מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע לגבי עורך דין והמלצות כלליותנועם26/09/2008
שלום אנחנו זוג שלא עומד בתנאי הוועדה (מפאת מגבלת הגיל של בת הזוג) ומבקשים להיות הורים ולהשתמש באם פונדקאית, שלא במסגרת הועדה, אך במסגרת החוק. איננו נשואים כרגע. הרעיון שעלה על דעתנו הוא, להביא ילד לעולם בעזרת אם פונדקאית (עם ביצית משלה או מיובאת). בסוף ההריון, האם הפונדקאית תוותר על הילד, ובת זוגתי תאמץ אותו. רצינו להתיעץ עם עורך דין ישר שבקיא בתחום הפונדקאות והאימוץ בארץ (ובחו'ל). האם מישהו מחברי הפורום יכול להמליץ? נשמח לשמוע את דעתכן/ם בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועם
מינה יולזרי26/09/2008אימוץ במדינת ישראל חייב לעבור דרך משרד הרווחה ויש רשימת המתנה כך שהתכנית שלך לא תצא לפועל כי מדובר גם בפונדקאות חלקית שהיא לא חוקית מכמה סיבות.
יתכן שתוכל לעשות את התליך בחו"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו הליך הפונדקאותמיכל26/09/2008
שלום רב אנו הורים לשתי בנות בריאות שנולדו להריונות רגילים ללא בעייה כלשהי. 4 הריונות שהגיעו לאחר מכן הסתיימו בהפלות טבעיות. מאחר וידוע לנו כי ישנה בעייה של פקטור רחמי, חשבנו לפנות לכיוון פונדקאות. נשמח לדעת כל דבר בנושא: מהו ההליך, במה זה כרוך, מהן העלויות . כל מיידע נוסף יתקבל בברכה. בתודה מראש, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
עדה אטיאס26/09/2008פירוט של העלות אוכל להעביר לך באימייל, נא העבירי לי את האימייל שלך ל:
[email protected]
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.לי25/09/2008
אני בת 23 וגילית בגיל נורא צעיר שאין מאפשרותי להביא ילדים. אין לי רחם אבל יש לי שחלות שמתפקדות. רציתי לדעת יותר פרטים על נושא הפונדקאות כדי שאני אוכל לדעת מה מצפה לי. רציתי לדעת אם חברה משמשת כאם פונדקאית זה מזיל את עלות התהליך? אם עכשיו אני אשאב ביציות והקפיא זה גם יזרז את התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי ערב טוב
עדה אטיאס25/09/2008במידה ויש לך חברה המוכנה לשמש עבורך כפונדקאית את נושא התמורה תסכמו בינכן, מעבר לכך ישנן העליות עבור האיבחונים והחוזה המשפטי שבלעדיהם לא ניתן לגשת לועדה ולקבל את אישורה.
לגבי שאיבת ביציות רצוי שתתיעצי עם רופא בנושא, נראה לי שלאור גילך הצעיר הרופא ימליץ בבוא העת להשתמש בעוברים טריים.
מאחלת שנה טובה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוג מחפש פונדקאיתpear22/09/2008
נשמח אם בחורה העונה לקרטריונים של הועדה לאישור פונדקאות תפנה אלינו ל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
מינה יולזרי22/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאיתחלי19/09/2008
עוד שאלה מאוד חשובה במקרה וזוג חברים טובים מחפשים פונדקאית ישנה איזה שהיא בעיה שנפנה יחד ונעשה את זה ביחד? במה זה כרוך? והאם זה אפשרי? האם ישנה איזה בעיה חוקית מכיוון שאנו מכירים? יכולה להיות איזה שהיא בעיה? אשמח לתשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות לחברים
מינה יולזרי20/09/2008אין בעייה חוקית לסייע לזוג להביא ילד לעולם כפונדקאית שהיא גם חברה טובה. התהליך הוא תהליך רגיל של אבחונים רפואיים ופסיכולוגיים יעוץ משפטי והעברת התיק לועדה.
הבעייה היחידה היא בינכם, ולכן חשוב שתעמיקו בקרקע עליה אתם מתחילים לבנות את תהליך הפונדקאות. קיים קשר חברי וישנם מפגשים שימשיכו בהריון ואז מגיעה הלידה ויש פרידה מהעובר אבל בגלל מערכת היחסים החברית בינכם יש סיכוי טוב שתמשיכו להיפגש והשאלה היא אילו רגשות יעלט במפגשים שלך עם התינוק הזה ומה אמו הביולוגית תרגיש.
יתכן שמנגנוני ההגנה יפעלו ולכן זה ירגיש לכם מאוד טבעי ולא תרגישי שום קשר לילד הזה שנבט בתוכך וחי עם הוריו, השאלה מה יקרה עם מנגנוני ההגנה לא יפעלו כל כך טוב?
