מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי שפיר ובדיקות נוספותדן11/01/2011
האם פונדקאית בת 39 צריכה לעבור לדעתכם מי שפיר, אף אם מדובר בתרומת ביצית של אשה צעירה ובריאה בת 24?
אילו בדיקות במהלך הריון מומלץ להציע (עשינו בדיקות גנטיות בחבילה המוצעת לפי מוצא)? שקיפות עורפית? חלבון עוברי? סיסי שיליה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר ובדיקות נוספות - תגובה
מינה יולזרי13/01/2011מי שפיר בודק גנטיקה. והפונדקאית שלא תורמת ביצית אינה קשורה לגנטיקה של העובר. לגבי אם צריך או לא צריך מי שפיר תתייעץ עם רופא. מה שברור הוא שסטטיסטית יש פחות מומים אצל עוברים מביציות צעירות.
לגבי בדיקות נוספות תכנס לאתר של קופ"ח כל שהיא יש טבלה עם כל הבדיקות הדרושות לצורך מעקב הריון מלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בהודואנונימי05/01/2011
שלום אני ובן זוגי מעוניינים לעבור פונדקאות בהודו האם מישהוא יכול לתת קצת אינפורמצי בנושא. מישהוא שמע על חברה בשם תמוז שמתווכת את הנושא בהודו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בהודו - תגובה
מינה יולזרי05/01/2011אין לנו ידע על פונדקאות בהודו. בארמניה יש חוק המאפשר פונדקאות גם לזוגות הטרוסקסואלים וגם לזוגות הומוסקסואלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירית30/12/2010
אם אני נשואה ויש לי שני ילדים אני לא יכולה להיות פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דווקא שמעתי שיש פונדקאיות נשואות
מירב18/05/2011אני מחכה לתשובות אך כידוע לי (ובטח הוועדה לא תראה את זה בעין יפה) ישנם יוצאים מן הכלל שכן מאפשרים לנשים נשואות להיות פונדקאיות-שוב גם אני נשואה ורוצה להיות פונדקאית (וגירושים פיקטיביים לא באים בחשבון) ומבררת את הנושא יותר לעומק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים נשואות יכולות להיות פונדקאיות
מינה יולזרי19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד אשמח בתור נשואה לשמש כפונדקאית
ליאת29/05/2011בת 33 נשואה +3 הריונות תקינים לידות תקינות וגם בריאותי תקינה בהחלט.אשמח לקבל עוד מידע לגבי הנושא.מאוד אשמח לשמש כפונדקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת אם פונדקאית
mierav1909/06/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
הי29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים נשואות יכולות להיות פונדקאיות
מינה יולזרי30/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להיות האם פונדקאיתמיטל ביטון21/12/2010
אני מיטל ביטון בת 24 נשואה ואם לשלושה ילדים.
אני מאוד רוצה להגשים את החלום של כול אמא בישראל ובמיוחד שלי להיות האם פונדקאית ולא משנה אים אני נשואה או לא בבקשה תאשרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להיות האם פונדקאית - תגובה
מינה יולזרי23/12/2010מיטל יקירתי השאיפה שלי ושל עדה שגם נשים נשואות ישתתפו בתהליך התממשה וכיום נשים נשואות יכולות להיות פונדקאיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בחולנעמה19/12/2010
היי .בימים אלה אני מתעניינת בפונדקאות לשמש אם פונדקאית ונתקלתי בפונדקאות בחו"ל.. אשמח לקבל הסבר.האם ההריון יהייה שם ? הטיפולים ?גם שם צריך לחכות שנה לאחר הגירושין ?היכן נעשים האבחונים להתאמה ?( בימים הקרובים אצור קשר עם עדה לקבלת פרטים כי ברור לי שאעבור את זה דרך מרכז)
ועוד שאלה : הבנתי שבארץ ניתן לשמש אם פונדקאית רק פעמיים .במקרה זה אפשר לעשות זאת בחו"ל?( פעם שלישית )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בחול - תגובה
מינה יולזרי19/12/2010כדי שתושבת מדינת ישראל תוכל לשמש פונדקאית בחו"ל הזוג חייב להיות תושב ואזרח המדינה בה תתבצע הלידה. ההחזרה לכן תהיה חייבת להיות מחוץ לגבולות הארץ (לא חייבת להתבצע במדינה בה תתקיים הלידה) ההריון יעבור בישראל והלידה במדינה בה חיים ההורים המיועדים.
