מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פונדקאות ותרומת זרעאופיר28/01/2016
היי לכולם
אני רוצה להתחיל תהליך של תרומת זרע/ פונדקאות
האם מישהו יכול לתת לי מעט הסבר על כל אחד מהתהליכים שציינתי כאן כי אני לא יודע מה כדאי עבורי
התייעצתי עם בנק הזרע והמליצו שיותר כדי ללכת לכיוון תרומת זרע מאשר פונדקאות אבל לא הייתי סגורה מספיק על כך
אשמח לקבל מידע ממכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות ותרומת זרע - תגובה
עדה אטיאס29/01/2016פונדקאות הינה פתרון לבעיה רפואית שכרוכה או במחלת ריקע אשר נשיאת הריון עלול להחמיר אותה ולסכן את האישה או בבעיה גניקולוגית כגון מצב רחם, הפלות חוזרות ולעיתים גם סיבה לא מוסברת לאי קליטה להריון לאחר 8-10 נסיונות להרות.
תרומת זרע אפשרית ביחד עם פונדקאות אך לא בארץ רק בחו"ל .
יחד עם זאת הביצית חייבת להיות של האישה כי חייב להיות קשר גנטי עם אחד ההורים והתינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חדשה כאן!סאפ2301/06/2015
אז ככה..
אני אמא ל2 בנות מהממות מנישואין ראשונים!
התחתנתי שנית וחשבנו על להיות הורים פונדקאים=]
הייתה לי הפלה טבעית לפני פחות משנה בשבוע 5.
זה יכול למנוע ממני את הפונדקאות?
ועוד שאלה..
לי ולבעלי המדהים אין ילד משותף. וחשבנו על פונדקאות.
מצד שני אני דואגת שיקרה משהו שיכול להיות גם בהריון אישי ולא נוכל להביא ילדים.
השאלה היא.....
אם אנחנו מביאים ילד. שזה יהיה הריון שלישי
האם אוכל לעשות פונדקאות שזה יהיה רביעי?
או רק הריון שלישי יכול להיות פונדקאי?
יש עוד המון שאלות
אבל זה הראשונות
תודה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חדשה כאן! - תגובה
מינה יולזרי01/06/2015את יכולה להיות פונדקאית גם אחרי לידה שלישית אם הכל יהיה תקין.
אם הייתה הפלה חשוב לראות את סיכום האשפוז.
אם הכל תקין גם שם אין מניעה לעבור תהליך פונדקאות.
את מוזמנת לשאול עוד שאלות דרך הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
סאפ2301/06/2015ההפלה הייתה נקייה וטבעית בשבוע 5 בלי אישפוז גרידה או כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יואל28/01/2016שלום, נשמח ליצור איתך קשר אם עדיין רלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להיות פונדקאיתחן30/07/2015
היי אני חן בת 32 אמא ל2 ילדים גרושה רוצה לעשות פונדקאות לזוג הורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חן
יואל28/01/2016שלום נשמח ליצור איתך קשר אם עדיין רלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לשמוע פרטים בעניין פונדקאואם מהשרון28/07/2015
שלום, אני בת 32 אם ל3, בהליך גירושים. הייתי מעוניינת לשמוע יותר פרטים על פונדקאות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת לשמוע פרטים בעניין פונדקאו - תגובה
עדה אטיאס01/08/2015את מוזמנת ליצור קשר ולקבל פרטים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת לשמוע פרטים בעניין פונדק
מיכל11/08/2015שלום רב
אני ובעלי מחפשים פונדקאית עברנו את התהליך יש יש לנו ילדה חמודה
אשמח לשוחח איתך ולספר לך על התהליך שעברנו .
כמו כן אנו מחפשים פונדקאית לאח או אחות
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
יואל28/01/2016נשמח ליצור קשר אם את מעוניינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאיתרות13/12/2015
בת 31 נשואה +2 הריונות ולידות תקינים
אני מעוניינת לדעת האם עדיף לעבור את ההליך באופן פרטי או באמצעות חברה מתווכת והאם זה לא יפג בשכרי? הבנתי שאם זה נעשה באופן פרטי אוכל לקבל יותר מ165. האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת להיות אם פונדקאית - תגובה
עדה אטיאס22/12/2015הפניה למרכז אינה פוגעת בך או בתמורה שתקבלי.
