מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכויות ההורים הביולוגיםרות28/09/2011
רציתי לדעת מה הזכויות של ההורים הביולגים במקרה של פונדקאות,
האם הם זכאים לחל"ד? האם הם זכאים לתשלומים מהביטוח הלאומי? מה הסטטוס של הילד מבחינת החוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות ההורים הביולוגים - תגובה
עדה אטיאס29/09/2011ההורים זכאים לכל הכויות והילד מבחינת החוק לאחר קבלת צו הורות הוא ילדם מבחינה חוקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייגנט19/09/2011
עדה אני רואה ששכחת אותי זאת גנט צרי קשר בבקשה ישמח מאוד 052-5298190 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
עדה אטיאס19/09/2011לא שכחתי אני מחכה לקשר עם הזוג ואז אוכל לעדכן בנתיים אין לצערי חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר עזרההההההיפעת14/09/2011
היי אני ממש בתחילת התהליך אני מושתלת כליה ויש לי בעייה קרישיות יתר בדם ולכן אסורררררר לי להיכנס להריון אני מתחילה תהליך של פונדקאות ואני מאודדדדד לחוצה לא יודעת איך למצוא אם פונדקאית וזה פשוט מכניס אותי לדיכאון שאני ממש עצובה כל הזמן , איך מוצאיםםםםםם????????
מישהי יודעת אם לגיסתי שהיא בת 43 ונשואה מותר להיות הפונדקאית שלי אני מאוד אשמח לקבל את עזרתכן תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר עזרהההההה - תגובה
עדה אטיאס14/09/2011לצערי הרב קרובת משפחה לא יכולה להיות פונדקאית ומעבר לכך יכולה להיות פונדקאית אישה עד גיל 39
אני מאחלת לך בהצלחה בחיפושייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר עזרההההה
יפעת15/09/2011חבל , אבל היו מיקרים שאימא בגיל יותר מאוחר הייתה הפונדקאית לבת שלה , אולי יש איזו וועדה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר עזרההההה - תגובה
עדה אטיאס15/09/2011זה קרה בחו"ל לא בארץ, ישנה ועדה אביבה 025681275
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמח לעזור לך מנסיון
שרון31/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שלי
שרון31/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת שלום
שרון03/01/2012יפעת אני יכולה לעשות בחול. בארץ מאוד מורכב.
אני חזרתי מחול עשיתי את התהליך שם וזה עבר בהצלחה.
השמח לעזור המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחיטה באסותאאבי14/09/2011
לכל מי שמקפיאה עוברים שימו לב להתנהלות של אסותא ואייך מנסים לסחוט מכן כסף בהוצאה ללא שעודכנתם על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסותא
יעל14/09/2011הם מבקשים כסף (והרבה) על הוצאת עוברים מוקפאים, וזה באמת מאד מעצבן.
סתם מסחטת כסף.
אבל - אני לא יכולה להגיד שהם לא אמרו לי.
כשפתחתי תיק אמרו לי את זה במפורש ונתנו לי מסמך לחתום עליו שאני יודעת את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווקה-שיר10/09/2011
שלום רב,
האם מותר לבחורה רווקה שרוצה להיות אם חד הורית
להעזר בפונדקאית לשם הבאת ילד לעולם?
שאלתי כבר בפורום אך לא קיבלתי תשובה.
בברכה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווקה- - תגובה
דורון ממט11/09/2011הי שיר,
מדינת ישראל קבעה שרווקות לא יכולות להיעזר בשירותי פונדקאות בארץ. אין מניעה לעבור הליך בחו"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שיר
רינה11/09/2011מוזמנת לכתוב לי- אשמח לעזור לך ולייעץ לך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שיר - תגובה
עדה אטיאס11/09/2011ישנן מדינות בחו"ל שבהם רווקה יכולה לעבור תהליך פונדקאות קרי ארמניה גיאורגיה הודו ואה"ב באוקראינה הדבר אינו אפשרי.