הרופא שיבדוק את התאמתך יתייחס לא למס' הפעמים ששימשת פונדקאית אלא על התאמתך הרפואית
לציין, שיש מס' מועט בלבד של זוגות מחו"ל שמזמינים פונדקאית ישראלית.
הפונדקאות בגיאורגיה ובארמניה נעשית ע"י פונדקאיות מקומיות.(גיאורגיות וארמניות בהתאמה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנעמה15/12/2010
היי .. אני גרושה כ 8 חודשים ומתאימה לקריטריונים של להיות אם נושאת .. אבל בגלל שהייתי נורא עסוקה לא שיניתי בתז את הסטטוס . שאלתי :להגיע עם תעודת הגירושין אליכם ? בתעודת הזהות שיניתי לפניי חודש בערך( סטטוס )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
עדה אטיאס15/12/2010ברגע שיש לך תעודת גירושין אין בעיה, את מוזמנת ליצור קשר איתי או עם מינה
0522907889 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני יכולה להיות פונדקאית לחברה?רק רוצה לעזור08/12/2010
היתי מעונינת לעזור לחברהשליולהיות פונדקאית ללא כל תמורה כספית.
לי יש שלושה ילדים ב"ה כולם נולדו בלידות רגילות מהירות וכן ההריון היה תקין. אני נשואה. הבנתי שרק חד הוריות יכולות לשמש כפונדקאיות. האם יש מצב שאוכל איכשהוא להיות פונדקאית בשבילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשואה אינה יכולה להיות פונדקאית
מינה יולזרי08/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסברספיר07/12/2010
שלום.רציתי להתיעץ איתכם.אני בחורה צעירה,חולה בהרבה מחלות כרוניות.כמו כן סובלת משחלות פולצסטיות(שגורם גם לבעיות פוריות).עקב מחלותי והפחד מההריון מהלידה-שלא יחמיר מצבי הבריאותי ,רציתי לדעת אם מותר להשתמש בשירותים של אם פונדקאית ואם כן אז איך הולך התהליך-איפה עושים,איזה אישורים צריך,מה העלות וכו'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר - תגובה
מינה יולזרי07/12/2010כדי לדעת אם את יכולה להעזר בפונדקאית כדאי שתיפני לאביבה נמרודי בוצר ממשרד הבריאות, היא תנחה אותך לגבי קבלת אישור עקרוני.
אביבה נמרודי- 025681275* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ספיר18/12/2010תודה על התשובה.
הענין הוא שזה לא משהו שרלוונטי ממש לעכשיו אלא אני חושבת על זה בטווח הרחוק ובגלל זה רציתי לקבל פרטים כללים.האם כדאי להתקשר אליה בכול זאת?
איפה יש מידע מקצועי באינטרנט על הנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר - תגובה
מינה יולזרי19/12/2010את מוזמנת ליצור קשר טלפוני או דרך המייל כדי שתוכלי לקבל פירוט על כל שאלה ששאלת.
מינה 0522907322 עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית נשואהתמר07/12/2010
שלום, אני נשואה, אם ל 3 בת 29 הריונות תקינים ובריאים, האם אני יכולה להיות פונדקאית? קראתי באיזשהו מקום שהרב הראשי התיר לזוג הורים לקחת פונדקאית נשואה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאית נשואה - תגובה
עדה אטיאס07/12/2010הועדה החלה לאשר לנשים נשואות להיות פונדקאיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לפונדקאות בארמניהשרון01/12/2010
קראתי בנושא ופתאום שמתי לב שאין שגרירות ישראלית בארמניה.
מייעוצים שעשיתי עם בסוכנויות של מדינות אחרות (הודו ואוקראינה) הבנו שכתנאי לקבלת דרכון לילוד הפונדקאית צריכה לחתום בפני הקונסול במדינה שלה. אם אין קונסול בארמניה, מה עושים? מה מטיסים את הפונדקאית עם ילד בן יומו לגאורגיה לצורך חתימה מול הקונסול?
האם הטיסה לשם כלולה במחיר שמוצע?
