימים סביב הטיסה ואחכ לעשות ברור מקיף כולל בקור אצל נוירואופטלמולטגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מודה על התשובה ועוד שאלה..
עדי20/03/2015קבעתי תור לדופלר יום ראשון . במידה ותקין מה יכולה להיות הבעיה? במידה ותקין עדיין לקחת אספירין סביב הטיסה? האם ניורולוג רגיל לא מתאים ? תודה רבה על תשובתך המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מודה על התשובה ועוד שאלה.. - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/03/2015נוירולוג רגיל מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני צריך לחשוש?בנימין16/03/2015
שלום,
אני בן 20 ולאחרונה יש לי כאבי גב ומפרקים והראומטולוגים חושדים שיש לי דלקת מפרקים פסוריאטית (משום שיש לי גם פסוריאזיס בעור)
בהמלצת הרבה מאוד רופאים שהמליצו לי לקחת ארקוקסיה 90 מ''ג לעשרה ימים, לקחתי.
ביום שבת בבוקר זה היה היום העשירי והאחרון לנטילת הכדור.
ביום שבת בלילה כשהלכתי לישון הייתי על סף הירדמות, ופתאום שכחתי מה עשיתי באותו יום, ואיפה אני נמצא וחשתי בלבול פתאומי שבאותו רגע מאוד הבהיל אותי.
מייד קמתי מהמיטה והרכבתי את משקפיי הראיה שלי, פתחתי את האור בחדר והלכתי לספר להוריי מה קרה. הלכתי מייד למראה וראיתי שאני מחייך בצורה מאוזנת, יכול להרים את שתי הידיים ביחד, הדבר היחידי שכל כך הבהיל אותי זה שלא זכרתי ל5-10 שניות מה עשיתי באותו יום ואיפה אני. מאז אני חושש מאוד שמדובר במיני אירוע מוחי כתוצאה של תופעת לוואי של הארקוקסיה.
הייתי אצל נוירולוג למחרת והוא טען כי לדעתו לא מדובר באירוע מוחי.
מאז קשה לי להירדם, ואני מאוד בחרדה (באופן כללי אני אדם די חרד) ומאז המקרה שכחתי לכמה דקות שם של שחקן ידוע, ושם של קרובת משפחה רחוקה.
האם ייתכן שמדובר במיני אירוע מוחי? ואם כן מה עליי לעשות? האם כדאי ליטול אספירין/קרטיה לכל החיים או לתקופה מוגבלת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני צריך לחשוש? - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/03/2015יש לבצע קודם הדמיה מוחית ו EEG ואם הכל תקין אז לא לעשות כלום בנתים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארקוקסיה 90בנימין16/03/2015
שלום, האם הסכנה שבארקוקסיה בלקבל אירוע מוחי או התקף לב נובעת מכך שהיא מעלה את לחץ הדם או מסיבה אחרת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארקוקסיה 90 - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/03/2015כן יכולה לעלות את לחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בראשחלי15/03/2015
שלום,קיבלתי מכה בראש כשנכנסתי לרכב המכה לא הייצה חזקה מידי אבל כן כאב לי קצת המקום,לאחר חצי שעה התחלתי להרגיש בחילה אבל לא הקאתי,הראש לא כאב לי אבל כן לחץ לי בצד של הראש שבו קיבלתי מכה.עכשיו לאחר יותר מעשר שעות עדיין יש לי בחילה האם לדאוג? יש לציין כי לפני ארבעה חודשים גם קיבלתי מכה אבל חזקה יותר והבחילות והכאבי ראש נמשכו חמישה ימים...בנוסף לקחתי אופטלגין אפילו שאין לי כאב ראש האם בסדר ? למה עלי לשים לב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה בראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/03/2015כן זה יכול להיות בסדר לא צריך לדאוג רק אם זה מחמיר משמעותי או מופיעות הקאות יש לפנות לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכה בראש
חלי21/03/2015שלום, אני כבר שישה ימים אחרי המכה ועדייו יש לי קצת בחילה לא כל יום ולא לאורך כל היום אבל קיימת, בנוסף יש לי כאב בצד שמאל של הראש הצד של המכה, זה כאב עמום ולוחץ לא חד...האם תקין לאחר 6 ימים שהראש עדיין כואב ? האם לפנות לבדיקת רופא? פרט לכך לא הייתה החמרה לא בראייה,לא הקאות ולא בלבול או בעית זכרון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)