מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת לשמוע פרטים בעניין פונדקאואם מהשרון28/07/2015
שלום, אני בת 32 אם ל3, בהליך גירושים. הייתי מעוניינת לשמוע יותר פרטים על פונדקאות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת לשמוע פרטים בעניין פונדקאו - תגובה
עדה אטיאס01/08/2015את מוזמנת ליצור קשר ולקבל פרטים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת לשמוע פרטים בעניין פונדק
מיכל11/08/2015שלום רב
אני ובעלי מחפשים פונדקאית עברנו את התהליך יש יש לנו ילדה חמודה
אשמח לשוחח איתך ולספר לך על התהליך שעברנו .
כמו כן אנו מחפשים פונדקאית לאח או אחות
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
יואל28/01/2016נשמח ליצור קשר אם את מעוניינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם תרמתי ביציתשאלה25/07/2015
אם תרמתי ביצית. אני יכולה לשמש גם כאם פונדקאית ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם תרמתי ביצית - תגובה
פרופ` יונה תדיר26/07/2015תרמת למי? לאישה אשר ברצונך לשמש בעבורה גם כאם פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תרמתי ביצית לאנונימית.
שאלה27/07/2015לא תרמתי ביצית לאנונימית. ואני מעוניינת להיות גם אם פונדקאית בלי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תרמתי ביצית לאנונימית. - תגובה
פרופ` יונה תדיר27/07/2015לא צריך להיות שום קשר, או מגבלה בגלל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תרמתי ביצית לאנונימית. - תגובה - תגובה
עדה אטיאס27/07/2015כדי להיות פונדקאית את צריכה לךהיות בגילאים 22-38 אשר עברה לא יותר מ 3 לידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 21+1 מעוניינת להיות אם פונדקאיתשאלה22/07/2015
שלום אני בת 21+1 עברתי הריון ולידה תקינים לחלוטין. רווקה
מעוניינת לעזור לזוג שצריכים אם פונדקאית.
השאלה עם בגיל כזה אפשר לעשות את זה כי הבנתי שחלק רוצים מגיל 22 ומעלה.
אבל אני רוצה עכשיו. עם מישהו יודע אשמח לתגובות בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרושה אם פונדקאית
ספיר23/07/2015לדעתי זה מגיל 22.
אשמח שנוכל לשוחח.
כתבי לי מהיכן את והודעה למייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיצרי קשר-
שאלה23/07/2015שלום אני ממצפה רמון בדרום את יכולה ליצור קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיצרי קשר- - תגובה
עדה אטיאס26/07/2015הוועדה מאשרת מגיל 22 בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יואל28/01/2016שלום, נשמח ליצור איתך קשר אם עדיין רלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בחולאור01/07/2015
היי
רציתי לשאול אם אני מחליטה ללכת לתהליך של פונדקאות בחול בגיאורגיה
האם קופת חולים שלי (כללית) תאשר לי טופס 17 כדי ליצור עוברים שלי ושל בעלי
כאילו תהליך IVF כדי ליצור עוברים להחזיר לפונדקאית ?
ולגביי ביטוח לאומי האם גם פונדקאות בחול מזכה אותי במענק לידה וכל מה שביטוח לאומי נותן כמו בלידה רגילה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בחול - תגובה
מינה יולזרי01/07/2015שלום אור
קופת חולים על פי חוק אמורה לטפל בנושא הכנת העוברים בדיוק כמו בתהליכים בישראל.
מבחינת החוק אם הפכתם להורים באמצעות תהליך פונדקאות חוקי והילד הגיע לישראל לאחר הפרוצדורה החוקית הנדרשת , אתם זכאים לכל מה שהחוק נותן כולל חופשת לידה ודמי לידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלי30/06/2015
היי,אני בת 20, חושבת להיות אם פונדקאית ורציתי לשאול
האם אני יכולה לעשות את זה אם אין לי ילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מינה יולזרי01/07/2015שלום לי
את לא יכולה להיות פונדקאית משתי סיבות:
1. הפונדקאית אפשרית רק לאישה מגיל 22 ומעלה
2. הפונדקאית אפשרית רק לאישה שעברה לידה אחת עד 3 לידות.