אשמח לקבל הסבר?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לפונדקאות בארמניה - תגובה
מינה יולזרי01/12/2010שגרירות המדינות גיואורגיה ארמניה ואזרביג'אן נמצאת בטיביליסי. כרגע הנוהל כמו בכל מדינה אחרת בה מתקיימים תהליכי פונדקאות חוקיים יש צורך להגיע לקונסוליה.הקונסוליה הגיאורגית נמצאת במרחק של 30 דקות טיסה מארמניה ולאחר הפגישה בקונסוליה אפשר לטוס חזרה לישראל. (בארה"ב ובהודו המרחקים הרבה יותר גדולים)
כרגע החברה שלנו נמצאת בקשר עם משרד החוץ ויתכן שיגיעו להחלטה שרק האב הביולוגי יטוס לטיביליסי להסדרת הניירת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש הבנתי, הרי הפונדקאית צריכה
שרון02/12/2010הפונדקאית עצמה הרך הנולד, כך נאמר לי ע"י משפחה חדשה, צריכים להתייצב מול הקונסול עם האב המיועד לצורך לקיחת דגימת DNA והצהרת הפונדקאית בפני הקונסול על הויתור עליו. ולפי מה שעו"ד ממשפחה חדשה אמרה לי, לוקח בין 2-3 שבועות מרגע שלוקחים דגימת DNA מהילוד ועד שניתן לחזור לישראל איתו. אז האם כל התקופה הזו הם יהיו בטרבילסי עם התינוק? ומי משלם על הטיסה של הפונדקאית? היא בכלל מודעת לכך שהיא צריכה לטוס? צריך ויזה בין גאורגיה לארמניה?
אשמח לקבל תשובה כי ממש נבהלתי שראיתי שאין שגרירות בארמניה, כי הטסת הפונדקאית ותינוק בן יומו נראת לי מבצע רציני....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות בארמניה
מינה02/12/2010ראשית הפונדקאית לא צריכה להגיע לטיביליסי עניינה יוסדר באמצעות נוטוריון שמונה על ידי רשויות המדינה בארמניה לצורך טיפול משפטי בפונדקאות.
הפרוצדורה של לקיחת בדיקת הרקמות לצורך בגיקת DNA תעשה גם בארמניה בנוכחות אותו נוטריון ולאחר לקיחתה טוטס הבדיקה לישראל.
לאחר קבלת התשובה שיש זהות גנטית עם אחד ההורים או שניהם תועבר תוצאת הבדיקה למשרד הפנים שיוציא אישור לשגרירות בטיביליסי.
היום הפרוצדורה היא: שלאחר הוצאת תעודה חד פעמית יוכל התינוק עם הוריו לצאת מארמניה לטיבליסי ואז יטופל כל הנושא הקונסולרי. (חשוב לציין שהזוג יוצא ביחד עם נציג מטעמינו שהיה הציר הראשון בקונסוליה הגיאורגית). עם סיום הטיפול בנושא הקונסולרי יוכלו ההורים והילד לחזור לארץ מטיביליסי.
כיום נעשים מאמצים גדולים מול משרדי הפנים והחוץ הישראלים כשהמגמה שכבר לקראת הלידה הראשונה (שתהיה בעוד מס' חודשים מועט)יאושר רק לאחד מבני הזוג לצאת לטיביליסי ולטפל באישורים ואז עם סיום הטיפול יחזור לירוון ומשם עם משפחתו לארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה בבקשה
שרון02/12/2010איך יטוס הילד בין ארמניה לגאורגיה? על פי איזה דרכון? כי עדיין אין לו אזרחות ישראלי, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי בתשובתי הקודמת
מינה02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה שוב לגבי ארמניה
שרון03/12/2010תודה על התשובות שלך,
אבל, היה לי ייעוץ עם עו"ד של משפחה חדשה (עמותה שנהנתה לגבות ממני 500 ש"ח...) ושם נאמר לי כי קיים "נוהל חו"ל" של משרד הפנים שקובע כיצד ניתן להכניס לישראל ילוד מהליך של פונדקאות בחו"ל. לטענת עורכי הדין שלהם, חייבים לעבור עם הילד, הפונדקאית והאב המיועד דרך הקונסוליה הישראלית ורק הקונסול (ולא הקונסול לשעבר) רשאי לקחת את בדיקת הדי אנד איי מהילוד. אז לא כ"כ ברור לי איך יהיה ניתן לעשות זאת במדינה שאין בה קונסוליה, כי לפי הבנתי בשלב הזה עדיין אין דרכון לילוד אז איך יוציאו אותו מארמניה לגרוזיה?
