מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרושה פונדקאית בדחיפותשלי08/12/2008
זוג רציני עם אישור עקרוני מהוועדה מחפש פונדקאית מתאימה כדי להתחיל מיד בתהליך.שכר גבוה מובטח.0507649223
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ריטה10/12/2008שלום , שמי ריטה אני בת 28 אמא לשני ילדים חמודים רוצה לנסות לעזור לזוגות להיות מאושרים כי להיות אמא זה אושר הכי שיש באולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל:
ריטה10/12/20080507146919 ריטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטה צרי קשר
אורית11/12/2008היי ריטה אנו זוג רציני מאוד שמאושר ע"י הועדה אנו מחפשים פונדקאית צרי איתנו קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
ריטה11/12/2008אני מצטארת מאוד מאוד מאוד אבל אני לא חושבת שאני מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב אם ללא הריון,האם אפשרי?תמר08/12/2008
שלום חברים יש לי שאלה שאני רוצה ומעוניינת לדעת האם יש לה תשובה לפיתרון,כוון שזה קשור לפונדקאות אני תוהה האם אשה שהיא לא בהריון יכולה לייצר חלב אם? שמעתי שיש פרולקטין שעוזר,אך אני לא בטוחה אם זו הדרך,ואשמח להתייעץ עימכם. בתודה תמר (שאלה זו נובעת מרצוני לדעת איך אוכל להניק ללא הריון?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב תמר
מינה יולזרי08/12/2008יש אפשרות תאורטית לייצר חלב ללא הריון באמצעות טיפול הורמונלי שרופא נשים נותן. מס' אמהות מיועדות שאני מכירה ניסו אבל ההצלחות היו דלות מאוד למרות מאמץ גדול וממושך.אותן נשים השתמשו בתחליפי חלב במקביל אבל לאחר שראו שההצלחה מוגבלת מאוד ויתרו על רעיון ההנקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה
meyuedet08/12/2008אם ככה, מה עושים? הרי שכולם כיום מודעים ליתרונות של חלב אם - במיוחד מיד לאחר הלידה. האם לרוב הפונדקאיות יש בעיה לתת את החלב הראשוני (לחיזוק מערכת החיסון של התינוק)? מה קורה אם חלילה נולד פג, שעוד יותר חסר ישע? עד כמה אפשר לסמוך על תחליפי חלב, במיוחד אחרי פרשת רמדיה? והאם כבר היו פונקאיות שהסכימו לשאוב - עד כמה מומלץ, גם מבחינה פסיכולוגית/הקשרות לתינוק, לה ולאם המיועדת? האם זה תלוי בקשר שנוצר ביניהן? תודה לכל מי שעונה, אלו שאלות שמטרידות אותי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה ופונדקאות
מינה יולזרי08/12/2008פונדקאית לא אמורה מסיבות שונות במיוחד פסיכולוגיות לשאוב או להיניק את העובר שנשאה.
מבחינה רפואית אירע בארץ אירוע אחד טרגי ואירוע נוסף בסין הרחוקה.
השבוע קראתי מאמר של רופאים ישראלים שאומרים שרמת הסיכון בשימוש פורמולות כמעט אפסי
וכדי להוריד עוד יותר את הסיכון ניתן להשתמש בכמה פורמולות במקביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב
daddytobe12/12/2008אני דווקא קראתי בפורומים אחרים שהדעות חלוקות והיו פונדקאיות שדווקא הסכימו לשאוב חלב, במיוחד כאשר בריאות התינוק זה הדבר שיכריע עבורם את ההחלטה. האם את פוסלת אפשרות זאת מראש אם הפונדקאית או מוזכר בחוזה עם הפונדקאית דבר בקשר לזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוזכר בנושא כלום בהסכם
:)13/12/2008אם אתם מעוניינים שוחחו על כך עם הפונדקאית וכך תוכלו לדעת גם מה דעתה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאפרת03/12/2008
אני אשמח לשמש כאם פונדקאית, אני בת 32 מהצפון גרושה, אם ל 2 ילדים ילדה בת 10 וילד בן 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשים פונדקאית
מיכל03/12/2008אפרת ערב טוב, אנו זוג מאזור המרכז המחפש פונדקאית. בידינו אישור מהוועדה המאפשר לנו להתחיל את התהליך מובטח יחס חם ותשלום הגון. אם את מעוניינת נשמח אם תיצרי קשר:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית - הוספת מייל
מיכל03/12/2008אפרת ערב טוב, אנו זוג מאזור המרכז המחפש פונדקאית. בידינו אישור מהוועדה המאפשר לנו להתחיל את התהליך מובטח יחס חם ותשלום הגון. אם את מעוניינת נשמח אם תיצרי קשר: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת בוקר טוב
עדה אטיאס04/12/2008אני מציעה לך לבדוק את האפשריות השונות לעבור את התהליך בדרך עצמאית או באמצעות מרכז ולהחליט לאור היתרונות והחסרונות מהי הדרך הטובה ביותר עבורך.