בברכה
מינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה להתחיל?איילת28/06/2015
שלום
מעוניינת להתחיל בהליך פונדקאות,
מסיבה בריאותית.
איך מתחילים? מה עושים?
אשמח להכוונה.
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה להתחיל? - תגובה
מינה יולזרי30/06/2015שלום איילת
תהליך פונדקאות הינו תהליך חדש עבורך. כמו בכל התחלת תהליך משמעותי יש חשיבות למידע שקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה להתחיל? - תגובה - תגובה
מינה יולזרי01/07/2015תכנסי לאתרים שעוסקים בתחום ואת מוזמנת גם ליצור קשר טלפוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאם פונדקאיתנורית19/06/2015
שמי נורית כבת 28 ובעלי בן 33 ,בעבר הייתי חולה באנורקסיה אבל כיום אני בחורה בריאה חוץ מבחינה אחת והיא שכתוצאה מהאנורקסיה בעבר אין לי מחזור ולכן לא יכולה להיכנס להיריון וכמו כן לבעלי יש בעיה בייצור הזרעים ולכן אינו מייצר זרעים ,היינו אצל מומחה לפוריות כבר פעמיים בעבר והוא אמר שננסה הפרייה חוץ גופית בי ונראה מה יקרה אבל אני ובעלי לא מעוניינים בכך אבל כן מעוניינים מאוד באם פונדקאית,האם זה אפשרי?מכיוון שהבנתי שצריך נסיבות מיוחדות ,מחכה לתשובה,תודה והמשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לאם פונדקאית - תגובה
עדה אטיאס19/06/2015הי נורית
אתם יכולים לעבור תהליך פונדקאות בחו"ל כי בארץ לא יאשרו לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא יאשרו בארץ ?
נורית19/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא יאשרו בארץ ? - תגובה
פרופ` יונה תדיר19/06/2015אכן, סביר להניח שלא יאשרו לך בארץ, אך זה אינו וודאי מאחר והחומר שתארת בשאלתך אין בו די כדי לקבוע אם באמת אינך יכולה להרות בעצמך. שהרי את בעיית הזרע (שגם היא אינה ברורה) גם חו״ל לא יפתור. בארץ לא מאשרים למי ש... ״אינה רוצה״ (מסיבה זו או אחרת) אלא רק למי שבאמת אינה יכולה להרות או לעבור הריון מלא.
פרופ׳ יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשלום עבור פונדקאותא12/06/2015
הי, רציתי לדעת כמה היום משלמים לפונדקאית נטו? והאם יש הגבלה בגיל שלה?
האם משלמים ואם כן כמה לתרומת ביציות? אשמח לבל תשובות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום עבור פונדקאות - תגובה
עדה אטיאס19/06/2015פונדקאית יכולה להיות עד גיל 39 לגבי סכומים את מוזמנת לפנות אלינו ולקבל פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות מזוגות שעשו בגרוזיהרונית02/06/2015
שלום לכם , אני ובן זוגי מבררים על פונדקאות בגרוזיה.
בכדי להקל עלינו האם אפשר לקבל מכם טלפונים של כמה זוגות
( כמובן באופן פרטי) שעשו אצלכם פונדקאות בגרוזיה וחזרו כבר לארץ ?
תודה - רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות מזוגות שעשו בגרוזיה - תגובה
מינה יולזרי02/06/2015אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זוגות עשו את התהליך?
אבי ורונית03/06/2015הי,
רצינו לדעת כמה זוגות כבר עשו את התהליך בגרוזיה וכמה זמן לקח להם לחזור לארץ לאחר הלידה?
תודה,
אבי ורונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד יעזור לנו לדעת!
אבי ורונית19/06/2015מאוד יעזור לנו לקבל החלטה על סמך נסיונות של אחרים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד יעזור לנו לדעת! - תגובה
עדה אטיאס19/06/2015הי אבי ורונית לוקח 3 שבועות לערך לחזור עם התינוק לישראל . ויש לא מעט זוגות שנמצאים כרגע בתהליך בשלבים שונים של ההריון והטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאלו שסיימו?
