מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פונדקאות בארמניהאביב24/07/2010
לגבי ארמניה,עוד שבוע העובר שלנו מחזירים כבר לפונדקאית ארמנית.
תודה לצוות רופאים;ד"ר מיכה באום וד"ר הורוביץ.תודה למיכאל
ברקן-קונסול לשעבר בארמניה.תודה לעדה.
עמי מנור-מנכ"ל החברה.
תודה לכולכם ובהצלחה לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביב הי
עדה אטיאס24/07/2010אני מאחלת לכם שההחזרה הראשונה תביא להריון המיוחל, אני זוכרת את החששות שלפני ואני שמחה שהכל עובר כמו שצריך.
לפני כמה ימים קיבלנו בשורה משמחת על הריון ראשון בגיאורגיה ואנו מחכים להריון הראשון גם בארמניה מקווה שאלו תהיו אתם.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתחילים?נילי22/07/2010
אני ובעלי החלטנו שאנו מעוניינים להביא לעולם תינוק בדרך של פונדקאות.
מה הדבר הראשון שעלינו לעשות?
איך מתחילים את התהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע ערב טוב
עדה אטיאס24/07/2010השלב הראשון הוא הגשת בקשה לאישור עקרוני לועדה לפונדקאות, הבקשה צריכה לכלול חוות דעת רפואית צילומי ת.ז ומכתב קצר ממכם ובו בקשה לדון בכם.
לאחר קבלת האישור העקרוני תוכלו להתחיל בתהליך עצמו.
את מוזמנת ליצור קשר או להכנס לאתר שלנו שבו יש פירוט לגבי שלבי התהליך עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנייה לוועדה
נילי25/07/20101. ברגע שיש לי את המסמכים שציינת, האם אני פונה לוועדה בעצמי או דרך עמותה או ארגון כלשהו?
2. כמה זמן לוקח בד"כ לקבל את האישור מהוועדה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע ערב טוב
מינה יולזרי25/07/2010מהרגע שיש לך את המסמכים הדרושים את יכולה להעביר באופן עצמאי לועדה או דרכנו. כתובת הועדה: הועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים ת.ד. 1176 ירושלים (91010
האישור מהועדה מתקבל תוך שבועיים עד שלושה שבועות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לשמש כאם נושאתמורן13/07/2010
שלום לכולם,
שמי מורן, בת 24 מאשדוד.
אם חד הורית לשני ילדים מקסימים, 4,6
עברתי שני הריונות תקינים לחלוטין, לידות טבעיות בשבוע 40, תינוקות במשקל של שלושה ק"ג .
מצבי הבריאותי תקין.
כרגע עוסקת בתפקיד פקידותי בענף הלוגיסטיקה.
בחורה אחראית מאד, אמינה ונוחה.
עונה על כל דרישות הוועדה.
דורשת מחיר גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן ברוכה הבאה
עדה אטיאס16/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניית לתרום ביציתסיגי12/07/2010
מעוניינת לתרום ביצית.בת 33 נשואה+3.בריאות תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החוק עבר
עדה אטיאס13/07/2010אבל עדיין לא מיושם בפועל מציעה לך לעקוב ולראות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בחו"לאושרת05/07/2010
שלום רב,
אנו זוג שהופנה לתהליך הפונדקאות. תהליך הפונדקאות בארץ הוא יקר מאוד עבורינו ולכן אנו מחפשים לעבור את התהליך בחו"ל. ביררנו מספר פרטים לגבי הודו, אולם המידע בנושא אינו מספיק.
1. האם תוכלו להפנות אותי לגורמים מתאימים שיכולים לתת לי עוד מידע לגבי התהליך?
2. האם יש מישהו שעבר את התהליך שם ויודע לתת מידע אמין לגבי התהליך?