אני מזמינה אותך להתקשר למינה 0522907322 או אלי 0522907889
ולקבל מידע שיעזור לך בקבלת ההחלטה.
נשמח לאפשר לך לשוחח עם פונדקאיות שעברו/עוברות את התהליך כדי לשמוע מנסיונן.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח ליצור איתך קשר
רונית ואסף04/12/2008נשמח ליצור עימך קשר ואו תתקשרי אלינו: 054-6616207 או 052-6896899 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית לאחר אבחוןרצינית01/12/2008
מעוניינת להיות אם פונדקאית תמורת 150000 בסיס + התוספות.
מי שיכול לעמוד בכך מוזמן להשאיר הודעה אני קוראת את כל ההודעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רצינית, אנא התקשרי אליי
רצינית02/12/2008שרון וגבי - 0577232322
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונקאית אקדמאיתשירה29/11/2008
עדה, מינה שלום רב לאחר עיון באתר שלכן נוכחתי לראות כי הקריטריונים לאם פונדקאית כוללים השכלה עד 12 שנות לימוד. אני עונה על כל הקריטריונים מלבד תנאי זה, שכן אני בעלת MA. הייתכן ולא הבנתי נכון את הכתוב? אשמח לתשובה תודה שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שבת שלום
עדה אטיאס29/11/2008הכוונה היתה שרוב הפונדקאיות שפונות הינן נשים בוגרות 12 שנות לימוד זה בהחלט לא תנאי וישנן גם אקדמאיות שעוברות את התהליך.
את מוזמנת להתקשר אל מינה 0522907322 או אלי 05229078892 ונשמח להפגש ולתת לך פרטים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
אורית29/11/2008היי שירה אנו זוג מאוד רציני שמחפש פונדקאית אם את מעוניינת צרי קשר במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית
רונית ואסף01/12/2008שלום שירה
אנו זוג נחמד(אני מקווה שכך -:)) ורציני מאזור הצפון אשר מחפש פונדקאית. קיבלנו אישור עקרוני מהוועדה, ואנו מוכנים להתחיל בתהליך. אם את מעוניינת נשמח אם תיצרי קשר: טלפון 054-6616207 ; 052-6896899 או למייל:[email protected] . רונית ואסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה ממך דברי איתי
גלית01/12/2008אנו מחפשים פונדקאית ומוכנים לצאת לדרך . יש לנו אישור מהוועדה . בבקשה צרי קשר איתי . מודה לך מראש , 0509272625
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירה
גלי02/12/2008נשמח מאד לדבר איתך אנחנו בפלפון 0545644404 או במייל הזה [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית
מיכל03/12/2008שירה ערב טוב, אנו זוג מאזור המרכז המחפש פונדקאית. בידינו אישור מהוועדה המאפשר לנו להתחיל את התהליך מובטח יחס חם ותשלום הגון. אם את מעוניינת נשמח אם תיצרי קשר:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן.