מה שחשוב בלי קשר לאיזו מדינה יתקיים הליך הפונדקאות שמדובר בביציות שלך כי חייב להיות קשר גנטי בינך לבין העובר לפי חוקי מדינת ישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם חד הוריתשיר09/09/2011
שלום רב,
אני בת 37 וחצי,
רווקה.
האם יש אישור לנשים רווקות שרוצות להיות אמהות חד הוריות להביא
ילד באמצעות אם פונדקאית?
מבחינת הוועדה רופאי אמרו לי שינתן לי אישור.
בברכה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם חד הורית - תגובה
דורון ממט11/09/2011מדינת ישראל לא מאפשרת לחד הוריות להשתמש בשירותי פונדקאות. ניתן לעבור את התהליך בחו"ל (בתנאי שמשתמשים בביציות שלך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופ"ח מסרבת לאשר עוד שאיבותאסף07/09/2011
לצערינו לאחר 6 שאיבות ו-3 החזרות, לא הגענו לרגע המיוחל בו ההריון המיוחל ייקלט. קופ"ח כללית אישרה לנו 6 שאיבות היות ויש לנו כבר 2 ילדים וכעת קופ"ח מסרבת לאשר לנו שאיבות נוספות.
הומלץ לנו לפנות לועדת ערר וכעת מחכים לתשובה.
תשובה שלילית בעצם מונעת מאיתנו להמשיך בתהליך היות וההוצאות עבור כל שאיבה ללא מימון קופ"ח הן עצומות.
אני אשמח נואשות לקבל רעיון ואו עיצה מכל אחד שאולי עבר את הלוגיסטיקה, הסחבת והאטימות של ממסד קופ"ח.
תודה אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופ"ח מסרבת לאשר עוד שאיבות - תגובה
עדה אטיאס11/09/2011אני מציעה לפנות לועדה לפונדקאות ולשתף אותם בעניין החוזה מאפשר לכם למצות 6 נסיונות החזרה לפונדקאית לשם השגת הריון, היות והיו יותר שאיבות מאשר החזרות לא מיצתם את האפשרות שהועדה נתנה לכם.
אני מאמינה שהנושא יועלה לדיון ויתכן שמשם תבוא העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזר שמנהלי הפורום הם מנהלי סוכניותאריק27/08/2011
מוזר לי מאוד שמנהלי הפורום הזה אשר אמור להיות נטרלי ואינפורמטיבי הוא בעצם מדור פרסומי לכול דבר לסוכניות של דורון ומינה אשר לוקוחות עמלות גבוהות במיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל זה כסףףףףףףףף
משה24/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר שמנהלי הפורום הם מנהלי סוכניות - תגובה
מינה יולזרי25/09/2011מסתבר שמי שמנהל מרכזים גם בקיא בחוקים ובנהלים.
אין כאן חומר פרסומי ולכן אין עילה להכפיש את שמו של מישהו, אלא אם כן מסתתרות כוונות אחרות מאחורי הרמת הדגל הזה.
כמו שאתה בודאי יודע האינטרנט הוא כלי פרסומי מדהים ופורום בתוך האינטרנט הוא רק אחד מהדרכים הרבות שניתן להגיע לאנשים.
אני מציעה לך שתתחיל לחשוב במונחים חיוביים כמו למשל: שיש אנשי מקצוע שמוכנים לתת מזמנם ונסיונם כדי שאחרים שזקוקים לפונדקאות כדי לממש את רצונם להיות הורים יוכלו להגיע למידע המעודכן והמקצועי ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדורון ממט היקררינה26/08/2011
צפיתי בחדשות ונהניתי והתרגשתי מאוד
אתה נפלא דורון!! 100 ילדים- שאפו!
מחבקת אותך ואת כל הגברים שהופיעו בכתבה
יישר כח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחינתי הכתבה היתה מפחידה
יוני27/08/2011פשוט לא ברור איך יתכן שעם תרומת ביצית ופונדקאות האחוזים כלכך גרועים כך שמי שמנסה 7 פעמים אומר שהכינו אותו לזה?
האחוזים בעולם המודרני הם 30% ובהתחשב בכך שתורמת ופונדקאית אמורות להיות ללא בעיות פוריות האחוזים שלהם אמורים להיות גבוההים בהרבה.
