מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?עדי23/07/2018
שלום לכולם,
אחרי שחפרתי בגוגל כמה שעות לא מצליחה למצוא תשובה חד משמעית.
אם עברתי 4 לידות תקינות ומהירות ברוך השם.
נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
האם יש איז פרצה בחוק, ועדת חריגים ?
אודה לתשובתכם ולשפוך קצת אור על הנושא המסורבל הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההצעה לחוק החדש
עדה אטיאס23/07/2018אומרת שתוכלי אבל זה צריך קודם להיות מיושם בפועל דבר שיקח כמה חודשים.
את מוזמנת להתקשר ולהתחיל בדיקות ואז אפשר יהיה להגיש לאישור הועדה 037362284* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליך פונדקאות אם אין בעיה רפואיתרחלי22/07/2018
שלום,
אנחנו זוג נשוי עם ילדים, בני 40 +. בהנחה שאין בעיה רפואית, האם אפשרי הליך הפונדקאות בארץ או בחו"ל ובאיזו עלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אפשרי בחו"ל
עדה אטיאס23/07/2018העלות סביב 160,000 שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות לרווקת ארה"ב ויווןשאלה28/06/2018
איזה חברות בארץ עוסקות בכך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכלי לבדוק באינטרנט
עדה אטיאס28/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ד.נ.א לאחר הליך פונדקאות בארץאנונימית27/06/2018
בהליך בארץ האם הנושאת לא יכולה להיות זו שתורמת את הביצית.במידה ויש חשד סביר לכך שהעובר שייך לאם הנושאת ולא לאם המיועדת, האם ניתן לפנות בדרישה לבדיקת רקמות? האם יש תקדים משפטי לכך בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת DNA
עדה אטיאס28/06/2018בהסכם עם הפונדקאית מצויין כי יש להורים המיועדים זכות לבצע בדיקת DNA לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 22 מעוניינת להיות פונדקאיתא25/06/2018
בת 22 אמא ל2 נשואה. בריאה לחלוטין, לידות תקינות שבוע 41+ תינוקות בריאים עם משקל של 3.6 ו3.2
מעונינת להיות אם פונדקאית גם כמטרת הכנסה כספית ובראש מעייני עזרה אלוהית ומתנה ענקית להיות חלק מזה.
אשמח כמובן להכרות עם זוג מתאים ללא תיווך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
עדה אטיאס25/06/2018כדי להיות פונדקאית עלייך לעבור בדיקות רפואיות ואבחון פסיכולוגי בהתאם לדרישות הועדה.
מרכזים שעוסקים בפונדקאות מורכבים מצוות מקצועי שמטרתו לסייע לזוג ולפונדקאיות לעבור את כל האבחונים, לקבל יעוץ משפטי ולנהל עבורכם את כל התיק בוועדה , להכין אותך ואת בעלך לראיון בוועדה וללוות אותכם לאורך התהליך.
