מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שמעסיקה אותי לאחרונה...רינת14/07/2011
חושבים על גאוגריה כאופצייה אבל...עולה השאלה האם הילד יחשב כיהודי.??האם יהיו איזה שהן בעיות גיור?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שמעסיקה אותי לאחרונה... - תגובה
עדה אטיאס14/07/2011במידה ןמדובר בזרע וביצית שלכם הילד יחשב יהודי.
לפני מספר שבועות חזר זוג עם תינוקם לאחר תהליך פונדקאות בארמניה, מדובר בילד השייך להם ביולוגית והוא נחשב כיהודי והם לא היו צריכים לגיירו.
במידה וזו תרומת ביצית גיור קטינים הינו הליך הכרוך בטבילה במקווה ובמידה וזה בן גם בברית מילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור יהדות לילד שנולד בגאורגיה
יוני ניו לייף14/07/2011הי
הנושא הינו נושא שנוי במחלוקת בין הרבנים השונים.
חלק מהרבנים גורסים שהילד יהודי בגלל שהביצית הינה של אם יהודיה וחלק גורסים שמי שילדה היא זאת שמתווה את הדת.
בכל מקרה נושא גיור קטינים הינו תהליך פשוט
נטשה פנחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא פשוט
משה24/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית מחו"ל בישראלהמתחילים25/06/2011
שלום לכולם,
אנו בתחילת דרכו של התהליך והיינו רוצים לדעת האם ניתן לבצע את התהליך של IVF (מזרע וביצית שלנו) והחזרה לפונדקאית מחו"ל במרפאה בישראל (כלומר להטיס אותה לפה ושתחזור לארצה לאחר התהליך ההחזרה)?
שאלה נוספת: מה יהיה הסטטוס של ילד שיוולד לפונדקאית מחו"ל בזמן שהייתה בארץ (כלומר היא תיכנס לישראל לפני הלידה)?
תודה לכל העונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאית מחו"ל
יוני ניו לייף25/06/2011הי
מבחינה חוקית כל תהליך פונדקאות בישראל חייב להיות בהתאם לחוק "חוק הסכמים לנשיאת עוברים " מה שאומר לעבור בועדה עם כל התנאים שלה.
בגלל נושא זה לא ניתן להביא פונדקאית מחו"ל ולבצע הפריה בישראל.
בנושא לידה של הפונדקאית בישראל הבעיה דומה מאחר ואם בוצעה הפריה בחו"ל אז ברגע שפונדקאית תלד כאן הילד ירשם על שמה.
אנו מבצעים את התהליך באופן מלא בחו"ל בדיוק מהסיבות האלו .
הדבר שרוב הזוגות עושים הוא ביצוע שלב ראשון ב IVF בישראל והעברת עוברים קפואים לחו"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאית מחו"ל בישראל - תגובה
עדה אטיאס26/06/2011לפי חוק הפונדקאות על הפונדקאית להיות ישראלית תושבת מדינת ישראל ולכן ההליך שהצעת אינו אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להיות פונדקאית ויש לי לחץ דם נמוךאורלי21/05/2011
האם אפסל בוועדה?אני יודעת שזה לא משפיע על ההיריון והוועדה פוסלת מי שסובלת מיתר לחץ דם.מה בנוגע לחץ דם נמוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיות פונדקאית ויש לי לחץ דם נמוך - תגובה
עדה אטיאס21/05/2011לחץ דם נמוך בעקרון לא אמור לפסול אותך מלהיות פונדקאית אני מציעה שתעברי את הבדיקות הרפואיות שכל מועמדת אמורה לעבור ואפשר להגיש את החומר לאישור עקרוני של הועדה כדי שתהיי בטוחה לפני שאת ממשיכה בשאר התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הנקה של הפונדקאיתבלה17/05/2011
אני אם לילד בן שנה שיונק עדיין. אני ממש רוצה להיות אם פונדקאית, אבל לא רוצה הפסיק לבן שלי את ההנקה עכשיו. הכי אידיאלי מבחינתי להיכנס להריון בעוד כמה חודשים (בגלל לימודים, וכדי שאוכל להתחתן לאחר הלידה אם ארצה).
האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא סותר
אילנית18/05/2011גם אם את מניקה עדיין , ותכנסי להריון שוב , ההנקה לא תיפגע, כלומר עדיין תייצרי חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הנקה בזמן הריון
מירב18/05/2011שלום רב!
