מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה?אורית04/01/2009
האם אישה שלא קיבלה עדין גט תאושר על ידי הועדה כדי להיות אם פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישה שלא קיבלה גט
מינה יולזרי04/01/2009לצערי אם לא קיבלת עדיין גט לא תאושרי ע"י הועדה כפונדקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקים לעזרהדידי04/01/2009
לקוראות הפורום חורף נעים! אנחנו שייכים בעצם לפורום תרומת ביצית אבל אנחנו המון זמן בטפולים בבעיות פריון וזאת עקב סרטן בשחלה וטיפולים כמותרפיים שלא על אף אחד שהרסו מהמערכת . כמו כן היינו בi.v.f בבי"ח תל השומר והיו התחלות הריון שלא נקלטו עם המון תקוות ומפחי נפש עד שנאמר לנו על ידי הרופא על תרומת ביצית כדרך הראלית .כמובן שזה בכלל לא היה כיף והעוגמות נפש תקוות ואכזבות אך גם היו גלויים מדהימים ממעמקי הלב להתמודדות בקצור ששון ושמחה. כיום המצב הוא שאנו זקוקים לתרומת ביצית של תורמת יהודיה שמסובך להשיג פה בארץ. .לכן נודה מכל הלב למי שיוכל לעזור לנו גם במידע או מישהי שמוכנה לתרום . כמובן שאין לנו כל כוונות לעשות כסף ואדרבה אנחנו משלמים ובלב שמח. אנו נודה מאד אם תשלח מסר או ל [email protected] מספר טלפון או דוא"ל ללא שם וללא פרטים מזהים זה יכול מאד לעזור לנו . כמובן שאנו מתכננים הכל יהיה בצורה חוקית ודיסקרטית . ובתנאים טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
מינה יולזרי04/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה חד הוריתצורית31/12/2008
שלום. אני מתעניינת בנושא פונדקאות (כרגע בהריון משלי) ורציתי לדעת למה דוקא חד הוריות? אי אפשר להיות פונדקאית נשואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישה נשואה הנושאת ברחמה עובר
עדה אטיאס31/12/2008גם אם אינו שלה ביולוגית הוא יחשב לפי ההלכה לממזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
צורית03/01/2009אז מה? בהנחה שלא אני ולא המקבלת דתיות, האם זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים נשואות ופונדקאות
מינה יולזרי04/01/2009נשים נשואות אינן יכולות להיות פונדקאיות וזו לשון החוק. מכיון שאנו עובדים בכפוף לחוק לא ניתן לעשות עם העובדה הזו מאומה. לידיעתך ישנם רבנים שמתנגדים לתפיסה ההלכתית לפיה יש חשש ממזרות אבל בכל זאת החוק הוא חוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלויותמיטל31/12/2008
עדה שלום..אני מעוניינת להיות אם פונדקאית עברתי את כל המיונים ונמצאתי מתאימה.יש לי הצעות יפות באופן פרטי אך אני מרגישה לא בטוחה .שאלתי האם במרכז שלכם יש מפגשים של איהות פונדקאיות?או קבוצות תמיכה?קיבלתי המון פידבקים חיוביים לגבי המרכז שלכם .אשמח אם תשלחי לי פירוט עלויות כמה [email protected] מקבלת אם פונדקאית אצלכם בסיס פלוס אקסטרות.תודה רבה המייל שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי שלחתי לך אימייל
עדה אטיאס31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאיתמעיין30/12/2008
אשמח לעזור בשמחה רצינית מאוד חד הורית מוזמנים לכתוב לי תודה רבה מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין ברוכה הבאה לפורום
עדה אטיאס30/12/2008אני מציעה לך לבדוק את האפשריות השונות לעבור את התהליך בדרך עצמאית או באמצעות מרכז ולהחליט לאור היתרונות והחסרונות מהי הדרך הטובה ביותר עבורך.
אני מזמינה אותך להתקשר אלי 0522907889 או לשלוח לי את האימייל שלך ל [email protected] ולקבל מידע שיעזור לך בקבלת ההחלטה.