שכרך קבוע בהסכם והמרכז מקבל עבור השרותים המקצועיים שמחויבים לקחת בכל מקרה כדי לעבור ועדה
אם תרצי פרטים נוספים כדי לקבל החלטה אשמח אם תתקשרי 037362284
כמו כן תוכלי לשוחח עם פונדקאיות וללמוד מהחויה שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי איתנו קשר
ישי27/06/2018זוג דתי שמחפש פונדקאית יהודיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרושה בת 44 מעוניינת להיות פונדקאיתדורי18/06/2018
היי לכם. מעוניינת להיות אם פונדקאית
ואשמח אם תחזרו אלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל מקסימלי של פונדקאית
מינה יולזרי18/06/2018על פי החוק ,הגיל המקסימלי של פונדקאית הינו גיל 38.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר הוצאות עבור פונדקאיתשי23/05/2018
היי, הפונדקאית שלי מורה, לצורך החזרת המוקפאים היא לקחה יום מחלה, משהו יודע איך לעשות את החישוב להחזר ההוצאות עבור יום מחלה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב החזר הוצאות בגין העדרות
מינה יולזרי23/05/2018בתלוש משכורת שלה יש רכיב של עלות שעה או עלות יום עבודה(בהתאם לחוזה העבודה שלה). במידה ולא היא יכולה לפנות למנגנון ששולח להם את תלוש השכר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורים יהודים- האם הילד יהודי?דנה23/04/2018
שלום רב,
אנחנו מעוניינים לעבור תהליך פונדקאות בגיאורגיה עם ביצית שלי וזרע של בעלי. שנינו יהודים. עד עכשיו לא הצלחתי להבין האם הילד נחשב יהודי. אמא אחת שדיברתי איתה אמרה שהילד צריך לעבור תהליך גיור מפרך ובלתי נסבל ואמא אחרת אמרה לי שהיא רק הלכה למשרד הפנים ורשמה את הילד כיהודי. אולי זה קשור לרפורמים? האמא הראשונה אמרה שגם בעתיד הילד, גם אם יהיה יהודי, לא יוכל להתחתן ברבנות ולעבור קבורה דתית. לא יודעת, הכל מבולבל לי ולא ממש מובן. לא רוצה שיהיו לי קשיים ובטח לא בעיות לילד בעתיד. אחרת אשקול פונדקאות בארץ. מה ידוע לכן בנושא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת יהדות לאחר פונדקאות בגיאורגיה
מינה יולזרי23/05/2018מכיון שהרחם היא של אישה גויה, הילד אינו יהודי. בשני המקרים הגיור הוא טקס פשוט. כמובן שבמידה ושני ההורים הינם ביולוגים גיור הקטינים הרבה יותר פשוט.
בעתיד, אין מניעה מנישואין ברבנות וממילא אין חשש לגבי שאר הטקסים היהודים כולל קבורה.
הדת היהודית מתייחסת לגיור בצורה חד משמעית ולאחר סיום הטקס לא עולות שאלות ביחס ליהדות הילוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיור קטינים מהליך פונדקאות בחו"לרונית24/10/2017
שלום,
יש לי מספר שאלות ואולי תוכלו לעזור לי.
בעלי ואני עברנו הליך פונדקאות בחו"ל מבייצית שלי וזרע של בעלי ונולדה לנו תינוקת מקסימה,
האם אנו צריכים לעשות גיור קטינים לתינוקת?
ואם כן מה עלינו להביא לבית הדין (אילו מסמכים דורשים) ?
האם הם דורשים את בדיקות ה DNA או רק אישור מהקליניקה שאכן זה מבייצית שלי וזרע של בעלי?
תודה מראש
חשוב לציין שבעלי ואני יהודים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיור קטינים
מינה יולזרי24/10/2017במידה ושניכם הורים ביולוגים אין צורך בגיור קטינים. החלטת בית משפט בעניין הקשר הגנטי מתייחסת לעובדה זו שהנכם הורים ביולוגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו מסמכים צריכים להביא לבית דין הרבני
רונית24/10/2017תודה על תושבתך
ואילו מסמכים צריכים להביא לבית דין הרבני?
האם בית הדין הרבני מבקש את בדיקת ה DNA?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסמכים לבית דין רבני
מינה יולזרי24/10/2017כל בית דין רבני מבקש מסמכים אחרים כדאי לכן לשאול אותם. ברור שהחלטת בית משפט שמבוססת על בדיקת DNA תהיה נחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליך פונדקאות - לרווקה בת 43אני אהיה אמא17/10/2017
הי,
היכן ניתן לבצע הליך פונדקאות , במידה ואני רווקה בת 43?
האם יש בדיקה שניתן לבצע לגבי איכות הביציות לפני התהליך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
עדה אטיאס18/10/2017רווקה יכולה לעשות פונדקאות בארה"ב וביוון לאור גילך מומלץ להתייעץ עם רופא מומחה בפוריות לגבי השימוש בביציות שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות
אני אהיה אמא18/10/2017תודה על התשובה , את יודעת מי יכול לתת לי עוד פרטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה פרטים נוספים את צריכה ?