המרכז דואג להתאים לך זוג ומהווה כתובת עבורך לכל דבר וענין זאת מעבר לקשר שתפתחי עם הזוג.
המחיר שפונדקאית מקבלת היום והמקובל הוא 165000 שח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
יואל28/01/2016נשמח ליצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בחולטליה27/12/2015
אני נשואה בת 30 במידה ואני ובעלי מחליטים על הליך פונדקאות בחול האם שנינו צריכים להטיס את הביציות או שמספיק שרק בעלי יטוס(יש לי בעיה עם טיסות) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בחול - תגובה
עדה אטיאס29/12/2015בוקר טוב טליה
אצלנו בתוכניות הזוג לא צריך לטוס אנחנו מעבירות את העוברים של הזוגות במיכל חנקן שלנו איתנו בטיסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאותטליה27/12/2015
מתי מומלץ לגשת לפונדקאות? אני אחרי 11 החזרות 3 הריונות כימיים והריון אחד עם תסמונת דאון(עשיתי גרידה) האם כבר אפשר לחפש פונדקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות - תגובה
עדה אטיאס27/12/2015הי טליה
הייתי מציעה לך להתייעץ עם הרופא שלך . בכל מקרה תיצטרכי את המלצתו כדי לקבל את אישור הוועדה לעבור תהליך פונדקאות בישראל .
אם האופציה לעבור תהליך פונדקאות בחו"ל גם רלוונטית זה כבר תלוי בהחלטה שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
טליה27/12/2015אחרי כמה כשלונות ממליצים על פונדקאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - תגובה
עדה אטיאס27/12/2015אחרי 8-10 ניסיונות ללא הצלחה.
בכל מקרה הרופא שלך צריך למלא חוות דעת לגבי כל מה שעברת והמלצה על פונדקאות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים ישראליםרונה14/12/2015
שלום לכם
ראיתי באתר שלכם שאתם עושים פונדקאות באוקראינה
עם רופאים ישראלים
בעבר שאלתי אם יש רופאים ישראלים בפונדקאות שלכם בגרוזיה
והסברתם שהרופאים הישראלים מקבלים את הבדיקות בארץ
אשמח לדעת האם באוקראינה יש רופאים ישראלים שנוסעים להחזרות
ולבדיקות של הפונדקאית?
שאלה נוספת כמה זמן צריך להיות שם עד שחוזרים
מחיר הדירה לכמה זמן הוא?
תודה
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים ישראלים - תגובה
עדה אטיאס22/12/2015כן התוכנית באוקראינה כוללת רופאים ואמבריולוגים ישראלים שעושים את הטיפולים עד השגת הריון והפיקוח על מעקב ההריון .
את מוזמנת לפנות ולקבל פרטים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלוואות ללא ריביתשירה18/11/2013
האם מישהו מכיר גופים שמלווים כסף לתהליך ללא ריבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלוואות ללא ריבית - תגובה
עדה אטיאס18/11/2013אני לא מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשלום בגין לידה שקטה לפונדקאיתמועדת06/12/2015
שלום רב,
הופנינו לפונדקאות על ידי רופא הפיריון שלנו, ונפגשנו עם מספר סוכניות, בכל פעם נמסר לנו כי התשלום עבור הפלה או חלילה לידה שקטה הוא שונה, כאשר בסוכנות האחרונה שהיינו בה נמסר לנו כי אם ארעה לידה שקטה אחרי שבוע 24, הפונדקאית זכאית למלוא התשלום עבור כל ההליך, כך על פי החוק.
ביתר הסוכנויות נמסר לנו שהתשלום הוא על פי הסיכום בחוזה (כמובן שאם יש חוק בנושא אז סעיף בחוזה לא יחול בסופו של דבר).
מכיוון שבעברנו אובדני הריון רבים, אנו מאוד חוששים לעבור את ההליך בארץ רק בגלל עניין זה, שבסופו של ההליך אנו עלולים להישאר בלי ילד ובלי אפשרות לממן הליך נוסף.
זו הסיבה היחידה שאנו שוקלים לעבור את ההליך בחו"ל, למרות שקשה לנו מאוד עם הרעיון.