האם זה בגלל שלחד מיניים אין אופציה אחרת פשוט גורמים להם לכשלונות בכוונה? או שהרפואה שם כלכך גרועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפרגנת להם מאוד וחבל שאתה יוני
רינה27/08/2011לא מפרגן למתחרים שלך למרות הכל!
ראינו בכתבה את הזוגות המקסימים עם הגשמת חלומם
חשבתי יוני שאתה בא מהלב ועוזר לזוגות להגשים את חלומם- כך גם עושה דורון
למה לא לפרגן, למה???
דורון יקר, יכולה לומר שלי אישית חבל וכואב שגם בארץ וגם באוקראינה סגורה לפונדקאות בפני חד מיניים וחד הוריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינתי הכתבה היתה מפחידה - תגובה
דורון ממט27/08/2011יוני יקר -
הרעיון של הכתבת בהבאת הסיפור של הזוג הזה היה להראות את הנחישות של הזוגות להביא ילדים...
לעצם העניין - בהודו (כמו בכל מקום אחר) צריך לדעת לאיזו מעבדה הולכים. הזוג הזה עשה את חמשת הנסיונות הראשונים שלו במעבדה אחת. לאחר מכן החברה עברה לעבוד עם מעבדה אחרת ובשני הנסיונות שהם עשו במעבדה החדשה הם נקלטו להריון.
אגב, אחוזי ההצלחה בפונדקאות עם תרומת ביציות יותר מכפולים ממה שציינת - ואם זה לא מה שאתה רואה אצלכם - כדאי שתשקול גם לעבור מעבדה.
בכל מקרה, אני מאחל לך ולכל לקוחותך הצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעות נוספות בנושא ימחקו עי המערכת
מערכת BeOK28/08/2011הפורום נועד לתת אינפורמציה ומענה לשאלות הגולשים, ולא לשמש זירה להתנצחויות בין ספקי שירות. הודעות נוספות בנושא ימחקו על ידי המערכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאיתעוזרת13/08/2011
לאחר מחשבה ארוכה החלטתי להיות אם פונדקאית וללדת למישהי..
חשוב לי ללדת לזוג עדינים,שקטים עם הרבה סבלנות ואהבה..
אך ברצוני להדגיש שאני כבדת שמיעה בת 25 בקרוב.. אני מקווה שזה לא ישפיע.. ויש לי 2 ילדים מקסימים בריאים בלי בעיות שמיעה..ועליי לציין שילדתי פעמיים בניתוח קיסרי..מקווה שזה בסדר..
אז אשמח לעזור לזוג להיות מאושרים ללדת תינוק או תאומים מה שיבוא זה ברכה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת להיות אם פונדקאית - תגובה
מינה יולזרי14/08/2011לצערי אישה שעברה שני ניתוחים קיסריים אינה יכולה לעבור תהליך פונדקאות כי ההריון הנוסף יהיה חייב להסתיים בניתוח קיסרי, שיש בו כמו שאת בודאי יודעת סיכון מסויים שהמדינה החליטה שהיא לא מעוניינת לקחת על עצמה.
לעובדה שהינך כבדת משקל אין שום קשר מכיון שפונדקאית אינה יכולה להעביר בתורשה את תכונותיה בהריון הפונדקאי.
תודה על פנייתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צעירה ומעוניינת להיות פונדקאיתמתעניינת10/08/2011
היי,
אני בת 20, ויש ליד תינוק בן כמעט שנה. אני ואבא של הילד לא נשואים, וכבר לא מקיימים ביחד משק בית משותף.
אני מגדלת את הילד, ומעוניינת להיות פונדקאית.
מבחינת קריטריונים, אני עומדת בכל הקריטריונים שהמדינה מציבה. הבעיה היחידה היא הגיל. האם הוועדה מאשרת פונדקאות צעירה בגילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעירה ומעוניינת להיות פונדקאית - תגובה
עדה אטיאס11/08/2011שלום לך
לפי החוק בארץ יכולה להיות פונדקאית רק אישה בגילאים 22-39* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי תפקיד המרכזים לפונדקאות...מייקי05/08/2011
שלום לכולם...
