מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פונדקאות-ממש חשוב לי לדעת..רונית03/10/2014
שלום לכם,
אני סובלת מפוביה בכל הנושא שקשור להיריון.
לצערי פוביה שמאוד מקשה עלי. אני כל כך אוהבת ורוצה ילד.
אני בחורה צעירה, בת 22. הפוביה הייתה קיימת אצלי תמיד. מגיל ההתבגרות
לפני כמה חודשים התחתנתי.. והרצון לילד מאוד חזק אצלי..
שאלתי היא כזו.
עקב כך ששום טיפול לא עזר לי עם הפוביה ולדעתי אין טעם לבזבז זמן לי ולבעלי..
האם הוועדה לנשיאת עוברים מאשרת נושא כזה??
מאוד חשוב לי לדעת... אני כל כך רוצה שיהיו לנו ילדים בעתיד. באמת שניסיתי הכל...
אני חוששת שהוועדה לא תאשר בגלל שאולי אני צעירה ולא עשיתי טיפולים פיזיים.
הבעיה אצלי היא נפשית לצערי בגלל זה אני מרגישה שאף אחד לא מבין אותי. אני נקרעת מפנים. נפשי מבחינתי זה פיזי. איך התייחסותם לנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות-ממש חשוב לי לדעת.. - תגובה
עדה אטיאס05/10/2014את יכולה לנסות להביא חוות דעת מפסיכיאטר לגבי הבעיה הנפשית והמלצה שלו לגבי פונדקאות ואפשר יהיה להגיש את זה לוועדה ולראותאם תוכלי לקבל אישור עקרוני.
ניתן גם לשקול לעבור את התהליך בחו"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית05/10/2014אעשה זאת.. בנוסף לחוות דעת רפואית שיש לי. כדאי להביא המלצה?
נתקלו במקרים כאלו בעבר??תודה עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
עדה אטיאס06/10/2014תמיד כדאי לצרף כל מסמך שיכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדבר איתך באופו פרטי
רונית08/06/2015אשמח לדבר איתך, יש לי מה לאמר לך על הנושא מנסיון אישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטסת תינוקיחידנית01/10/2014
מה הגיל המינימלי בו ניתן להטיס תינוק מפונדקאות ואילו אמצעי בטיחות יש לנקוט בכדי למנוע תחלואה בטיסה ארוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטסת תינוק - תגובה
עדה אטיאס05/10/2014תינוקות שנולדו מהליך פונדקאות בחו"ל חוזרים לארץ בגיל 3 שבועות לערך.
הם מקבלים חיסוניםבבית חולים כך שאין צורך בטיפול מיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות פונדקאיתמיכל23/09/2014
מעוניינת להיות פונדקאית (עומדת בקריטריונים).
מה ההבדל, מצד הפונדקאית, בין לעבור את ההליך דרך מרכז או באופן פרטי?
מה ההבדל בתגמול הכלכלי? מה מרכז מספק לפונדקאית ולזוג?
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פונדקאות בגרוזיהבלה22/09/2014
שלום לכם ,מה שלומכם ?
אני פעם ראשונה כאן.
רציתי לדעת בגדול - אני בת 47 רווקה . יש גבר שמוכן להליך , הוא לא חי איתי ,אבל רוצה להיכנס לתהליך הזה .
1. איזה חוזה נדרש שנחתום אליו ?
2. כמה זמן בערך אני הדרש להיות בסוף התהליך בעזרת השם בגרוזיה - עד להבאת
הילד הביתה ?
3. כמה זמן לוקח הליך משפטי בגרוזיה ?
4. האם יהיה צורך לעשות לילד גיור בארץ ?
5. האם חברה צריכה לספק פרטים מלאים על היסטוריה של האם הפונדקאית ?
אני מודה לכם על תשובתכם ,
בברכה
בלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בגרוזיה - תגובה
עדה אטיאס22/09/2014החוזה שאתם צריכים לחתום עליו הינו חוזה נשואים בחתימת אפוסטיל .
נדרש להיות בגיאורגיה לאחר הלידה בין שלושה שבועות לחודש לערך.