אשמח לדעת האם ידוע לכם בדיוק מכין שאוב המידע כי מדובר בחוק, ואם ניתן לקבל הפנייה מה טוב.
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום בגין לידה שקטה לפונדקאית - תגובה
עדה אטיאס08/12/2015בוקר טוב
ביטוח לאומי קבע שהחל משבוע 24 במידה והתבצעה הפסקת הריון מדובר בלידה ולפני מדובר בהפלה.
בכל מקרה פונדקאית זכאית לפיצוי בגין החודשים שבהם נשאה את ההריון ופיצוי נוסף אם ההריון הסתיים שלא באשמתה.
אני מבינה את הכאב שלכם והחשש לעבור הליך דומה במסגרת פונדקאות ולהשאר ללא ילד וללא כסף יחד עם זאת הפונדקאית נושאת הריון על כל המשתמע מכך וזכאית לפיצוי במידה וההריון הופסק שלא באשמתה. הדבר תקף לישראל ולחו"ל , בחו"ל הסכומים הרבה יותר קטנים במצב כזה כי כל ההליך זול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בהודונירה23/11/2015
שלום,
האם זה נכון שהודו הולכת לסגור את שעריה גם בפני זוגות סטרייטים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בהודו - תגובה
עדה אטיאס23/11/2015כן זה נכון יחד עם זאת יש את גיאורגיה ואוקראינה שעדיין רלוונטיות בחו"ל וכמובן ישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם פונדקאיתענבר11/11/2015
שלום
בתנאי הסף רשום כי לא תתאפשר פונדקאות למי שיש קונדילמות.
אם היו לי בעבר (רק חיצוניות שטופלו בצריבה רק מסיבה אסטתית בלבד) ועברתי 2 לידות תקינות ונמצאת במעקב שוטף אצל רופא צוואר רחם והכל תקין לחלוטין - האם עדיין תנאי זה רלוונטי ששולל לגמרי את האפשרות להיות אם פונדקאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם פונדקאית - תגובה
עדה אטיאס11/11/2015הי ענבר ממליצה לך ליצור איתנו קשר ונוכל להעביר את המסמכים הרלוונטים לאישור עקרוני של הוועדה .
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לדעת דברים טכנייםporcelain_d31/10/2015
הסכום שהאישה הפונדקאית מקבלת - האם הוא סכום נטו? או שיש איזשהם הפרשי מס?
האם בכלל יש איזה עניין עם מס הכנסה שמסתכל כמה הבעל מתפרנס וכמה מרוויחה האישה מתהליך פונדקאות? האם יש איזשהו ניכוי מס מכל התהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת לדעת דברים טכניים - תגובה
מינה יולזרי01/11/2015הסכום שהאם הפונדקאית מקבלת הוא סכום שמס הכנסה אינו רשאי להתייחס אליו על פי חוק כשכר. אם הפונדקאית אינה נשואה ומקבלת קצבה מביטוח לאומי אזי סכום הקצבה ישולם על יד הורים לאורך כל ההיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומיםאדם11/10/2015
שלום,
האם במסגרת תהליך הפונדקאות ניתו להביא לעולם תאומים כאשר כל תאום הוא מזרע של בן זוג שונה?
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים - תגובה
מינה יולזרי11/10/2015שלום אדם
אני מניחה שאתה שואל על זוגיות חד מינית.
מאז שסגרו את נפאל, לצערי אין לנו אלטרנטיבות עבור זוגות חד מיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אך כוונתי הייתה לשאול
אדם18/10/2015האם מבחינה רפואית אפשרי כי אם פונדקאית אחת תחזיק בבטנה שני עוברים משני אבות שונים.
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אך כוונתי הייתה לשאול - תגובה
עדה אטיאס19/10/2015לא ניתן משני אבות שונים זה לא חוקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בגיל מבוגררוני21/09/2015
שלום,
רציתי לדעת האם אפשרי שאמי, בת 59, תשמש פונדקאית עבורי.
אני מבינה שיש בארץ הגבלה של גיל 38 אך גם אם מדובר בקרובת משפחה?
ומה לגבי חוץ לארץ בעניין הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בגיל מבוגר - תגובה
עדה אטיאס21/09/2015לא ניתן גם מפאת גילה של אמך וגם כי זה לא חוקי קירבת משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?