נשמח לאפשר לך לשוחח עם פונדקאיות שעברו/עוברות את התהליך כדי לשמוע מנסיונן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדה ולכל מי שמחפש אם פונדקאית
מעיין30/12/2008האי מייל שלי [email protected] מוזמנים לכתוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת במידע על עלויותחיה30/12/2008
אבקש עם אפשר לשלוח לי למייל את המחירים שמשלמים לפונדקאית. מה מקובל בארץ....האם מקובל לשלם גם חודשי סכום מסוים לתרופות,נסיעות,אוכל ביגוד מה עם בסופו של דבר הפונדקאית צריכה לעבור ניתוח קיסרי? וכדומה.... המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוש הי
עדה אטיאס30/12/2008את מוזמנת לשלוח לי את האימייל שלך או להתקשר ואעביר לך את הפירוט של העליוית
[email protected]
0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך את כתובת המייל שלי למייל
חיה30/12/2008ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....לעדה
חיה30/12/2008רציתי לדעת עם קיבלת את המייל שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש שלחתי לך אימייל
עדה אטיאס30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות
חיה31/12/2008עדה לצערי לא קיבלתי שום דבר למייל אם אפשר תנסי לשלוח שוב המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש שלחתי לך שוב לשני האימיילים
עדה אטיאס31/12/2008מקווה שתקבלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונינת להיות אם פונדקאית
חדווה17/01/2009אני בת 37 נשואה +3 מעונינת לשמש כאם פונדקאית ממניעים כלכליים. במידה ואתם רואים אותי מתאימה לפי הנתונים הנ"ל , אנא צרו עמי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדוה שלום
מינה יולזרי18/01/2009אישה נשואה אינה יכולה להיות פונדקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלתמיטל30/12/2008
שלום.אני מעוניינת להיות אם פונדקאית ולאחר קריאה מעמיקה בנושא הבנתי שישנם מבדקים פסיכולוגיים שכוללים מבחנים כלליים של ידע כללי..נניח שלא אצליח שם ככ..אך הפסיכולוגית תמצא שאכן אני מתאימה מבחינה נפשית?אוכל לשמש כאם פונדקאית?באופן כללי אני חרדה ממבחנים..ועל כן עלולה להיכשל גם אם הוא מאוד פשוט.זהו מבחן אמריקאי ?ועוד שאלה כמה פעמים מותר לשמש כאם פונדקאית ?בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך בוקר טוב
עדה אטיאס30/12/2008מטרת האיבחון הפסיכולוגי היא בין היתר לבדוק האם יש לך יכולות קוגנטיביות(שכליות) להבין את תהליך הפונדקאות זו הסיבה שבין היתר ניבדקת גם רמת אינטיליגנציה, זה בהחלט לא המוקד.
האיבחון הוא יותר אישיותי, הפסיכולוג רוצה להיות בטוח שאת חזקה נפשית, יציבה, ומסוגלת להתמודד עם קושי. ברור שכל מי שמגיע לאיבחון מתרגש ולחוץ והדבר נילקח בחשבון.
מציעה לך להיות כמו שאת, אם את שלמה עם ההחלטה , ומבינה לקראת מה את הולכת הדבר יבוא לידי ביטוי גם אם את מתרגשת.
בכל אופן בהצלחה, ואם את רוצה לשוחח כדי להיות מוכנה לקראת את מוזמנת להתקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
אורית30/12/2008היי לילך אנו מחפשים אם פונדקאית צרי איתנו קשר זוג נדיב ונחמד [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל29/12/2008
שלום .בת 27 מעוניינת להיות אם נושאת.קראתי חומר רב על הנושא ואני מבינה אותו היטב .רק דבר אחד אשאל .כתוב אצלכם בוגרת 12 שנות לימוד ואם איני בוגרת 12 שנים?זהו אני נשללת?(סעדתי את סבתי רוב שנות הלימוד התיכוניים ויש לי 10 שנות לימוד ואיני מתחרטת לרגע)האם בגלל זה אני לא אוכל לשמש אם נושאת?תודה(ישציין שהייתי בפגישה במרכז אחר וזה לא הוזכר כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
מיטל29/12/2008כמה זמן אחרי גירושין אני יכולה לפנות אליכם>אני גרושה שנתיים..פלוס ילדה מתוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי בוקר טוב
עדה אטיאס30/12/2008את לא חייבת להיות בוגרת 12 שנות לימוד, ועבר זמן מאז גרושייך ולכן אין מניעה שתוכלי להתחיל בתהליך הפונדקאות.