אבי ורונית19/06/2015לא הבנתי מהתשובה כמה זוגות סיימו את התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו עברנו פעמיים הליך פונדקאות
שרון22/06/2015אשמח לענות לך אנחנו עברנו הליך בגיאורגיה , דרך מנור מדיק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חדשה כאן!סאפ2301/06/2015
אז ככה..
אני אמא ל2 בנות מהממות מנישואין ראשונים!
התחתנתי שנית וחשבנו על להיות הורים פונדקאים=]
הייתה לי הפלה טבעית לפני פחות משנה בשבוע 5.
זה יכול למנוע ממני את הפונדקאות?
ועוד שאלה..
לי ולבעלי המדהים אין ילד משותף. וחשבנו על פונדקאות.
מצד שני אני דואגת שיקרה משהו שיכול להיות גם בהריון אישי ולא נוכל להביא ילדים.
השאלה היא.....
אם אנחנו מביאים ילד. שזה יהיה הריון שלישי
האם אוכל לעשות פונדקאות שזה יהיה רביעי?
או רק הריון שלישי יכול להיות פונדקאי?
יש עוד המון שאלות
אבל זה הראשונות
תודה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חדשה כאן! - תגובה
מינה יולזרי01/06/2015את יכולה להיות פונדקאית גם אחרי לידה שלישית אם הכל יהיה תקין.
אם הייתה הפלה חשוב לראות את סיכום האשפוז.
אם הכל תקין גם שם אין מניעה לעבור תהליך פונדקאות.
את מוזמנת לשאול עוד שאלות דרך הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
סאפ2301/06/2015ההפלה הייתה נקייה וטבעית בשבוע 5 בלי אישפוז גרידה או כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יואל28/01/2016שלום, נשמח ליצור איתך קשר אם עדיין רלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותחסוי31/05/2015
פרופ' יונה תדיר שלום , הבנתי שתחום ההתמחות שלך היא גם שרירני רחם.
אשמח אם תוכל לייעץ לי האם ניתן לבצע תרומת ביצית כאשר יש שרירן ברחם בגודל 18 ממ, האם לא יפריע להשרשה ולהריון. ואם הוא יגדל במהלך ההריון, מה עושים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
פרופ` יונה תדיר01/06/2015סליחה על העיכוב במענה. שאלתך ״התחבאה״ בין שאלות אחרות. תחום התמחותי הוא אכן פוריות ושרירני רחם. לתאלתך: שרירן בגודל 18 מ״מ הוא זניח בכל הקשור לפוריות. תלוי כמובן מה מיקומו בשכבות הרחם, והאם הוא גורם לתסמינים כגון דימומים, אולם בהערה כללית ניתן לאמר ששרירן בגודל זה גם אם יגדל במהלך ההריון (וזה צפוי שיקרה) אינו אמור להוות בעיה.
פרופ׳ יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
חסוי01/06/2015ואם הוא יגדל צריך אחר כך להוציא אותו? או שאחרי הלידה הוא הולך וקטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
פרופ` יונה תדיר01/06/2015בשלב זה אין לה מה להטריד את עצמך בשאלה זו. הכל אפשרי ולא ניתן לחזות מה יהיה בבוא יום. ד״כ הוא גדל במהלך הריון, וקטן לאחר מכן, אבל גדל עכה כמה? וקטן אח״כ עד כמה? והאם גורם לתלונות למיניהן? הכל אפשרי ואינו ניתן לנבואה. מאחר וכמעט תמיד מדובר בגידול שפיר אין סיבה שתעסקי בכך כיום. זו עצתי והמלצתי.