3. על איזה נקודות חשובות בתהליך שם צריך לתת את הדעת?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת שלום
עדה אטיאס05/07/2010באתר של המרכז להורות באמצעות פונדקאות קיים פירוט לגבי תוכנית פונדקאות בגיאורגיה ובארמניה, אני ממליצה לך לקרוא ואת מוזמנת ליצור קשר איתי או עם מינה ונישמח להפגש איתכם ולתת לכם מידע בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בודקת גם הודו ואוקראינה
שרון31/08/2010אנחנו בבדיקה של שניהם. אם את לא צריכה תרומת ביצית הודו זולה יותר
את את צריכה תרומה, זה אותו מחיר היתרון של אוקראינה שהמחיר כבר כולל את הטיפול המשפטי בהחזרת הילוד לישראל מה שלא כלול בהודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה התשלום המקסימלי לאם פונדקאית?סיוון02/07/2010
אני מעוניינת להיות אם פונדקאית,מה גובה התשלום המקסימלי שניתן לדרוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון הי
עדה אטיאס04/07/2010את מוזמנת ליצור עימי קשר ואעביר לך דף מפורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן?נילי27/06/2010
כמה זמן לוקח בדרך כלל מהרגע שמתחילים את תהליך הבירוקרטיה ועד שמתחילים לנסות להיכנס להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נילי שלום
מינה יולזרי27/06/2010כל התהליך הבירוקרטי בועדה נמשך בין חודשיים לשלושה חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סטטיסטיקהאירה20/06/2010
האם סטטיסטית רוב הפונדקאיות נכנסון להריון באחד מששת הטיפולים ואם כן לרוב באיזה טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטטיסטיקה
מינה יולזרי23/06/2010אכן רוב הפונדקאיות נקלטות להריון באחד מששת הנסיונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות רקמותeisn051019/06/2010
הי,
האם מישהי ביצעה או מתכוונת לבצע בדיקת רקמות לילד/ה?
ואם כן, האם מישהי יודעת איך צריך להגיש את הבקשה? למי? מה הפרוצדורה? או יש לך דוגמא לבקשה?
אנחנו קצת בלחץ כי יש לנו פונדקאית בהריון, שיש לה בן זוג, ואני לא סגורה על זה שהם נזהרו במהלך טיפולי הפוריות, ואני רוצה לבצע בדיקת רקמות כבר במי שפיר.
המון המון למי שתוכל לעזור לי ולתת לי קצת אינפורמציה בנושא, כי אני לא מצליחה למצוא כלום באינטרנט, אין חומר שקשור לפונדקאות בתחום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
עדה אטיאס19/06/2010כדי לערוך בדיקת רקמות שכמובן ניתן לבצע אותה רק לאחר הלידה עליכם להגיש בקשה לבית דין לעינייני משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוזר חדש של משרד הבריאותכרמית14/06/2010
לאחרונה התעדכן בוועדה קרטריון חדש -הוועדה לא רשאית לאשר אפ פונדקאים עם עברה שתי ניתוחים קיסריים. אני עברתי כבר תהליך אחד של פונדקאות ומוכנה לתהליך שני אולם את הבת שלי ילדתי בניתוח קיסרי. האם הוועדה בכול זאת יכולה לאשר אותי ? אני עומדת בכול הקרטריונים האחרים.. בריאה חד הורית וכו.. איפה זה משאיר אותי ומה אפשר לעשות? אשמח לתשובות בעניין.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי
אילת14/06/2010האם את תהליך הפונדקאות ילדת גם בקיסרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך...
כרמית14/06/2010כן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחים קיסריים ופונדקאות
מינה יולזרי17/06/2010אישה שעברה שני ניתוחים קיסריים לא תוכל להיות אם פונדקאית וזאת לפי ההחלטות החדשות שהתקבלו ע"י הוועדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב לשלישיה שנולדהעדה אטיאס06/06/2010
מינה ואני שמחות להיות שותפות בפעם השניה בתהליך שהסתיים בלידה של שלישיה.
מזל טוב לאופיר ואבישג ולפונדקאית הניפלאה א. שקיבלה החלטה אמיצה לשאת שלישיה למרות הקושי הכרוך בהריון כזה.
אנו מאחלות לזוג הרבה נחת ואת א. מדהימה מכולם.
בהצלחה לכל הפונדקאיות שעומדות ללדת בקרוב ולזוגות שיהפכו להורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב קראתי עליהם בידיעות
נירית25/06/2010מחמם את הלב לקרוא שגם הפונדקאית הסכימו להמשיך עם ההריון של השלישיה למרות שזה בטח היה לא קל.
כל הכבוד לפונדקאית שעשתה זאת ואני שמחה שבכל עבר בשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים פונדקאיתנינה גבאי03/06/2010
זוג עם התהליך מאושר מחשפים אם פונדקאית אחראית וטובת לב.