את בהחלט יכולה לפנות אלי, אשמח להפגש איתך ולתת לך מידע לגבי התהליך.
במידה ותירצי תוכלי גם לשוחח עם בנות שעברו את התהליך אוכל לקשר בינכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח ליצור איתך קשר
אסף31/12/2008נשמח לדבר איתך. אנא שילחי מייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייל
אסף02/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל תהפכו את הפונדקאות לביזנס.דן29/12/2008
אל תהפכו את הפונדקאות לביזנס.הרי כשנשים רוצות להגשים חלום של זוגות חשוכי ילדים הן מציינות בין היתר שזה בא מתוך הרצון להגשים חלום של הזוג להביא ילד לעולם. אני קורא ונדהם איזה סכומים רצים פה ? מאבדים פרופורציות,בלי כל סימן אמיתי של רגש ורצון לעזור, אז כשאומרים להגשים חלום תזכרו שגם אותו זוג אולי מביא כל אחד משכורת של 4000 ש"ח שיחד זה 8000 לחודש וזה במקרה ששניהם עובדים, ועם זה הם צריכים לחיות ולשלם גם משכנתא ושאר הוצאות המחיה והנטל הגדול של הטיפולים אותם עברו עד לקבלת ההחלטה לנסות פונדקאות, לכן נראה לי הגיוני יותר שסכום הפונדקאות צריך ליהיות בין 60,000 ש"ח למקסימום 80,000 ש"ח זה תשלום נטו ונקי ממס עבור אותם תשעה חודשי הריון, לחשוב כמה קשה היתה צריכה לעבוד אותה אם פונדקאית יקרה ורגישה, וכמה שעות ביום היתה נאלצת לעבוד בשביל להביא משכורת של7000 או 8000 נטו בחודש ? אז לקחת אוויר להכנס לפרופורציות, ואז נאמין שיש כאן גם רגש והרבה רצון. כי צריך ליהיות הגיוניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאישתך תעשה את זה תמורת 60 אלף
מעיין29/12/2008אולי בחינם אתה רוצה אני אלד לך יסחוב תשעה חודשים זה סכום זה אנשים כאן קיבלו גם 200 ועובדה שאנשים שילמו את זה ויותר מעניין למשרדי תווך אתם מוכנים לתת בעמיצת עניים ולמי שסוחבת אתם רואים בה כאיזה מסכנה עלובה שלא צריכה לדרוש יותר מדי כי ממילא הגיע לכאן מטעמים כלכליים לך תישן עם גישה כמו שלא לא יהיה לך ילד לעולם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך השם יש ילדים, ואני ישן טוב,ואת
דן29/12/2008איזו מין גישה יש לך ? מותר לך להסכים או לא, זו דעתי והיא ככזו אם תרצי להסכים ואם לא, אין בדיעה כל מטרה לפגוע, מי שמתאים לו יקבל אותה ומי שלא אז ימשיך לחפש כאלה שמוכנים לשלם סכומים דימיוניים. שיהיה לך חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי -
meyuedet29/12/2008נראה לי שחיסלת בזאת כל סיכוי שמישהיא תתעניין בך. תתביישי. אף אחד לא מבקש מפונדקאית שתעשה זאת בחינם (למרות כמה וכמה שאכן עשו זאת.. כן אני יודעת, קשה לך להאמין). מעניין אם בכלל תעברי את המבקים הפסיכולוגיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם היגיון וסבלנות לטובת כולם,בהצלחה
דן30/12/2008אומנם אנחנו איננו זקוקים לפונדקאית, ויש לנו ילדים נפלאים תודה לאל ,אבל למען ההגינות צריך לשים בפרופורציות את הסכומים ולמען יידעו כולם כי במצב הכלכלי של העולם כיום, להרוויח 6000 או 7000 נטו בחודש זו משימה ממש לא פשוטה, וזאת כאשר רבים מפוטרים ואחרים לא יודעים אם מחר תיהיה להם עבודה, לקחת הלוואה בנוסף לזו של המשכנתא זה עניין לא פשוט, כי גם הלוואה צריך להחזיר בסופו של דבר, לכן יש סכומים ריאלים הגיוניים ומכובדים כפי שדן ציין עד 80,000 ש"ח נקי ממס זה בהחלט הוגן כמעט 9,000 לחודש נטו זה בהחלט יפה, מה עוד שהרי אותם נשים יקרות שמציעות