אני ממליצה לך לבדוק עם עצמך את הדברים, בכל מקרה אני חושבת שלהעניק ילד לזוג שפונדקאות הינה האלטרנטיבה היחידה עבור זו נתינה ענקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידעחלי18/09/2008
שלום,אנו מתעניינים בפונדקאות כנראה וזה המוצא האחרון היינו רוצים תחילה לקבל מידע לגביי עלויות אם אפשר למייל [email protected] תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי שלום
עדה אטיאס19/09/2008שלחתי לך אימייל לגבי העליות, במידה ותירצה פרטים נוספים אתה מוזמן לשאול.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות17/09/2008
שלום, אני בת 32, יש לי ילדה בת 12 ואני מעוניינת להיות פונדקאית. אחת הבעיות שלי היא שאני לא יודעת איך להסביר לילדה את נושא הפונדקאות, ואני לא יודעת איך היא תקבל את זה. איך כדאי להסביר לה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
מינה יולזרי20/09/2008חשוב מאוד שתספרח לביתך על התהליך אבל צריך לעשות את זה בהדרגה וגם התזמון חשוב מאוד.
קשה מאוד לתת לך טיפים בלי להכיר את ביתך מפני שהיא נמצאת בתחילת גיל ההתבגרות גיל שבו כל נושא המיניות פורץ. את יכולה לבדוק איתה באופן כללי מה דעתה על פונדקאות (כמובן שצריך להסביר גם על זרע וביצית) ואז תוכלי להבין איך היא מתייחסת לזה באופן כללי. בשלב הבא אני ממליצה לך להתייעץ עם איש טיפול ולא להתחיל עם משהו אינטואיטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית14/09/2008
שלום רב, כמה פעמים בישראל מותר לאישה להיות פונדקאית? ומה המצב בחו"ל. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
עדה אטיאס15/09/2008מותר לפונדקאית לעבור פעמיים את התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבחון פסיכולוגימיועדת11/09/2008
אשמח לקבל המלצה על מאבחן מאזור חיפה תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה המלצה על מאבחן פסיכולוגי
מיועדת17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדקי בת.ל.מ התחנה הקיבוצית
מינה יולזרי20/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלויותמיקי08/09/2008
אשמח לקבל מידע על עלות תהליך הפונדקאות למייל .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי בוקר טוב
עדה אטיאס09/09/2008אשמח להעביר לך את פירוט העליות במידה ןתישלחי לי את האימייל שלך ל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות פונדקאיתאתי08/09/2008
בת 33 אמא ל4 נסיכים . גרה בצפון . רוצה להיות פונדקאית ולעזור לזוג להיהפך להורים לנסיך או נסיכה . יש לי את מרבית המסמכים שהוועדה דורשת . אשמח אם תיצרו קשר באיימייל : [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס09/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאיתאתי07/09/2008
שלום שמי אתי אני בת 32 אם חד הורית לתאומים זהים בני 2 ו8 חודשים מעוניינת להיות אם פונדקאית ליצירת קשר נא להתקשר ל 0525929484.
עדה אטיאס08/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאית אבלמרינה07/09/2008
אני בסך הכל בת 20 אני אימא לשניים.... בריאים ברוך השם...! צרו קשר..0508520606
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרינה לצערי הרב החוק קבע
עדה אטיאס08/09/2008שפונדקאית יכולה לעבור את התהליך מגיל 22.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי 6 הפלותס06/09/2008
שלום אנחנו נשואים 4 שנים, אני בת 33 ובעלי בן 41, עברנו 6 הפלות חוזרות בזו אחר זו, בלי ילדים. לאחרונה התחלנו לשקול פונדקאות או אימוץ כי לא נמצאה שום סיבה עד כה, כל הבדיקות תקינות לחלוטין. במקביל קבילתי ivig ואנחנו ממשיכים לנסות. האם אנחנו מתאימים? ומה שמאוד חשוב לי - האם תהליך טרום שאיבת ביצית כרוך בטיפולים הורמונליים עבורי? תודה ס'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי ממליצה לך להתייעץ עם הרופא
עדה אטיאס06/09/2008ולבקש את חוות דעתו, בכל מקרה תיצטרכו להגיש את חוות דעתו לועדה לפונדקאות בכדי לקבל אישור עקרוני, פרוצדורה שיש לעשותה לפני שמתחילים בתהליך הפונדקאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לעזורחברה01/09/2008
שלום רב, יש לי חברה נשואה ללא ילדים הזקוקה לפונדקאית. אני נשואה עם שלושה ילדים ומאוד רוצה לעזור לה. האם ניתן למצוא את הדרך? תודה, חברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכלו לבדוק אפשרות לעשות זאת בחו"ל
עדה אטיאס01/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)