פרופ׳ יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות ומימוןחסוי29/05/2015
מה העלות של אם פונדקאית כיום והאם ישנם מקורות שיכולים לעזור במימון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות ומימון - תגובה
עדה אטיאס29/05/2015העלות תלויה בתוכנית שאתם בוחרים ואין גורמים שמממנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות ומימון
חסוי30/05/2015מה זה אומר, אילו תוכניות יש? פעם ראשונה מתעניינת ולא יודעת מאיפא להתחיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות ומימון - תגובה
פרופ` יונה תדיר31/05/2015מתוך שאלתך ניתן להבין שאינך זכאית על פי החוק לפונדקאות בישראל? האמנם? במידה ואת מתעניינת לגבי תכניות חו״ל קיימות מספר חברות העוסקות בפונדקאות חו״ל וסוג השרות, כמו גם העלויות, תלויות בסוג הטיפול הנדרש ובמדינה בה את בוחרת לבצע זאת. סוג הטיפול, כוונתי לדוגמא, אם נדרשת גם תרומת ביצית או לא? בכל הקשור למדינות, יש בגדול מספר כוונים המשליכים אף הם על העלות. מזרח אירופה, אסיה או אמריקה (ארה״ב או מקסיקו). לעניין העלויות, ארה״ב היא היקרה ביותר אך גם איכות הטיפול והמעקב אחר הפונדקאות הוא הטוב ביותר. פרטים נוספים תוכלי לקבל מאותה חברה (או חברות) איתה תוכלי ליצור קשר.
בהצלחה, פרופ׳. יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי31/05/2015אני מעוניינת בפונדקאית יהודיה בארץ, כאשר יש לי כבר עוברים מוקפאים.
2. מה הקריטריונים לזכאות ? למי פונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` יונה תדיר31/05/2015במידה ואת עונה לקריטריונים של התאמה לפונדקאות בישראל עליך לפנות לאישור הוועדה במשרד הבריאות. ניתן להגיש בקשת טיפול הן באופן פרטי והן דרך מרכזי התיווך השונים. לגבי התאמה תוכלי למצוא פרטים על הקריטריונים גם דרך האינטרנט, על חוק הפונדקאות בישראל.
פרופ׳ יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיור תינוקות שנולדו בהליך פונדקאותאור27/05/2015
היי
רציתי לשאול , במידה ואנחנו מבצעים תהליך של פונדקאות בגיאורגיה
עם ביצית וזרע שלנו , האם האם הפונדקאית נרשמת בתעודת הלידה ?
והאם התינוקות יצטרכו לעבור תהליך גיור בארץ למרות שהם 100% שלנו
ומה כולל תהליך הגיור בארץ לתינוק ?
תודה
מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיור תינוקות שנולדו בהליך פונדקאות - תגובה
עדה אטיאס27/05/2015הי אור
הפונדקאית לא נרשמת בתעודת לידה .
לגבי גיור קטינים:
פגישה עם בית הדין לגיור קטינים בירושליים
כל עוד הילד קטן ואינו עומד על דעתו, נעשה הגיור על דעת בית הדין ועל סמך התרשמות מההורים. לפיכך, לאחר פתיחת התיק תיערך פגישה בין ההורים לבין דייני בית הדין.
ברית מילה
כחלק מהליך הגיור נדרשים בנים לברית מילה. ברית המילה לעוברים גיור אינה כרוכה בתשלום, והיא מתבצעת בדרך כלל בתיאום עם בית הדין לגיור קטינים. ניתן לפנות לבית הדין לגיור קטינים לשם קבלת הפניה לברית מילה לקראת גיור גם כאשר התיק עדיין בדיונים. טקס הברית משלב בתוכו הליך טקסי עם הליך רפואי כירורגי. הטקס עצמו דומה מאד לברית המילה המוכרת, למעט שוני קל בברכות. ברית לתינוקות מעל לגיל חצי שנה נעשית בידי מוהל-רופא המתמחה בכך, ולעתים כרוכה בהרדמה.
במקרה וכבר נערכה ברית מילה ייתכן ויהיה צורך בהליך הנקרא "הטפת דם", הכולל דקירה קלה במקום הברית.
למידע נוסף על ברית המילה | לרשימת מוהלים מוסמכים
מי שעבר ברית מילה בעקבות הפניה מבית הדין בדרך כלל לא יצטרך לעבור הטפת דם.