נא, תתקשרו ל 0548424473
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס05/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לאחות או גיסה לשמש כפונדקאאחות של31/05/2010
האם מבחינת החוק מותר לאחות או גיסה לשמש כפונדקאית לתינוק של האחות או הגיסה שאינה יכולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן שקרובת משפחה תהיה פונדקאית
עדה אטיאס31/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות
אשרת15/08/2010מדוע אין אפשרות שאחות תהיה אם פונדקאית? ומה המחיר בפונדקאות פרטית ללא ארגון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשרת שלום
מינה יולזרי15/08/2010אחות אינה יכולה להיות פונדקאית עבורך מסיבות הלכתיות.
לגבי עלויות תהליך בחו"ל זה מעט מתיימר מצד עלמא לתת מידע ורק אציין שהפונדקאות בחו"ל עשויה להיות זולה יותר מהשוואה לעלויות בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי תחקיר נרחב בנושא
עלמא15/08/2010כך שיש לי המון ידע
ואין לי אנטרס לומר שמסלול אחד זול מהשני.
ובהחלט יש מסלולים בחו"ל זולים ביחס לארץ
אך מסלולי ארמניה וגרוזיה יקרים יחסית לרוב הלקוחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי
עלמא15/08/2010שאין לי אנטרס לומר שמסלול אחד זול מהשני. ..כשהוא לא כזה...
מסלולי ארמניה וגרוזיה זולים ביחס לארה"ב, אך יקרים ביחס לארץ, להודו, לתאילנד, לקייב.
זה לא שאין יתרונות למסלול ארמניה/גרוזיה אך זה לא הכסף.
וכשראיתי שאתן כותבות באופן קבוע שמסלול זה הוא זול יחסית לארץ ולחו"ל ראיתי לנכון לתקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הכל אפשרי בחו"ל !!!
דורית08/08/2010אחותך גיסתך ואימך יכולות לשמש פונדקאיות בחו"ל
טסים ליום ,מחזירים עוברים וחוזרים לארץ
אחרי 9 חודשים טסים שוב ללדת בחול
חפשי באינטרנט "פונדקאות בארמניה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הכל אפשרי בחו"ל
מינה יולזרי08/08/2010פונדקאות בארמניה וגיאורגיה היא אכן מקצרת הליכים וגם זולה יותר. יחד עם זאת אין אפשרות שקרובת משפחה תהיה פונדקאית. ההחזרה נעשית לפונדקאיות מקומיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה לי שזה הפתרון בשבילנו ....נירית30/05/2010
שלום רב
שמי נירית. בת 39. נשואה. ללא ילדים
הייתי מאוד מאוד חולה בעשור האחרון
יש לי טרשת נפוצה. מצבי מאוד הסתבך. הייתי מפורקת ולא תיפקודית כלל
השנים חלפו...
כעת אני יוצאת מהתקופה הגהנומית. אני משתקמת ומחזקת
אבל כבר "זקנה". אנו מנסים להיכנס להריון בכוחות עצמנו, אך ללא הצלחה
חשבתי לאחרונה על אופציית הפונדקאות
יש לי כמה שאלות ראשוניות...
ראשית, כמה זמן לוקח התהליך הזה, מהרגע שאני פונה אליכן להתחלת התהליך, ועד הרגע שיש עובר בבטן הפונדקאית ? שבועות ? חודשים ? יותר ? פחות ?
שנית, האם תוכלו לתת לי מושג לגבי עלויות ? הכל כולל הכל ?
שלישית, המצב הבריאותי שלי מאוד מסובך מורכב. אני חוזרת מהמתים. אני ובעלי חולמים על 2 ילדים. במידה ועוד שנה-שנתיים ארגיש מספיק חזקה לעבור טיפולים ולנסות להרות בעצמי, האם זה מתנגש מבחינה חוקית ? גם אם יקרה לי נס ההריון, לא אוכל יותר מפעם אחת. וכיוון ואנו רוצים שני ילדים, אז פונדאות (לפחות פעם אחת) זה תפור לנו. האם יש בעיה חוקית עם מה שאני מתארת ? ואם תאורטית יקרה לי נס ההריון תוך כדי הריונה של הפונדקאית ? יש התנגשות חוקית ? האם מותר להשתמש בשרותיה של אותה פונדקאית פעמיים ? (במידה והיא מסכימה)
אני מנסה לחשוב על כל "סנריו" אפשרי
בשלב זה אלו השאלות הבוערות
תודה מראש
נירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי לך אימייל
עדה אטיאס31/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים פונדקאית...ערן26/05/2010
שלום,
אני ואשתי, זוג נחמד בני 35, מחפשים פונדקאית להגשמת החלום.
נשמח ביצירת קשר למייל שלנו- [email protected]
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
מינה יולזרי26/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)