קראתי התכתבות בין אמהות מיועדות לבין פונדקאיות לגבי מחיר הפונדקאות.
נראה לי שעם כל הכבוד למרכזים לסוכנויות, הם אלה שצריכים להתגמש במחיר, ולבוא לקראת ההורים המיועדים, ולהוריד עלויות.
הם אלה שיכולים לאמן קצת יותר את שריר הלב, ולבוא לקראת...
זה לא "בשמיים" לעבור את תהליך הפונדקאות באופן עצמאי (בחו".ל), זו אמנם עבודה, וכמובן שעם המצב הרגשי, זו עבודה שהופכת להיות קשה. ולכן, הרבה אנשים מעדיפים לעבור את התהליך עם סוכנות.
אך למען ההגינות, עבור הסוכנות שכבר יש לה את המידע, והיא לא עובדת קשה עבור כל זוג בנפרד. אז מדוע בכל זאת, לגבות כ"כ הרבה כסף מההורים המיואשים.
מצטערת מראש ולא מתכוונת לפגוע, אך זה נשמע כמו ניצול המצב הרגשי וחוסר הברירה של הזוג. יהיה יעיל יותר, גם עבורכם להשיג יותר לקוחות, אם תכניסו לארגז הכלים שלכם, את כלי החמלה וההבנה.
קראתי כמה חוזים של סוכנויות והם מפלצתיים...וגזלניים!!
איפה המצפון ???
עצוב!! זה מראה החברה בשנות ה- 2000 ...
אני מזמינה את מי שרוצה להתאחד כקבוצה, לאחד כוחות ולהתארגן לעניין הפונדקאות באופן עצמאי, ללא המרכזים הסחטניים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת להצטרף ..
שרון23/08/2011במידה וזה עדיין רלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנ"ל
דנה24/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכנה גם להיות שותפה
יעל04/10/2011זה ממש גזל.. וחסר רגש לקחת המון כסף על תווך.... לאנשים במצב כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק במאה אחוז
אולגה25/08/2011אני מצדיקה אותך במאה אחוז התהליך מעייף מאוד - וגם צריך ים של כסף בשביל זה
הסוכניות דורשות הרבה כסף וגם הפונדקאית וכולם דורשים יותר ויותר וכמה שיותר יותר טוב
- אבל מה לעשות אני ניסיתי לבד אבל לא הצלחתי להגיע להסכם בסופו של דבר
מה אפשר לעשות- הרי אני היגעתי עד השלב הסופי ויודעת מה צריכים לעשות בדיוק - מה כדאי לעשות ? והתיאשתי אני באמת מוטשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מייקי, מה המייל שלך ?
אלי29/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסכון בעלויות
אני30/09/2011היי יוני ותודה על התגובה המפורטת.
לא הבנתי- במידה ואנו לא זקוקים לתרומת ביצית, האם יש אפשרות לעבור שאיבה בארץ ע"ח הקופה ולהטיס את העוברים לחו"ל? זה בטח גם סיפור לא זול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטסת עוברים
יוני ניולייף30/09/2011העלות של הטסת עוברים תלויה ביעד ובסוכנות.
לדוגמא בסוכנות שאנו מיצגים יש סניף גאורגי שמאפשר העברת עוברים באופן עצמאי כלומצר הסוכנות דואגת לכל האישורים ומארגנת לכם מיכל להטסת העוברים ואתם טסים עם המיכל (עלות טיסה של כ 500$).
להודו ישנה חברה בינלאומית והעלויות גבוהות יותר .
לסניף האוקראיני לא ניתן להטיס עוברים (חוקים של אוקראינה).
יוני
ניולייף ישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על האינפורמציה
אני01/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיפה מתחילים?חדשה בעסק...03/08/2011
שלום,
אני ובעלי מעוניינים להתחיל לברר על תהליך פונדקאות, עקב הפלות חוזרות. (הסיבות הידועות האפשריות להפלות חוזרות נשללו, כך שמדובר בסיבה לא ידועה, ולכן גם בחוסר וודאות גדול לגבי סיכויי ההצלחה ללדת בעתיד).