התינוק יצטרך לעבור גיור קטינים זה הליך פשוט שיכוטל להעשות או דרך בית הדין הרבני לגיור קטינים או רפורמי.
במסגרת התוכנית שלנו הפונדקאית עוברת את כל הבדיקות שעוברת פונדקאית בישראל והזוג מקבל את כל החומר הרפואי.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאותemma15/09/2014
רציתי לדעת כמה דברים, אני בת פחות מ22 עם שתי ילדים, לידות רגילות, הריונות מדהימים ללא סיבוכים למיניהם,
רציתי לדעת ככה: אם עברתי שתי לידות ואני כן מעוניינת להיות פונדקאית למה אני לא יכולה עד גיל 22?
מהו התשלום שמקבלים? מהם ההליכים? מה אני אמורה לעשות בדיוק? בתור אם חד הורית לשתי ילדים אני לא חושבת שאני חייבת להיות בת 22 עם כול הכבוד בגלל שידעתי להרים שתי ילדים בגילי, אני לא חושבת שהחלטה שאני מקבלת אמורה להיות כפופה לנהלים שרירותיים בלבד. אשמח לתשובה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה לגבי פונדקאית.בטי14/09/2014
שלום רב,
האם בחורה אשר עוסקת במשק בית יכולה לשמש כפונדקאית ?
אודה לתשובתכם.
בטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פונדקאית. - תגובה
מינה יולזרי15/09/2014עבודת משק בית הינה עבודה פיזית קשה. פונדקאות הינו תהליך יקר מבחינה רגשית וכספית ויתכן שעבודה פיזית יכולה לפגום בסיכויים להצלחה.
למרות זאת לא נראה לי שיפסלו בועדה מועמדת בגלל הסיבה הזו אבל יתכן שמראש זוג יעדיף לבחור מועמדת עם עיסוק פחות פיזי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת - המלצות לגבי פונ' חו"לעמית30/08/2014
שלום לכולם שמי עמית ואני ובן זוגי (גבר ואישה) החלטנו לפני כחצי שנה לפנות להליך פונדקאות בגלל סיבות בריאותיות (שלי) היינו בפגישה אצל סוכנות אחת ויצאתי בהרגשה לא טובה.
המון מידע, המון כסף, הכל בשלבים ואני נורא מבולבלת.
יש אזיה מסלול ממומלץ, חברה מומלצת? הפגישה איתם השאירה אותי ממש מתוסכלת ואובדת עצות...
אציין שאנחנו לא נשואים אבל כן מוכרים כידועים בציבור אם זה עוזר במשהו וחיים יחד כמה שנים.
אשמח להמלצות וחוות דעת כמו כן על מחירים פחות או יותר וכמה זמן שוהים בחו"ל עם התינוק? החזרים מהמדינה? בקיצור.. נורא מבולבלת :( כל מידע יעזור
תודה גדולה!!
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמוז
נעמה16/03/2015הי,
אני ובעלי עושים בנפאל דרך סוכנות תמוז. הם אחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארה״ב - כמקום בעל יתרונות וחסרונות
פרופ` יונה תדיר17/03/2015וחשוב לדעת שהמקום בעל היתרונות הרבים ביותר (כפי שיוסבר בהמשך) יש לו רק חסרון אחד: עלות גבוהה יותר. מה היתרונות? איכות הרפואה בארה״ב גבוהה מאד בתחום זה, אחוזי הצלחה גבוהים, ברורים ומדווחים בסטטיסטיקות גדולות ומשמעותיות, (ולא הצגת תוצאות מוטות לפי הצורך), בדיקות רפואיות לפני ובזמן ההריון, בחירת הפונדקאיות ומעקב צמוד, איכות הבקרה (רגולציה) הן על הטיפול הרפואי ועל ההליכים החוקיים, הסכמים בין הצדדים, התייחסות השלטונות, חוקים ברורים (שונים ממדינה למדינה) אשר אינם מותירים מקום ״לנפילה בין כסאות״, וכלה בפספורט אמריקאי לילוד/ים ורישומם ע״ש ההורים הביולוגיים, כל אלה הם יתרונות אשר אין עליהם שום מחלוקת. ולכל זה יש מחיר. הישראלים מחפשים בד״כ מציאות, ובזול, ואין בכך כדי למתוח ביקורת אלא לתאר מצב. בין אם זה לגבי חיפוש טלפון חדש, ״הכי טוב והכי זול״ - ממקור כזה או אחר, או בין אם מציאות אחרות. שהרי אנחנו ״לֹא פריירים״. לסיכום: לאיכות יש מחיר, ואיני מזלזל בקושי הכלכלי של אף אחד/ת, אבל לאיכות יש מחיר, ומי שמוכן/ה ו/או יכול/ה לשלם, ספק אם צריך להיות ספק. מאות ילדי פונדקאות מארה״ב יש בארץ, וזה נעשה די בצנעה ובשקט.
