מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה זמןגילה31/03/2011
בת 41 עם לחץ דם גבוה, משקל גבוה.
בהריון הקודם קיבלתי רעלת הריון. ילדתי לפני הזמן.
כעת אני עם לחץ דם גבוה מאוד .
הריון מאוד מסוכן עבורי.
מה התהליך שיש לעבור? למי פונים וכמה זמן לוקח התהליך?
האם מדובר בתקופה ארוכה? מה לגבי עלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן - תגובה
מינה יולזרי03/04/2011עלייך לפנות לועדה כדי לקבל אישור עקרוני שעונה על השאלה האם הבעייה הרפואית שלך מצדיקה פונדקאות. צרי קשר עם אביבה נמרודי בוצר ממשרד הבריאות 025681275
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות ארמניהronen31/03/2011
שלום,
אני קצת מבולבל עם נתונים שונים שאני קורא.
קראתי באחד הפורומים האחרים בנושא פונדקאות, שטרם נולדו ילדים בתהליך שנערך בארמניה וגיאורגיה. מצד שני ראיתי המרכז להורות פועל משנת 1996 לכן נראה לי תמוהה שמאז לא נולדו עדיין ילדים בתהליך של ארמניה/גיאורגיה.
כמו כן במידה ועדיין לא נולדו ילדים במדינות האלה, האם זה צריך להוות שיקול בבחירת הסוכנות/המדינה הנבחרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות ארמניה - תגובה
מינה יולזרי03/04/2011המרכז אכן עוסק בפונדקאות משנת 1996 בישראל, אגב מאז שהחוק הישראלי אפשר פונדקאות בארץ. במהלך שנים אלו נולדו הרבה ילדים באמצעות תהליכי פונדקאות שאנחנו ליווינו. מחודש מאי 2010 אנו עוסקות גם בפונדקאות בארמניה וגיאורגיה והילד הראשון יוולד החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומיםronen29/03/2011
שלום,
אני שומע על זוגות גייז רבים שמבצים את תהליך הפונדקאות וחוזרים עם תאומים. רציתי לדעת האם מדובר במזל או שאפשר לתכנן את זה שיהיו תאומים. שמעתי גם על זוגות שמשתמשים בביציות מאותה תורמת ומפרים כל פעם עם זרע של אחד מבני הזוג ואז לא רק שנולדים תאומים הם גם מביצית של אותה תורמת כלומר התאומים גם אחים "ביולוגית". האם זה נכון או שזה מדע בדיוני ? האם אכן אפשר לתכנן דבר כזה ואם כן האם יש סוכניות/מדיניות בהן זה אפשרי ובהן לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים - תגובה
עדה אטיאס30/03/2011מחזירים תמיד שני עוברים אבל לא תמיד שניהם ניקלטים
בתוכנית הפונדקאות בארמניה ניתן להחזיר בכל פעם עוברים מזרע של אחד מבני הזוג לא בו"ז של שניהם, בארה"ב ובהודו למיטב ידיעתי כן ניתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בין אחיות המשךרחלי28/03/2011
לאחר שכתבתי קראתי תשובות שלכן לבנות והבנתי שבגלל סיבות הלכתיות אין לי אפשרות להרות עבור אחותי בארץ האם זה אפשרי אם נעשה את ההליך בחו"ל? זאת אומרת הפריה בחו"ל ולידה בחו"ל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בין אחיות המשך - תגובה
עדה אטיאס28/03/2011לפי החוק הבינלאומי צד אחד חייב להיות תושב של אותה מדינה שבה נעשה הליך הפונדקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בחו"לronen27/03/2011
שלום רב,
אני מבין שמנהלות הפורום מנהלות גם מרכז לפונדקאות בארמניה, אולם שאלתי היא האם יש ארגון על שמרכז את כל האופציות שקיימות לזוגות או שפשוט צריך לחפש חיפוש חופשי בגוגל ? כמו כן מדוע צריך לעבור דרך סוכנות ישראלית ? אם בני זוג ישראלים עובדים ומתגוררים במדינה המאפשרת פונדקאות האם הם יכולים לפנות ישירות לסוכנות המקומית ? מדוע לעבור דרך סוכנות ישראלית שתגזור קופון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בחו"ל - תגובה
עדה אטיאס28/03/2011אוכל להתייחס לתוכניות הפונדקאות בארמניה וגיאורגיה כי אותן אני מכירה, בתוכניות אלו מדובר בצוות שלם של אנשי מקצוע מישראל גניקולוגים,אמבריולוגיות עו"ד ועו"ס שמלווים את התוכנית בפועל מההתחלה ועד לאחר רישום התינוק על שמך/ם ואחראים בפועל על כל שלב ושלב בתהליך.