מאיפה מתחילים את הבירור על תהליך הפונדקאות? האם עלינו לפנות לארגון מסויים? אני מבינה שיש אפשרויות בארץ או בחו"ל, מה ההבדל? וכמה זמן לוקח, מרגע שמחליטים ללכת על זה ועד שמתחילים בפרוצדורה (מניחה שזה שונה בארץ ובחו"ל?).
אשמח אם מישהו יוכל לתת תשובות, כי לא ברור לי מאיפה מתחילים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה מתחילים? - תגובה
עדה אטיאס04/08/2011כדי להתחיל תהליך פונדקאות בארץ צריך לקבל אישור עקרוני מהועדה , יש להגיש חוות דעת רפואית לגבי מה שעברת וצילומי ת.ז שלכם (אשמח לסייע לך בעניין).
לגבי ההתלבטות בין פונדקאות בחו"ל לפונדקאות בישראל ישנן יתרונות וחסרונות לכל תוכנית.
בארץ התהליך נעשה בכפוף לועדה של משרד הבריאות, הרפואה ישראלית, יש לכם קשר לאורך כל התהליך עם הפונדקאית(בטיפולים ובמעקב ההריון) וכמובן בלידה.
החסרון בארץ שזמן ההמתנה בסביבות 8 חודשים
התהליך בחו"ל כמו הודו או אוקראינה ארה"ב נעשה ע"י צוות רפואי מקומי, ואתם מתנהלים באופן עצמאי מול הגורמים שם, כמובן שאין קשר עם הפונדקאית ויש נסיעות לשם, תוכנית הפונדקאות הישראלית בגיאורגיה נעשת עם רפואה ישראלית וליווי של אנשי מקצוע מישראל, היתרון של פונדקאות בחו"ל שהתהליך מיידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה מתחילים? - תגובה
דורון ממט04/08/2011הי - הנה עוד מעט מידע
חברתי עדה משיבה כי התהליך בארץ לוקח כשמונה חודשים... למיטב ידיעתי הממוצע היום הוא בערך כפול.
היתרון בתהליך בחו"ל הוא כמובן המיידיות שלו. בהודו אין זמן המתנה לפונדקאית כלל. בארה"ב התהליך (עד לכניסה להריון) אורך כשישה חודשים.
מבחינת שירותי הרפואה - אני לא רואה הבדל של ממש בין ארה"ב, הודו וישראל. עד כמה שזה אולי מפתיע - רמת הרפואה (אם הולכים למקום הנכון) לא נופלת בהודו מארה"ב (ולעיתים התחושה שדווקא מי שמזדנבת מאחור היא ישראל).
ההבדל המהותי הנוסף הוא בתהליך עצמו - כעושים פונדקאות בחו"ל הניתוק מהפונדקאית הוא גדול - יש כאלה שרואים בזה חסרון ויש יתרון.
אני חושב ששלב ראשון יש לפנות למרכזים הרלוונטים (חפשי פונדקאות בארץ ופונדקאות בחו"ל באינטרנט) ותערכי מפגש עם מספר מרכזים. כולם יודעים להביא את התוצאה - בסופו של דבר צריך ללכת עם מי שמרגיש לך הכי נכון.
יש גם את האלמט הכספי.... הליך פונדקאות בארה"ב עולה היום כ 350000 - 450000 ש"ח, בארץ עולה היום 250000 ש"ח, פונדקאות בהודו כ 150000 ש"ח.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדורון
מייקי05/08/2011היי דורון אשמח לדעת את מפרט המחירים שלכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדורון - תגובה - תגובה
עדה אטיאס05/08/2011חשוב להבהיר שהמחירים בפונדקאות בחו"ל לא כוללים עלויות נוספות שבארץ ממומנות ע"י קופות החולים כמו פגיה,,שמירת הריון
וכן טיסות ושהות בחו"ל עד הוצאת תעודת מעבר לתינוק דבר שיכול להתארך גם מספר חודשים אם מדובר בפג, כשכל העלויות האלה מתווספות לסכום הבסיסי כשבארץ זה חלק מהתימחור.