עדה אטיאס18/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי נקבעת יהדותם של עובריםדורית08/10/2017
אני ובעלי עברנו תהליך להוצאת ביצית שלי וזרע של בעלי אנחנו שנינו יהודים כשהזרע והביצית שמים אותם לאם פונדקאית שהיא לא יהודיה האם הילדים נחשבים יהודים ומה התהליך שצריך לעבור שהילדים יהיו יהודים לפי האבא והאמא שהם יהודים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הם יחשבו יהודים
עדה אטיאס08/10/2017כי הזרע והביצית שלכם ואתם יהודים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאמר לנו שפונדקאית לא יהודיה גם כשהזרע והביצית של ההורים יהודים הילד לא נחשב יהודי ויש פרוצודורה שהתינוקות יחשבו יהודים
דורית08/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?רחלי26/09/2017
האם אם פונדקאית יכולה להעביר לעובר שאינו שלה את צבע עורה ולא צבע הוריו הביולוגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
עדה אטיאס26/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
עדה אטיאס26/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליך פונדקאות לא בארץאריאל25/09/2017
אחותי לא יכולה ללדת היא ובעלה החליטו על תהליך פונדקות כשהביצית של אחותי והזרע של בעלה לא אציין היכן ההליך בוצע אחותי ובעלה בהירי עור נולד להם תינוק מהמם אנחנו מטורפים אחריו פשוטלא מבינים כיצד צבע עורו כהה ושירו שחור פחם שאלנו אבא אמא סבים סבתות אף אחד לא נולד עם צבע כזה שאלתי היא האם תינוק יכול לקבל את צבע עור ושיער של האם הפונדקאית למרות שהזרע והביצית של הוריו הביולוגיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפונדקאית אין קשר גנטי לעובר
עדה אטיאס25/09/2017אם עברו את התהליך בחו"ל אז נערכת בהתאם לחוקי מדינת ישראל בדיקה גנטית בין העובר להוריו שמוכיחה קשר גנטי.
אם עברו את התהליך בארץ המדינה לא דורשת זאת והזכות הזו שמורה להורים במידה והם רוצים לעשות זאת.
השאלה אם הם רוצים? במידה וכן הם יכולים בההתאם להסכם שנערך עם הפונדקאית לעשות זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבות לכישלון הליך פונדקאותסיגל13/09/2017
אנחנו בהליך פונדקאות בארץ עם פונדקאית מקסימה. עברנו כבר 4 ניסיונות כושלים. העוברים יפים. האם הנושאת צעירה ובריאה. אני בת 40. מה יכולות להיות הסיבות לאי הקליטה, חוץ מסטטיסטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי סיגל
עדה אטיאס25/09/2017אני חושבת שכדאי להתייעץ עם הרופא שלכם בעניין .
כפי שציינת הסטטיסטיקה מבחינת גיל הביציות לא לטובתכם אבל כל מקרה הוא אינדוידואלי ואני בטוחה שהרופא המטפל שלך יוכל לתת לך את התשובות הטובות ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות כעזרה עבור חברהשלו14/08/2017
הי. אשמח לעזרתכם: אם אני מעוניינת להיות פונדקאית כעזרה לחברה. ללא כוונת רווח כספי. האם הפרוצדורה והקריטריונים זהים לכל פונדקאות אחרת? אם אני בת 43 ואמא לשתי בנות שנולדו בלידות רגילות, זה יכול להיות בכלל רלוונטי בדרך יצירתית כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות עבור חברה
מינה יולזרי01/09/2017חוקי הוועדה קובעים שאישה יכולה לשמש כפונדקאית עד גיל 38 (כולל) למרות הכוונות האלטרואיסטיות המבורכת שלך לא תוכלי לשמש כפונדקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)