ההליך הרפואי של הכנת העוברים ומעקב ההריון נעשה ע"י גניקולוגים ישראלים
בכירים ממוחים בהפריה חוץ גופית ומעקב הריון, אשר נוסעים לארמניה וגיאורגיה ומבצעים שם את הטיפולים, הכספים מנוהלים ע"י עו"ד ישראלי, והפונה/ים מלווים על ידנו.
ישנה אפשרות גם לעבור את התהליך ישירות מול מרכזים בהודו ארה"ב אוקראינה כשהצוות המקומי אחראי על התנהלות התהליך.
אני מציעה לך לבדוק באינטרנט ולהחליט מה טוב עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשירי23/03/2011
שלום רב,
האם רק נשים המתקשות בהבאת ילד לעולם מבחינה פיזית יכולות להשתמש בשירות הפונדקאות? מה לגבי חוסן נפשי? איני מרגישה מסוגלת להחזיק 9 חודשים ברחמי את תינוקי מבחינה נפשית אך מבחינה פיזיולוגית אין שום בעיה. החוק בארץ גמיש בנושא הזה? ומה לגבי פונדקאות בחו"ל?
אודה לתגובה מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
מינה יולזרי23/03/2011החוק מדבר על שתי סיבות לפונדקאות: הסיבה הרגשית אינה מוזכרת. למרות זאת יש לך זכות להעביר בקשה לאישור עקרוני לועדה וזו תדון בעניינך.
מבחינת חו"ל: הרופאים איתם אנו עבודים גם יבדקו את הסיבה בגללה את פונה לפונדקאות ואם תהיה המלצה מרופא (פסיכיאטר) לגבי הקושי אותו את מציגה ישקלו את הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח ראשסמדר23/03/2011
שלום
אני בת 40 נשואה + ילדה בת 6
מנסה מזה כ-5 שנים להכנס להריון בתהליכי פוריות אך ללא הצלחה.
בשנה שעברה עברתי ניתוח להסרת גידול שפיר בראש. הניתוח הוכתר בהצלחה אך לדעת הרופא תמיד יש סיכוי שיחזור ובטח לאחר הריון שבו כמות ההרומון גדולה מאוד.
האם אוכל לקבל עזרה באמצעות אם פונדקאית ובמקביל להמשיך את תהליך הפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח ראש - תגובה
מינה יולזרי23/03/2011לאחר ניתוח ראש והמלצה של רופאים להמנע מהריון נראה לי שתקבלי את אישור הוועדה להתחיל בתהליך הפונדקאות. כמובן שאני לא קובעת את החלטות הוועדה וכל מה שאני אומרת הוא מנסיון של שנים עם הגשת בקשות לאישורים עקרוניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין בפונדקאיתדורון דאון20/03/2011
שלום אני גיי בן39,מעונין לדעת פרטים או הכוונה ,אשמח אם מישהו שעבר את התהליך ישתף אותי,ויעזור לי בהגשמת החלום ,תודה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורון שלום
מינה יולזרי20/03/2011מס' זוגות הומוסקסואלים עוברים את התהליך באמצעות התכנית שלנו בארמניה. הילד הראשון אמור להיולד בחודש הבא.אני לא יכולה להשאיר כאן טלפונים של זוגות מסיבות ברורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בארמניהפנינה גולן17/03/2011
שלום,
ניסיתי להכנס להריון לאחרמספר רב של הפריות אני שוקלת להכנס להליך של פונדקאות בארמניה או בגאורגיה.
האם תוכלו להפגיש אותי עם הורים שעברו את התהליך?
שאלתי השנייה: האם יש שוני בביצוע התהליך בארמניה לעומת גיאורגיה?
תודה
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בארמניה - תגובה
עדה אטיאס17/03/2011פנינה שלום
אני מזמינה אותך לפנות אלי טלפונית ואוכל לקשר בינך לבין זוגות שעוברים את התהליך בגיאורגיה ובארמניה.
כמו כן תוכלי במקביל לקבוע פגישה איתי או עם מינה ותקבלי בפגישה מידע על שתי התוכניות וההבדל בינהן ולבחור במתאימה לך ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםתהילה16/03/2011
אני בת 28 שנה שעברה ילדתי את בני השלישי הלידה ניגמרה בכריתת רחם כתוצאה מסיבוך האם כאשר יש לי שלושה ילדים אני עדיין יכולה לעשות את תהליך הפונדקאות ומה העלויות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
עדה אטיאס17/03/2011תהילה שלום
בארץ לא תוכלי לעבור תהליך כי הועדה לא מאשרת זוג עם שלושה ילדים אלא אם מדובר בילדים שכולם או חלקם מנישואים קודמים.
תוכלי לעבור תהליך פונדקאות בארמניה או גיאורגיה בליווי של צוות אנשי מקצוע מישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארמניהשרון15/03/2011
האם יצאו כבר ילדים מארמניה? והיכן מתבצעות השאיבות? איך נבחרת הפונדקאית? והאם אפשר לפגוש זוגות שחזרו, או עברו ת התהליך? תודה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארמניה - תגובה
עדה אטיאס17/03/2011הלידה הקרובה צפויה להתרחש עוד מספר שבועות
שאיבת ביציות והכנת העוברים (במידה ומדובר בביציות שלך) מתבצעות בארץ.