דינה08/12/20080543043829
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם פונדקאית
אושר09/07/2009אני מעוניית, צרו קשר למייל. אני גרושה ואם לילד אחד, אחראית, בריאה וטובת לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתור פונדקאית
זוג19/07/2009אושר שלום לך
אנו זוג המעוניינים לשמוע פרטים מימך כמובן עם אישור מהוועדה באשר לפונדקאות
נייד 0544863966* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאושר
רותי19/07/2009הי,
נשמח אם תוכלי ליצור עמנו קשר. אנו בני זוג בני 39, ובידינו אישור של משרד הבריאות להתחיל בתהליך פונדקאות. ניתן לצלצל למס' טלפון 2028400 - 050 או לשלוח אי מייל ל: [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אושר , אם זה עדיין אקטואלי
חגית22/08/2009תצרי עימי קשר
תודה
חגית 054-4416666* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום-בבקשה צרי קשר
רינה24/08/2009היי אנו זוג רציני מהמרכז המעוניין לעבור את תהליך הפונדקאות ולהביא ילד לעולם.
אם הינך מעוניינת אנא צרי קשר בטל' 0528117207
רינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום-בבקשה צרי קשר
רינה24/08/2009היי אנו זוג רציני מהמרכז המעוניין לעבור את תהליך הפונדקאות ולהביא ילד לעולם.
רינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום-בבקשה צרי קשר
רינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים פונדקאית - תוספת מייל
מיכל05/12/2008אפרת ערב טוב,
אנו זוג מאזור המרכז המחפש פונדקאית.
בידינו אישור מהוועדה המאפשר לנו להתחיל את התהליך
מובטח יחס חם ותשלום הגון.
אם את מעוניינת נשמח אם תיצרי קשר:
[email protected]
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה יקרה
אורית07/12/2008הי שירה, תחילה שיהיה לך בהצלחה בתהליך אם את מעוניינת לעבור את התהליך המדהים עם זוג מדהים(אני עוזרת לחברה טובה שיש לה כבר אישור עקרוני מהוועדה) אז תשלחי לי בבקשה מייל ל [email protected] ואשמח מאוד להכיר לך אותם, תודה רבה ושיהיה לך שבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח לשוחח איתך 0507649223
שלי08/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה אני רצינית לגבי פונדקאות
גלית08/12/2008היי שירה . אנו רוצים לדבר איתך לגבי פונדקאות . אם את עדיין מעוניינת צרי קשר 0509272625 . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייל להתכתבות
גלית08/12/2008היי שירה אם את עדיין מעוניינת להיות פונדקאית נא לכתוב לי למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוג פרידמנים שמחפש פונדקאית
מילי19/12/2008היי שירה, אנו זוג פרידמנים אקדמאים מאיזור המרכז, מאמינים שהחיבור בינינו יהיה מדהים. צרי קשר ונוכל לדסקס יחדיו. 054-6448170
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
מינה יולזרי22/08/2009דיברנו באתר על הפרופיל הממוצע של הפונדקאית. יש פונדקאיות אקדמאיות כמובן. ולכן לשאלתך, העבודה שאת אקדמאית לא מונעת ממך להיות פונדקאית, להיפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירה
רינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוג המחפש פונדקאית
יסמין18/10/2009שלום,
אנו זוג נשוי ללא ילדים המחפשים אם פונדקאית.
נשמח מאוד אם תצרי עימנו קשר,
מייל : [email protected]
תודה,
יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית.דנית28/11/2008
שלום לכן. רציתי לקבל קצת אינפורמציה לגבי תרומת ביצית. הבנתי שלא ניתן לבצע בארץ. פחות או יותר מה הפרוצדורה וסדר גודל כללי לגבי עלויות??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית ערב טוב
עדה אטיאס29/11/2008ישנן מספר ארצות שמהן ניתן לקבל תרומת ביציות ויש לא מעט רופאים ישראלים שעוסקים בכך.
באוקריאנה ישנן מס' מרפאות, קפריסין, רומניה, וצכיה.
הייתי ממליצה לך להתייעץ בנושא עם הרופא שלך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאותקרן25/11/2008
מינה שלום,
אני גרושה+3 ומאוד מעוניינת בלחוות את הסיפוק הענק הזה ולתת חיים חדשים להורים מקסימים.