חשוב שתדעי שישנם דעות לכאן ולכאן האם מומלץ להניק בזמן הריון או לא,
אני נכנסתי להריון שני כשבתי הגדולה היתה בת שלושה חודשים בערך ורופא הילדים שלה המליץ לי להפסיק את ההנקה
כדי שלא יצא שכרו בהפסדו-בדקי זאת לעומק ואף התייעצי עם רופא הילדים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי יותר בקשר להורמונים
בלה18/05/2011שמבקשים מהפונדקאית לקחת. האם זה לא מסוכן או מפחית את החלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הנקה של הפונדקאית - תגובה
מינה יולזרי19/05/2011אם את מעוניינת להמשיך ולהניק אז כדאי שתמשיכי ותניק וכשתחליטי שאת רוצה לסיים את ההנקה תתחילי עם הפונדקאות.
הנקה יוצרת שינוי הורמונלי ולכן גיניקולוג של הועדה לא יאשר את מועמדותך כל עוד את מניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת פונדקאיתא.ב.ד.15/05/2011
אני נשואה ואמא לשתי בנות. לצערי לא יכולה ללדת יותר אך חשוב לי מאוד להביא ילד נוסף לעולם. מחפשת מישהי שתוכל לעזור לי ולבעלי להגשים את החלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת פונדקאית - תגובה
עדה אטיאס15/05/2011יש להגיש קודם בקשה לאישור עקרוני לועדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות פונדקאיתנטלי08/05/2011
היי..אני מעוניינת להיות אם פונדקאית ואיני יודעת אם אני מתאימה אז לכן אשאל :
הלידה וההיריון שלי היו תקינים ..רק שחודש לפני הלידה היו לי " צירים מדומים מוקדמים" אושפזתי ליום 1..ושוחררתי (במחלקה לסיכון גבוה בבלינסון)הכל היה תקין בבדיקות הומלץ לקחת פרוזולט ליתר ביטחון ואחרי שבועיים הלכתי לגניקולוג שלי ואמר שהכל תקין ולהפסיק את השימוש.. ילדתי בשבוע 38 לידה תקינה ומהירה הבן שלי נולד במשקל 3050....האם בגלל זה אפסל בוועדה ?שוב אני מציינת הכל היה תקין בבדיקות בבית החולים...
עוד שאלונת לגבי האבחונים הפסיכולוגיים_מי שיכולה להגיד בכלליות מה נעשה שם .תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי שלום
מינה יולזרי08/05/2011לא נראה לי שיש בעייה כל שהיא לגבי הריונך.אם ההריון תקין ללא לחץ דם ללא סכרת הריונית ונראה ש הסתיים במועד.
לגבי האבחון הפסיכולוגי, מדובר באבחון רחב מאוד שבודק את היכולת האישיותית שלך להתמודד עם הריון פונדקאי ולשתף פעולה בדרך מוצלחת עם הזוג והרופא המטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתי רוצה להיות אם פונדקאית,אנה06/05/2011
אשמח לקבל פרטים למי פונים?איפה? מהו תהליך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי רוצה להיות אם פונדקאית, - תגובה
עדה אטיאס07/05/2011אנה בוקר טוב
כדי להתחיל בתהליך עלייך לעבור בדיקות רפואיות אותם את עושה בקופת חולים שלך
זהו טופס רשמי של הועדה שבמידה ואת מעוניינת אוכל לשלוח לך אותו.
את מוזמנת לפנות אלי באימייל ואעביר לך אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל את הטופס, תודה מראש. אנה
אנה08/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה הי
עדה אטיאס08/05/2011הפרטים שלי ושל מינה מופיעים בסוף ההודעה למטה את יכולה לפנות ואשלח לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מעוניינת להיות אם פונדקאיתשולמית04/05/2011
אני בת 47 יש לי אחות שהתאלמנה וכיום היא נשואה באושר לגבר אחר אבל מאחר והם סוכרתיים הם לא יכולים להביא ילד לעולם יש לאחותי שתי בנות מנשואים קודמים השאלה שלי היא כזו אני אחותה הגדולה לא מעוניינת בכסף ביכלל רק רוצה לעזור להם ולשמש להם אם פונדקאית השאלה הנשאלת האים אני יכולה לשמש ולעזור להם הם קמעים לילד מי שלהם מעוד רוצה לקבל תשובה ולדעת האים אני יכולה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מעוניינת להיות אם פונדקאית - תגובה
מינה יולזרי04/05/2011שולמית כל הכבוד על הנכונות לסייע לאחותך. לצערי אינך יכולה לסייע לה וזאת משתי סיבות: גילך המתקדם והעובדה שאתן קרובות משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר לפונדקאותשרון01/05/2011
שלום,
אני שוקלת מאוד לשמש כאם פונדקאית והייתי רוצה לדעת כיצד ניתן למקסם את המחיר לכל התהליך הזה והאם כמובן זה חוקי לנסות ולבקש יותר ממה שהועדה מאשרת.