.יש הבדל באחוזי ההצלחה בהפרייות בין הארץ לחו"ל (למעט ארה"ב) ולכן גם בפונדקאות בגיאורגיה ההליך הרפואי נעשה ע"י רופאים ישראלים מומחים בהפריות חוץ גופיות ומנלי מעבדה מישראל כדי לענות על בעיה זו
כשמדובר בתרומת ביצית בפונדקאות בחו"ל האם אינה מוכרת כהורה של התינוק היות ואין קשר גנטי ועליה לעבור תהליך אימוץ שדורש פרוצדורה משפטית, ואחרון יש היום בעיה בהכנסת עוברים להודו שחשוב להיות מודע לה.
היות ומינה ואני עוסקות שנים רבות בפונדקאות בישראל, תהליך הפונדקאות בארץ יכול להגיע עד ל 250000 ש"ח אך יכול גם להסתכם ב 220000ש"ח וזמן ההמתנה התקצר היות והועדה מתירה היום גם לנשים נשואות לעבור את התהליך.
כפי שהציע דורון ידידי חשוב לבדוק את כל הפרטים לעומק מה מקבלים וגם מה לא מקבלים ומה ההגבלים בכל מדינה ולקחת בחשבון את העלויות וההערכות במצבים מורכבים יותר שקיימים בפונדקאות
בכל מקרה בהצלחה בכל דרך שתיבחרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדורון - תגובה - תגובה - תגובה
דורון ממט06/08/2011כפי שמציעה מינה - אכן יש לבדוק...
ובכן - מבחינת אחוזי קליטה להריון - זה כמובן לא תלוי במדינה אלא בשילוב של הרופא והמעבדה. אני לא מכיר את אחוזי הקליטה במעבדה בגרוזיה, אבל אני יכול לספר באחריות שהמעבדה בהודו (לפחות זו שאני עובד איתה) מציגה אחוזים טובים יותר (או לפחות זהים) בהשוואה למעבדה איתה אני עובד בארה"ב. מדובר על אחוזים שבלשון המעטה, לא היו מביישים אף מעבדה בארץ.
כמובן שעלויות התהליך משתנות בהתאם לסיטואציה (זה נכון בכל הליך פונדקאות, גם בחו"ל וגם בארץ). אם זאת - אנחנו מציעים קצבת פגייה. שמירת הריון בדרך כלל אינה כרוכה בעלות נוספת. בכל מקרה צריך בהחלט להשוות את המחירים ולהבין את הסיטואציות שעלולות להתרחש.
האמת שהשאלה שנשאלה כאן היא איך כדאי להתחיל - ואני חושב שאנחנו קצת מבלבלים אתכם. מה שאתם יכולים כבר להבין (משרשרת התשובות הזו) שיש מגוון של אפשרויות.
אני עובד בעיקר עם הודו וארה"ב, עדה ומינה עם גרוזיה וישראל, יש גם את אוקראינה ויש את המרכז של מרב (בישראל) ושמעתי לאחרונה שיש עוד מרכז או שניים שהחלו לפעול בארץ. כמובן שאפשר לפנות ישירות למרכז בחו"ל ולעשות את זה עצמאית.
אתם יכולים לפנות לגורם אחד ולזרום איתו או לעשות לעצמכם "סקר שוק" להבין מי הגורמים הקיימים ולבחור את זה שמתאים לכם מכל.
גם מהתשובות הסותרות משהו שלי ושל עדה ומינה פה, ניתן להבין שהמידע הוא לא בהכרח מהימן תמיד - זה לא נעשה מרוע או בזדון - לפעמים הידע גם שלנו אינו שלם (אני לא מכיר היטב את התוכנית בגורזיה ועדה ומינה לא מכירות את התוכניות השונות בהודו) -
בסוף חשוב שתדעו שאנחנו פה רק כדי לתת עצה ומידע ומקווים שהוא יהיה לכם לעזר בדרככם אל המטרה האמתית לשמה התכנסנו... לעשות לכם ילד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות
חדשה בעסק...12/08/2011עדה ודורון- תודה על האינפורמציה. אפנה למרכזים ואתחיל בבירורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם אפשרות לבצע בחו"ל ולא לשלם
יוני17/08/2011כן
ניתן לעבור את התהליך בחו"ל בעלויות נמוכות משמעותית מהעלויות בארץ.