לאחר ברית המילה וההחלמה ממנה יעברו הבנים גם טבילה במקווה טהרה.
טבילה במקווה טהרה
לאחר החלטת בית הדין בדבר גיור הילד יופנו ההורים למחלקת טבילות באגף הגיור לשם תיאום הטבילה. אם הילד קטן ואינו יכול לטבול לבדו, האב או האם, לפי בחירת המשפחה, יכנסו איתו למקווה על מנת לאחוז בו. אם הילד מספיק גדול הוא יברך על בעת הטבילה ברכה קצרה. אם הוא קטן לא תאמר ברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיור תינוקות
אור27/05/2015זה נכון גם במקרה שהביצית היא שלי , ואני יהודייה והילד הוא שלי בעצם ?
לגבי תהליך הגיור האם התינוק נדרש להיות במסגרת לימוד דתית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיור תינוקות - תגובה
עדה אטיאס27/05/2015גם ביציות שלך ולא הוא לא צריך היות במסגרת דתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
אור27/05/2015תודה על המענה ושאלה נוספת כשאני מגישה בקשההלאישור עקרוני לועדה בארץ הרופא שלי חייב לחתום על הטופס 6 או שהוא יכול לרשום לי מכתב רפואי עם הסבר וזה יספק אותם או שהמידע חייב להיות על הטופס של הועדה ? במידה והועדה נותנת לי אישורנעקרוני לפונדקאות על רקע רחם פגום ואני מתחילה תהליך האם הועדה יכולה לשנות את דעתה אחכ ולא לאשר את התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
עדה אטיאס28/05/2015הרופא שלך צריך למלא את טופס 6
הוועדה תתייחס בהמשך גם לאבחון הפסיכולוגי שלכם ולשאר המסמכים שיוגשו לוועדה כחלק מהתיק שהוועדה מבקשת להגיש לכן זה נקרא אישור עקרוני ולא סופי יחד עם זאת אם אין משהו חריג רפואי או נפשי שיכול להוות מכשול אין סיבה שהוועדה לא תאשר אותכם אם יש כדאי לציין זאת בשלב הגשת האישור העקרוני ולהגיש את המסמכים הרלוונטים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי הצלחהחסויה.22/05/2015
ערב טוב רציתי לדעת מה אחוזי הצלחה בפונדקאות בגרוזיה?
תרומת ביצית בגרוזיה וזרע מצויין מהארץ...
מה הממוצע החזרות/טיפולים עד שמצליחים...
ואם בעזרת השם נתפס הריון ורוצים להטיס את הפונדקאית לארץ במקום ללדת בגרוזיה האם זה אפשרי ו/או כדאי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי הצלחה - תגובה
מינה יולזרי22/05/2015שלום
אחוזי הצלחה בגיאורגיה גבוהים ,במיוחד שמדובר בעוברים טובים.
הפונדקאית הגיאורגית לא יכולה ללדת בישראל כי החוק הישראלי אינו מאפשר זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופן תשלום
חסויה.22/05/2015האם הפונדקאית מקבלת תשלום רק לאחר ההצלחה/לידה או לפני...?
כי אם היא לא מצליחה להיכנס להריון וללדת הכסף שולם הרי לפני .ע"י הזוג בארץ. השאלה האם היא מקבלת לפני או אחרי...שתעשה את כל שביכולתה להיקלט....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופן תשלום - תגובה
מינה יולזרי23/05/2015שיטה דומה לשיטת התשלום הישראלית. רוב הכסף ניתן לאחר הלידה.
במהלך ההיריון והטיפולים הפונדקאית מקבלת סכומים קטנים יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לארץ לאחר לידהשיר20/05/2015
כמה זמן בבקשה לוקח עד שחוזרים לארץ לאחר הלידה בגרוזיה או הודו ?
ואיפה מתגוררים בזמן הזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לארץ לאחר לידה - תגובה
מינה יולזרי20/05/2015מרגע הלידה לוקח 3 שבועות עד שחוזרים לישראל. בתקופה זו מתגוררים או במלון דירות או בדירה שכורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)