עצמן ליהיות אם פונדקאית עושות זאת הרי לא רק בשביל הכסף, לא כך הדבר ? אני משוכנע שכן. לכן אף אחד לא יוצא מקופח, והילד מגיע לעולם אם המון אהבה וסבלנות מצד כולם. ואל נשכח שלזוג המיועד יש המון הוצאות נוספות מלבד האם הפונדקאית, לכן אומנם הכל נתון למשא ומתן ובסופו של יום כל אחד יעשה מה שטוב ומתאים לו, אבל צריך לשים בפרופורציות את הסכומים, כי במצב הקיים ישנם המון זוגות שמוותרים על תהליך הפונדקאות בגלל שהסכומים אינם פרופורציונלים וזה חבל מאוד,לכן צריך לעשות הכל על מנת שכל הצדדים יהיו מרוצים וכך הסיפוק הגדול הוא של כל הצדדים וכל זאת כמובן רק לאחר שנעשו כל האיבחונים וההליך לצורך התאמה ועמידה בקריטריונים לתהליך. בהצלחה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך על דבריך
גלית30/12/2008אני מאוד מעריכה את מה שאמרתה אכן הסכומים שמבוקשים הם גבוהים מאוד ויחד עם שאר ההוצאות שמסביב . ביטוח חיים .ניתוח קיסרי ועוד ועוד שהנטל הכספי על הזוג שמאוד מחכה ומצפה להגשים חולם חיים וזה להיות הורים לילדים . אנו מצפים לזה ומחפשים פונדקאית אך הדרך לא קלה. הרי שיצא החוק ב1996 זה התחיל בסכום שציינתה - קובעים בחוק שהדת צריכה להיות אותו דת של הזוג חבל שלא קבעו את הסכום שיהיה קבוע או צמוד למדד או ריבית ביחס למצב הכלכלי על מנת שהפונדקאית לא תצא מופסדת ושהזוג יוכל לעמוד בהוצאות . מקווה ומייחלת למצוא מישהיא שתהיה מוכנה לעזור לנו להגשים חלום .אני מבטיחה שלא תצא מופסדת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאיתמעיין27/12/2008
חד הורית +3 בת 31 אשמח להגשים את חלום חייכם תמורת 150.000 ש"ח שתאמינו לי זה כלום בשביל להחזיק תינוק ביד אין מחיר לדבר מדהים שכזה במידה ואתה מעוניינים אתם מוזמנים לרשום לי כאן פרטים אני לא האכזב אתכם אני נאמנה מסורה ויהיה לכם רק טוב איתי מבטיחה !!! בריאה לחלוטין לידות תקינות הכל טוב {ברוך השם}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להיות אמא
אורית27/12/2008היי לילי בהודעה שלך את עושה שימוש בכאב שלנו על מנת לקבל מחיר גבוהה יותר אין ספק שמה שאתם הפונדקאיות עושות ראוי לההערצה וההערכה גם כספית וגם מילולית אבל עדין זה לא אומר שצריך לנצל את הכאב שלנו בכדי לנסות ולהשיג יותר כסף ההורים המיועדים אינם מקור בלתי נדלה של כסף אנחנו נכנסים לחבות כבדים מאוד בעקבות כל התהליך בנוסף לכל הכאב שיש אז בבקשה לא להשתמש בכאב שלנו בכדי להשיג יותר כסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית היקרה
מעיין28/12/2008ראשית כל סליחה ומחילה עם פגעתי ברגשות של מישהו כאן זו ממש לא הייתה כוונתי אני ממש לא מבינה בכל העסק הזה ומאחר וראיתי שזה מין שוק פרוץ שכזה וניתן להיתמקח נכון זה לא נישמע טוב זה לא מכונית ולא ולא משהו אחר שקונים בשוק. אני ראיתי כאן פורומים שנשים לא מעטות קיבלו 150. ואף יותר ותאמיני לי גם אם את נותת 120 זה עולה לך בסופו של דבר יותר אני בטח לא מנסה לעשות שימוש לרעה בנושא הזה וברור אני חושבת על עצמי שאני לא העבוד שנה שלמה כי אף אחד לא יקבל אותי לעבודה בהריון ותביני כמה כסף אני מאבדת בשנת עבודה חישוב פשוט עולה לי יותר מ150 במקצועי . סליחה שאני נאלצת לרשום זאת כאן ולא לדבר שיחה אישית בטלפון אך אני רוצה שכולם ידעו במה זה כרוך שולא יחשבו שזה הרבה כסף וכמובן בל נישכח את העניין שבשיבלי זו מטרה אדירה לעזור לזוג להביא ילד זה מתעלה אפילו על הנושא הכספי .. אך ברור שלכל דבר יש מחיר . אז שוב סליחה יכול מאוד להיות שלא הייתי צריכה לרשום את זה בפורום את הסכום עצמו ולהגיע לאיזה פשרה עם בני זוג עדיין לא מאוחר מבחינתי אני החלטתי שאני הולכת עם זה עד הסוף ויהי מה ! הן בשביל הכסף והן בשביל המטרה הנעלה לעזור לזוג . שבוע טוב לכולם ובהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילי היקרה