מלבד המצווה הגדולה שאין ספק שהיא חלק בלתי נפרד מההחלטה, אהיה חייבת להיות אמיתית ולומר שהמחיר המוסכם בארץ הנע בין 30-40,000$ לא נראה לי מוצדק ומספק עבור דבר שכזה.
מצבי הכלכלי קשה ואני אם חד הורית לילד מקסים ואם לא הייתי יודעת שאני מקבלת סכום כסף גדול יותר ,לא הייתי מכניסה את עצמי לזה. מה גם שידוע שבחו"ל מקבלים סכומים גבוהים הרבה יותר.
זה נשמע קצת אגואיסטי אך זו הסיבה שאני רוצה לעשות את זה וחשוב לי לדעת האם הועדה מאשרת כל סכום שהורים מוכנים לתת או שחובה לשלם לפונדקאית אך ורק מה שהועדה מאשרת? האם ניתן לבקש יותר והאם זה תלוי בכמה ההורים המיועדים מוכנים לשלם על חיים שמקבלים במתנה.
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר לפונדקאות - תגובה
מינה יולזרי02/05/2011שרון שלום
אשמח לשוחח איתך, המחירים מעט שונים כי מדברים על שקלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון היקרה
אם המיועדת04/05/2011שרון היקרה, כאם לילד, אני יודעת מה זה הריון, וגם מה זה לידה. העובדה שאיני יכולה ללדת עוד גרמה לי לבדוק את נושא הפונדקאות בארץ וגם בחו"ל. 1. רצון למקסם את רווחים הוא טבעי, אבל נשאלת שאלה איפה נפרץ הגבול. כשכירה בשוק אני יכולה להבטיח לך שאני, בעלת תואר, ועושה 9 שעות כל יום, לא מקבלת סכומים שניתנים בישראל לפונדקאיות..אמנם הריון הוא תהליך רגשי וגופני אבל בואי נשים דברים בפרופורציות. אולי מי שחושבת שזה נורא קשה לא אמורה להיות פונדקאית. 2. פונדקאית באוקריאנה מקבלת 12000$, בגאורגיה 10000$ בהודו בסביבות 7000$, וגם בארה"ב היקרה סכומים שמקבלות פונדקאיות לא מגיע לאלה של הארץ..
מסיבה זאת, ולמרות הרפואה טובה וחינמית שיש בישראל אנחנו וזוגות רבים נוספים מחליטים לעשות את תהליך בחו"ל.
בכל אופן, אני מאחלת לך הצלחה בכל החלטה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זה עולה + PGD לעשות זאת בהודו?אמיר01/05/2011
כמה יעלה במצטבר במדינות מזרח אירופה (חבר המדינות) ובהודו לעשות את התהליך של קבלת תרומת ביצית + אבחון PGD + אם פונדקאית + ליווי ושמירה של ארגון שנמצא באותה מדינה זרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זה עולה + PGD לעשות זאת בהודו? - תגובה
מינה יולזרי02/05/2011המרכז אינו עובד בהודו ובאוקרינה אלא בגיאורגיה וארמניה. לגבי מחירים כתוב לי אי מייל כי מדובר על עמוד שלם שלא ניתן לצרפו. או שעיין באתר שלנו לגבי התימחור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות פונדקאות
נטשה10/06/2011היי
אני נציגה של חברה אשר מבצעת את התהליך במדינות מזרח אירופה והודו.
העלויות משתנות בין מדינה למדינה וכמובן בהתאם למה שנדרש.
בדיקת PGD ניתן לבצע בהודו או באוקראינה (אוקראינה רק לזוגות נשואים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם ל4 ילדיםדנה מרציאנו29/04/2011
אני גרושה ויש לי 4 ילדים, האם אני יכולה להיות פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
דנה מרציאנו29/04/2011אני בת 31, ארבעת הלידות היו רגילות , מהירות, ללא שום בעיות ב"ה. האם יש בעיה בגלל שיש לי 4 ? האם יש שוני בין פונדקאות דרך המרכז או דרך אנשים פרטיים לגבי הכללים? אני מאוד רוצה להיות בתהליך האם זה אפשרי או מעכב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ל4 ילדים - תגובה - תגובה
עדה אטיאס29/04/2011הועדה הוציאה לאחרונה נוהל שאינו מאפשר לאם ל 4 ילדים להיות פונדקאית, אני ממליצה לך לפנות לועדה ולבקש אישור חריג.