פרופ׳ יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אנחנו
הורים בעתיד18/03/2015הי עמית,
גם אנחנו בשלב דומה לשלכם, אני יכול לומר לך שנפגשנו עם מספר סוכנויות. אנחנו נוטים לבחור בחו"ל גם בגלל המחיר וגם בגלל נושא הבירוקרטיה שמאריכה את התהליך בארץ.
לנו היה חשוב לבחור במקום בו הילד נירשם על שמנו בתעודת הלידה ולא על שם הפונדקאית. כזוג הטרוסקסואלי יש כמה אופציות וצריך לבחור בינן. כרגע אנו נוטים לבחור בגיאורגיה בגלל הקרבה - שעתיים וחצי טיסה.
לדעתנו חשוב לבחור במי שיש איתו כימיה ויש לו ניסיון במסלול שאתם בוחרים בו.
רוב הפורומים מוטים ויש בהם לא מעט לכלוכים של הסוכנויות אחד על השניה ולכן קשה לקבל בהם תמונה אמיתית, כדי לבקש להיפגש עם זוגות שעברו את זה ולברר אם היו מרוצים ומה הנקודות החשובות שהם ממליצים לשים עליהן דגש.
זה תהליך לא פשוט שאין לך הרבה שליטה עליו ולכן חשוב לדעת שאתה בידיים טובות.
המחירים שנאמרו לנו בפגישות אינם המחיר הסופי לפי מה שהבנתי וצריך להוסיף לזה עוד כמה עשרות אלפי שקלים על הוצאות נוספות.
ממה שאני מבין צריך לשהות בחו"ל כמעט חודש במקרה הטוב.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות פונדקאיתעמליה בוגנים25/08/2014
שלום, שמי עמליה בת 35 נשואה ואימא ל2 ילדים מדהימים.
ברצוני לקחת חלק בתהליך של פונדקאות לזוגות דתיים אם יש לכם כאלה, כיוון שאנחנו זוג דתי. יש לנו אישור מהרב שאנחנו יכולים לעשות זאת.
נשמח לגרום לעוד זוג בישראל להיות הורים לילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מעוניינת להיות אם פונדקאיתיפית15/08/2014
שלום לכולם
מעוניינת להיות אם פונדקאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת להיות אם פונדקאית - תגובה
עדה אטיאס16/08/2014הי יפית אני מברכת אותך על ההחלטה. פונדקאית צריכה להיות אישה בגילאים 22-38 אמא לילד אחד ועד שלושה ילדים שעברה לידות והריונות תקינים ולא יותר מניתוח קיסרי אחד.
עלייך יהיה לעבור בדיקות רפואיות בקופת חולים שלך.
אם תרצי פרטים נוספים את מוזמנת ליצור קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם פונדקאית
סופי07/10/2014שלום רב וחג שמח. אני בת 35 גרושה ואמא לשניים - בת 10 ובן 3. שניהם נולדו בלידה טבעית ללא סיבוכים. אנא הסבירו לי כיצד עלי להתחיל בתהליך פונדקאות ולמי בכלל צריך לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת להיות פונדקאית
ליאת17/08/2014היי יפית. אני ישמח אם נוכל לדבר. האם זה מתאים לך?ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת עובריםמאיה15/08/2014
שלום,
האם ניתן להעביר עוברים מבנקוק ללא קשר גנטי לארצות הברית .אם כן מה ההליך שעלי לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת עוברים - תגובה
עדה אטיאס15/08/2014את צריכה לבדוק עם עו"ד תיאלנדי ואמריקאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בהתנדבותליאת09/08/2014
שלום.
אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר שש שנים,
לאור ההחלטה החדשה של משרד הבריאות לא מאפשרים לנו להמשיך בטיפולים.
מצבנו הכלכלי לא מאפשר פונדקאות בתשלום ועל כן אני מחפשת מישהי שתהיה מוכנה להיות פונדקאית שלי בהתנדבות.
כולי תקווה למצוא מישהי שתעזור לי סוף סוף להיות אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בהתנדבות - תגובה
פרופ` יונה תדיר10/08/2014באיזו החלטה חדשה מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות בהתנדבות
ליאת10/08/2014ההחלטה החדשה כי מי שעברה מעל 8 מחזורי טיפולי הפריה צריכה אישור וועדה מיוחדת בכדי להמשיך בטיפולים. במקרה שלי לצערי הוועדה לא מאשרת המשך טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות בהתנדבות - תגובה
עדה אטיאס10/08/2014הצעת החוק החדשה עדיין לא אושרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות בהתנדבות
ליאת17/08/2014היי עדה. החוק אושר החל מיוני 2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות בהתנדבות - תגובה
עדה אטיאס17/08/2014ועדת השרים אישרה אותו לא הכנסת הוא צריך קודם לעבור 3 קריאות של הכנסת וזה עדיין לא קרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פונדקאית.בטי01/08/2014
שלום,
האם אשה שהיא יהודייה ונשואה לגבר שעלה מרומניה ולא רשום לו הלאום בתעודת הזהות יכולה לשמש כפונדקאית לזוג יהודי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פונדקאית. - תגובה
מינה יולזרי01/08/2014הדת של הפונדקית נבדקת. לכן פונדקאית יהודיה שנשואה לאדם לא יהודי יכולה לשמש כפונדקאית לזוג יהודי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאותרוני30/07/2014
אני סובלת מבעיה רפואית שאמנם אינה אוסרת עליי הריון, אך יכול מצבי להחמיר כתוצאה מהריון ולידה. (בצקת לימפתית ברגליים ובאגן) איך ניגשים לפונדקאות במצב שכזה, אם איני רוצה לעבור הריון ולידה? מה ההליכים? האם אני צריכה לעבור אצל רופא ולהוציא המלצה ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ביטוח בריאותשאלה28/07/2014
שלום
בשבוע הבא תיוולד בגיאורגיה הבת שלנו. עקב מצב בריאותי לא נוכל להישאר איתה שם עד לקבלת כל המסמכים ונגיע לארץ לפני שיהיה לה מס׳ תעודת זהות. מאחר ואנחנו יודעים בוודאות שנצטרך טיפול רפואי האם ידוע לכם כיצד אנחנו יכולים לקבל אותו לפני כל האישורים ובניירת? אשמח מאוד לדבר עם מישהו שעבר תהליך דומה
תודה מראש ושיהיה שקט לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות - תגובה
פרופ` יונה תדיר31/07/2014מדוע אינך נועצת בחברה שליוותה אותך בהליך הפונדקאות. סביר להניח שיש להם מענה לשאלותיך.
פרופ׳ תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פונדקאותגילת17/07/2014
שלום רב,
בת 45 נשואה מזה עשור. בשל שיקולי קריירה דחינו את הגדלת המשפחה לצערי....
כיום הנושא בוער לנו מאד. אנו רוצים מאד מאד להגדיל את המשפחה, אך בגילי הסיכויים והסיכונים לכניסה להריון רבים, גם הפרופיל ההורמונלי לא כל כך טוב.
עד כה גם לא ניסינו טיפולים כלשהם...ועכשיו זה קצת מאוחר....
בנוסף, סובלת מהפרעות קצב לב (לא מסוכנות אמנם, אבל קיימות...). חשבנו על אימוץ בחו"ל אך כמובן שמעדיפים פונדקאות. השאלה - האם במצב כזה יש מצב שמשרד הבריאות יאשר פונדקאות? או שהם מאשרים רק למי שהוכיח כי עבר טיפולים אשר כשלו? אשמח לייעוץ כי אני אובדת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)