אורית28/12/2008היי לילי אני מקבלת את התנצלותך ושמחה שהבנת שזה פוגע ברגשות שלנו אין לי ספק שאין לזה מחיר אך הדיון על המחיר לא צריך להעשות דרך השימוש במצוקה שלנו אני מאוד מעריכה וחושבת שהמעשה שאתם עושות הוא מעשה שמעורר ההערכה והערצה אשמח לשוחח איתך לגבי העניין אם תירצי שיהיה לך שבוע נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה אם פונדקאיתשרון24/12/2008
אנו זוג שמחפש אם פונדקאית. קיבלנו אישור מהועדה, יש לנו עוברים קפואים מוכנים. אם את מעונינת אשמח אם תתקשרי אילינו לגבי כל שאלה. נשמח לשוחח. שלך, סיון טל': 054-6448170
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשלום מסרונית21/12/2008
שלום רב, האם פונדקאית נדרשת לשלם מס בגין התשלום שקיבלה עבור היותה פונדקאית או שהסכום פטור ממס ? האם יש חוק בעניין אם כן איך מחושב המס בברכה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיום הפונדקאית לא משלמת מס הכנסה
עדה אטיאס22/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהנועה18/12/2008
עד איזה גיל אפשר לשמש אם פונדקאית? אני בתהליך גירושין ורוצה לדעת כמה זמן מיום הגט אוכל להיות אם פונדקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נועה
עדה אטיאס22/12/2008ראשית עלייך להיות גרושה בפועל.
שנית משך הזמן ממועד הגירושין תלוי באם את או ילדייך במשבר או לא, האם הייתם פרודים לפני, הייתי שמחה אם תיצרי איתי קשר לאחר שתתגרשי פורמאלית ונוכל להפגש ויחד איתך אבדוק את הדברים בצורה מקצועית כדי שאוכל לצרף דוח סוציאלי.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה וחנוכה שמח לכולם
נועה23/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן בין לידותרונית ואסף17/12/2008
האם יודעים כמה זמן אחרי לידה יכולה/מותר לפונדקאית שוב להתחיל את תהליך הפונדקאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין לידה ללידה
מינה יולזרי17/12/2008פונדקאית יכולה להתחיל תהליך פונדקאות נוסף לאחר שחלפה שנה מהלידה האחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקות מעבר לים ....מורן10/12/2008
שלום, אני מעוניינת לברר בשם אחי , בן 43 המתגורר בנורבגיה ונשוי לנורבגית (יהודיה) בת גילו, כיצד תהליך הפונדקאות מתבצע והאם החוק במדינת ישראל מאפשר להם לבצע זאת בארץ. כי למיטב הבנתי ישנה בעייתיות מסוימת בקשר לכך. אשמח לתשובתכן ולהסבר מפורט. תודה, מורן אוחנה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
שני14/12/2008על הזוג שמעוניין בתהליך הפונדקאות להיות תושבי ישראל מכיוון שאחיך ישראלי ואישתו לא היא צריכה לבצע עליה לארץ וזה אומר ש-3 חודשים ראשונים היא חייבת להיות בארץ ולאחר מכן הן יכולים להיות על הקו ולטפל בהליך הפונדקאות בארץ ובמקביל להמשיך לנהל חיים בבלגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה נורבגיה ולא בלגיה
שני14/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)