הנוהל קיים גם אם בוחרים לעבור את התהליך דרך מרכז או באופן פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הגיל לפונדקאות?טל23/04/2011
ברצוני להיות פונדקאית מה הגיל הנדרש אני בת 43 האם י ש לי סיכוי לעזור לאנשים שהגורל רצה אחרת.???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הגיל לפונדקאות? - תגובה
עדה אטיאס26/04/2011טל בוקר טוב פונדקאית יכולה להיות עד גיל 38
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעודת מעבר לתינוק שנולד בארמניהעדה אטיאס05/04/2011
אתמול התקבלה פסיקה של בית משפט לענייני משפחה ברמת גן בנוגע להוצאת תעודת מעבר לתינוק שיוולד בהליך פונדקאות בארמניה.
ההחלטה שהתקבלה בבית המשפט לענייני משפחה ברמת גן בתיק תמ"ש 40040-01-11 (פלוני נגד משרד הפנים, היועץ המשפטי לממשלה ומשרד החוץ), לפיה הורה בית המשפט,בין היתר, למשרד הפנים כדלקמן:
"מורה על משרד הפנים להנפיק ליילוד, נשוא הבקשה, תעודת מעבר חד פעמית ממדינת ארמניה למדינת גיאורגיה."
משמעות הדבר שכמו כל הליך פונדקאות בחו"ל חייבת להלקח דגימת רוק מהתינוק בנוכחות הקונסול הישראלי במקרה הנ"ל יטוסו ההרה/ים עם התינוק לגיאורגיה(טיסה של 50דקות) ישהו שם בדירה מאובזרת עם כל הציוד לתינוק על חשבון החברה הישראלית שמלווה את כל תהליך הפונדקאות בהבדל מתהליכי פונדקאות אחרים בעולם שההורים שוהים בבית מלון ותתקיים הפרוצדורה כפי שדורש משרד הפנים בכל הליכי הפונדקאות בחו"ל,ברגע שיתקבל האישור בקונסוליה על ההתאמה הגנטית יטוסו ההורה/ים עם התינוק מגיאורגיה לישראל.(טיסה של שעתיים וחצי)
נשמח לבשר על הלידה הקרובה שאמורה להתרחש בשבוע הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לגבי חד הוריות?
שרית12/04/2011שלום, בתהליך שמדובר פה בחו"ל בהמשך להודעה הקודמת
האם בת דודתי שהיא רווקה בת 43 וצריכה תרומת זרע תוכל לעשות תהליך דומה בחו"ל בארמניה למשל ולהכניס את הילד לישראל לאחר הלידה?
בעבר היו כתבות שאומרות שעם תרומת זרע (וביציות של האמא העתידית ) אי אפשר להכניס תינוק לישראל כי עושים בדיקה רק של האבא ואם זו תרומה זה יכול להיוןת בעייתי להכניס לישראל את התינוק או התינוקת
האם יהיה אפשרי להרשם לתהליך אצלכם במקרה כזה?
בת דודתי ישראלית שבדקה את הנושא בהודו ומסתבר שזה עשוי להיות בעייתי
אודה לתשובתכן ואולי נבוא לפגישה
תודה שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי חד הוריות? - תגובה
עדה אטיאס12/04/2011שרית שלום
במידה ומדובר בביציות שלה ותרומת זרע אין בעיה לעבור תהליך פונדקאות בארמניה נשמח להפגש איתכן ונוכל לתת לכן לשוחח עם נשים בודדות שעוברות כרגע את התהליך בארמניה אצל אחת מהן הפונדקאית נושאת הריון של תאומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות גנטיותronen05/04/2011
שלום,
אנחנו זוג גייז שמתקדמים עם ההליך של הפונדקאות.
המליצו לנו כבר בשלב זה לבצע בדיקות גנטיות.
איך עושים את זה ? איפה ? מה צריך לבקש ? (אנחנו חברים בקופ"ח כללית אם זה משנה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות גנטיות - תגובה
עדה אטיאס05/04/2011אתם צריכים לקבל הפניה מרופא העוסק בפוריות לגבי הבדיקות שהוא ממליץ שתעברו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגנטי
ronen06/04/2011כלומר התור שקובעים הוא תור לרופא גנטי ? יש דבר כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגנטי - תגובה
עדה אטיאס06/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות של זרע וביצים מתורמיםקרן05/04/2011
הי,
ברצוני לדעת כיצד והיכן ניתן לקיים את הליך הפונדקאות אם אני ללא ביציות ובעלי ללא זרע?
אשמח להתייחסותכן.
בברכה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות של זרע וביצים מתורמים - תגובה
עדה אטיאס05/04/2011לא ניתן לא בארץ ולא בחו"ל בארץ ניתן רק עם תרומת ביציות ובחו"ל משרד הפנים דורש בישראל בדיקה גנטית שמוכיחה קשר גנטי עם אחד ההורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)