הפונדקאיות ניבחרות על פי אותם קריטריונים שניבחרות פונדקאיות בארץ ומאושרות כמועמדות ע"י אנשי מקצוע מישראל.
את מוזמנת ליצור איתי או עם מינה קשר ונוכל לקשר אותך עם זוגות שעוברים את התהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעדה ולמינה היקרות,איה14/03/2011
תמוהה בעיני התנהגותכן בנוגע להסרת הודעות בדבר חיפוש אם פונדקאית.
תמוה בעיני עוד יותר המענה שלכן לנשים המעוניינות להיות פונדקאיות, בו אתן מפנות אותן ליצור קשר עימכן בנייד.
יכול להיות שזה ממניעים כלכליים? שהרי זה משרת את מטרות התיווך שלכן...אתן מוחקות את ההודעות של הזוגות שמחפשים פונדקאית באופן עצמאי, ומנחות את הפונדקאיות העתידיות להתקשר אליכן.
אנירוצה להזכיר לכן שאתן מנהלות את הפורום בהתנדבות והוא איננו פלטפורמה לקידום העסק העסק שלכן.
מאוכזבת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה ההנהלה של BEOK?
חלומית14/03/2011הנהלת BEOK
ראוי שגם אתם תגיבו
באופן קבוע מנהלות כאן 2 נשות עסקים פלטפורמה לגיוס זוגות מיועדים ופונדקאיות לעסק שלהן.
אם להן מותר לחפש פונדקאיות כאן - ולהזמין אותן לצלצל אליהן באופן ישיר, ראוי שלכל אחד ואחת תינתן הזכות להשתמש בפורום הזה כמקום מפגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי להנהלה
רונית20/03/2011אמרו לי שזה בטיפול ושבכל אופן זה לא לוח מודעות ולכן מוחקים הודעות של מי שמציעה להיות פונדקאית או מי שמחפש פונדקית. נראה לי שהם צודקים - מי ששואל שאלה צריך להסביר לו הכל בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הפורוםזהבה11/03/2011
שמי זהבה אני הייתי פונדקאית פעמיים ומניסיוני רוצה לומר נכנסתי לזה בגלל התמורה הכספית ויצאתי מזה עם הרבה דברים טובים מעבר לכסף הכסף בסופו של דבר נגמר אך החיוך המאושר של הזוג לאחר הלידה בחדר הלידה חרוט עמוק בליבי זו התמורה הכי שווה אין מחיר לאושר
מאחלת לזוגות הרבה הצלחה אושר ושמחה ולפונדקאיות אתן אושר מהלך נשים גדולות וגם לכן בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל הפורום - תגובה
עדה אטיאס13/03/2011כל הכבוד וישר כח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני גיייוסי10/03/2011
אני גיי עומד לנסוע להודו לפונדקאות. גילית שאחד מממכרייי גם עומד לנסוע להודו והביציות שאני והוא נקבל היא מאותה תורמת. כלומר הילדים יהיו אחים.
האם העניין הזה צריך להפריע לי? איך אני אמור להגיב? האם עדיף לפנות לתורמת אחרת??
אנא ענו לי מהר !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גיי-
יוסי15/03/2011חבל מאוד שאתם קוראים לעצמכם פורום !!!
אם זה כך אני לא מבין למה פשוט התעלמתם מהמצוקה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גיי - תגובה
עדה אטיאס17/03/2011רופאים רבים נוהגים לחלק את התרומה שבין שני לקוחות הבעיה שאתה מעלה זה שאתה מתחלק בתרומה עם אדם שאתה מכיר, אני חושבת שאם הדבר מאוד מפריע לך אתה צריך לעלות את העניין בפני המרכז שמולו אתה תמנהל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני רווקה בת 26 מעוניינת להיותקמי10/03/2011
אם פונדקאית אני גרה בתל אביב ואני אדם בריא ועצמאי ,הבעיה שלי היא שאין לי ילדים משלי (ואני גם לא מעוניינת בכאלה) אבל מאוד רוצה לעזור לאנשים אשר לא יכולים להביא ילד לעולם וזהו כל רצונם ,ע"פ בירור שערכתי הבנתי שהסכומים שדורשים מההורים הם גבוהים מאוד ,ואני מוכנה לעשות זאת אפילו בחצי מחיר. רציתי לדעת כמה תפריע העובדה שאין לי ילדים משלי?
תודה רבה קמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני רווקה בת 26 מעוניינת להיות - תגובה
עדה אטיאס13/03/2011החוק קבע שפונדקאית חייבת להיות אם לילד אחד לפחות ולכן לא תוכלי להיות פונדקאית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)