יש את אופציות של אוקראינה,ארמניה וגאורגיה בהם אין עלויות נוספות על פגיה וטיפול בתינוקות ויש את הודו שאומנם זולה יותר אך במקרה של הסתבכות רפואית זול נהיה יקר .
צריך לזכור שאחוזי הצלחה נמדדים באופן שונה בכל מרפאה , לחק מדברים על הצלחת מחזור וחלק מדברים עם הצלחת עובר להיקלט ויש את אלו שמדברים על הצלחה ללא קשר לכמות ניסיונות.
בגדול יש הרבה משתנים איכות עוברים איכות פונדקאית טיפול רפואי והכי חשוב זה מזל .
אני ממליץ לבדוק טוב את כל הפרטים .
בהצלחה יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה150,000 כולל הכל?
אני27/09/2011האם קופות החולים משתתפות במימון הפונדקאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתתפות הקופה
יוני ניולייף30/09/2011הי
קודם כל העלויות בחול יכולות להיות נמוכות בהרבה מהסכום שרשמת .
לצערי קופות החולים אינם משתתפות בהוצאות בחו"ל , ההשתתפות היחידה של הקופה היא בעלות IVF בארץ כך שזוג שלא זקוק לתרומת ביצית יכול להקפיא עוברים בארץ על חשבון הקופה ולחסוך את חלק מעלות ה IVF בחו"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת28/07/2011
האם אם מיועדת יכולה להניק?
כלומר, האם קיימים הורמונים שניתן לקחת לפני הלידה המיועדת, שיעודדו את ייצור החלב, כך שהאם המיועדת תוכל להניק את התינוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דורון ממט31/07/2011למיטב ידיעתי זה אפשרי. זו עבודה לא קלה הדורשת הרבה שאיבות בזמן ההריון של הפונדקאית. יש על זה הדרכה באינטרנט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל לינק להדרכה...
שואלת31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי. תודה!
שואלת31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל את הלינק?
אמא31/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד מעונינת לעזור ..גלית24/07/2011
האם אשה צעירה ,בריאה , נשואה באושר עם ילדים, יכולה לשמש כאם פונדקאית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד מעונינת לעזור .. - תגובה
דורון ממט24/07/2011על פי חוק הפונדקאות (החוק לנשיאת עוברים) על הפונדקאית להיות (בין השאר) לא נשואה....
אף על פי כן, יש מקרים יוצאים מן הכלל שהוועדה מאשרת.
אני לא יודע איך הם מתגברים על נושא הממזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מעונינת לעזור .. - תגובה - תגובה
עדה אטיאס24/07/2011אין בעיה של ממזרות היתה פסיקה של הרב עמר בהנושא יחד עם זאת הועדה לא מאשרת באופן גורף לנשים נשואות להיות פונדקאיות וכל מקרה ניבדק לגופו של עניין.בכיקר ביחס לזוג והזמן שהם התמתינו למציאת פונדקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה 6
גלית26/07/2011מדובר בעזרה לקרוב משפחה .. זה כרגע רק בגדר שאלות והתענינות לדעת אם זה בכלל אפשרי , אבל בשלב מסוים מאוד אשמח לעשות את זה בשבילו ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה 6 - תגובה
דורון ממט26/07/2011זה מאד יפה ומאד מקובל במדינה כמו ארה"ב.
אני לא מכיר היטב את המצב בישראל - אבל קשה לי להאמין.... את זוכרת שגם אותו בן משפחה צריך לעמוד בקריטריונים (המאד מקוממים) לפונדקאות בישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מעונינת לעזור .. - תגובה
מינה יולזרי26/07/2011אישה נשואה יכולה להיות פונדקאית בתנאים מסויימים אבל אסורה קרבת משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)