כתבת כי יקחו ממנו די אנד איי בארמניה אולם זה מנוגד לנוהל עליו דיברה משפחה חדשה וגם מנוגד לחוק מידע גנטי בו חייבים לקחת לילוד דגימה בקונסוליה חו"ל.
אשמח לקבל תשובה, כי תשובתך הקודמת אינה עולה בקנה אחד עם העו"ד של משפחה חדשה שכיום אחראיות על 70% מהחזרת ילדי פונדקאות חו"ל בישראל, כך שיש להם הרבה ידע.
אשמח גם לקבל את הטלפון של העו"ד שלכם על מנת לברר זאת לעומק, כי אינני רוצה להתחיל בהליך שלא ברור איך מחזירים את הילוד לישראל כי המידע שנמסר לי פה נוגד את המידע שקבלתי בייעוץ משפטי עליו שילמתי מעו"ד מובילים בתחום.
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון שלום
מינה יולזרי05/12/2010המידע שנתתי אולי מנוגד למה ששמעת ממשפחה חדשה אבל הוא נכון.
מכיון שמדובר בשגרירות אחת ל3 מדינות אז הנוהל מעט שונה. אם את רוצה לשאול שאלות נוספות צרי קשר ואוכל בהתאם לשאלות שלך להפנות אותך לעוה"ד הישראלי או למי שהיה הקונסול שעובד איתנו בחברה.
מינה 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון שלום
מינה יולזרי07/12/2010את הוזמנת ועדיין מוזמנת ליצור איתי קשר ואז אפנה אותך למי שאמור לספק גם לנו וגם לך תשובות מהימנות. אני לא ממציאה את התשובות הן ניתנו לי ע"י המוסמכים. אם חשוב לך לקבל תשובות את יכולה לממש את ההזמנה ללא מחוייבות כמובן.
את גם מוזמנת לכתוב לי אימייל אותו אוכל להעביר לנוגעים בדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיעים עם אישורים מבית החולים
מינה יולזרי07/12/2010כך שלא ניתן לדווח על לידה שהיא לא באמצעות פונדקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מתאימה לפי כל הקריטריאוניםאיריס22/11/2010
להיות אם פונדקאית.לאן לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתאימה לפי כל הקריטריאונים - תגובה
מינה יולזרי23/11/2010איריס שלום. אשמח לתת לך תשובות בנושא. צרי קשר איתי 0522907322
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלי19/11/2010
אם אני אם חד הורית, אינני נשואה ואיני בעלת שותף לחיים האם בכל זאת יש אפשרות לעבור תהליך של אם פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מינה יולזרי23/11/2010החוק מבקש שלא תהיי נשואה לכן אם את אמא לילד אחד לפחות ואת רווקה גרושה או אלמנה את עומדת בקריטריונים ביחס לנושא הקשור במצב המשפחתי.
אם את מעוניינת לשאול שאלות נוספות צרי קשר: מינה 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנעמה14/11/2010
קראתי בפורום אחר שאם מכל סיבה שהיא זוג מיועד מחליט להיפרד מפונדקאית זה נחשב לפונדקאית כפעם ראשונה גם אם לא נקלט היריון ??ובפעם השנייה שהיא מגיעה לחתום בוועדה עם זוג אחר זו נחשבת הפעם השנייה ?זה לא פייר כלל :( האם זה נכון ??
עדה אטיאס14/11/2010אם היא עברה ועדה ולא החלו הטיפולים זה לא יחשב אם היא כבר עברה טיפול זה כן יחשב, אני חושבת שאת צודקת והייתי מציעה לך לכתוב לועדה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאולגנט05/11/2010
אני לא יהודיה.שאילה: עם גבר לא יהודי ואישה יהודיה אז אין לי בעיה להיות אם פונדיקאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול - תגובה
עדה אטיאס05/11/2010את חייבת להיות בת דתה של האם המיועדת, לפי היהדות האישה נותנת את הדת לילד ולא הגבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גנטגנט03/11/2010
למה?ביצית וזרע לא שלי מזה מפריעה.אפשר הסבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גנט - תגובה
עדה אטיאס03/11/2010החוק קבע שהפונדקאית חייבת להיות בת דתה של האם המיועדת, תוכלי לעבור את התהליך עם זוג לא יהודי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)