אשמח אם תיצרו עימי קשר לבירור התנאים הדרושים לשם כך 052-3188077 ונשתמע.....תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינים בך
שלי25/11/2008הי קרן,אנו זוג רציני המחפש פונדקאית מתאימה.אנא צרי עימנו קשר.0507649223
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרן
אורית26/11/2008אם את מאזור המרכז או הדרום אנו זוג שמחפש פונדקאית נשמח אם תיצרי איתנו קשר במייל [email protected] או בפלא פון 0524618266 ולהשאיר הודעה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אנחנו נשמח לדבר איתך
גלי26/11/2008במייל [email protected] או בפלפון 0545644404
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינה
רינה27/11/2008שלום קרן, אנחנו מעוניינים באם פונדקאית, נשמח אם תצרי קשר 0528117207 רינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קרה כבר למישהי?אסנת23/11/2008
האם קרה כבר למישהי שראו שק רחם אך לא ראו קוטב עוברי ? האם יש סיכוי שזה עוד יסתדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסנתי
עדה אטיאס24/11/2008אני שמחה שהיום כבר ראו , נקווה שהכל יתפתח כמו שצריך , ולא יהיו לנו יותר דפיקות לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא.ר19/11/2008
אנו הורים לשני ילדים מטיפולי פוריות לאחר סיבוך בהריון שלישי מחוץ לרחם נאמר לי שהריון נוסך כמעט בלתי אפשרי ועומד בסכנת חיים עצם נסיון השאיבה ולכן שללו בפנינו את העניין שאלתי היא האם ניתן לפנות לפונדקאות כאשר אין ביכולתי לשאוב ביציות ואם כן מה התהליך ולאן פונים אשמח מאוד לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.ר בוקר טוב
עדה אטיאס20/11/2008הייתי ממליצה לך ראשית להתייעץ עם רופא נשים לגבי האפשרות לפנות לפונדקאות, מאליו יהיה עליו להכין סיכום רפואי לגבי כל מה שעברת עם המלצה על פונדקאות, במידה ויחשוב שזו האפשרות העומדת בפניכם להביא ילד נוסף לעולם.
במידה ואינך יכולה לשאוב ביציות שיציין שמדובר בתהליך פונדקאות בשילוב תרומת ביציות.
את חוות דעתן בצירוף צילומי ת.ז שלך ושל בעלך ומכתב ממכם עם פרטיכם האישיים יש להגיש
למשרד הבריאות הועדה לאישור ההסכמים לנשיאת עוברים עבור אביבה נימרודי-בוצר
רח' רבקה 29 ירושליים 91010
זו הפרוצדורה לקבלת אישור עקרוני.
סביר להניח שיזמנו אותכם גם לראיון.
הטלפון של אביבה 025681275.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת להיות פונדקאיתשפי17/11/2008
שלום לכם , אני אמא לשני ילדים נשואה באושר שמעוניינת להיות פונדקאית אני בת 36 בריאה את שתי הלידות שלי ילדתי ללא אפידורל או כל חומר מטשטש אחר אשמח באם תיצרו עימי קשר ולהסביר לי אייך להיכנס לתהליך הפונדקאות תודה , שפי 0544542533
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשים פונדקאית
נעמה18/11/2008שפי בוקר טוב, את מוזמנת לצור איתנו קשר למייל [email protected] ואנו נשמח להסביר לך על התהליך, יום מקסים, נעמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואות לא יכולות
רוצים אותך19/11/2008בכל אופן לא אם עושים את זה בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להיות אם פונדקאית,שנישני בן חיים17/11/2008
אני אם לשלושה ילדים בת 34 ,מעוניינת לעבור את תהליך הוועדה רק במידה ותתקיים בקשה לפונדקאות.
אפשר ליצור עימי קשר במייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האימייל שלך שגוי
רוצים אותך19/11/2008ניסיתי לשלוח לך מייל וקיבלתי הודעה שהכתובת שגויה. אשמח אם תצרי קשר ל: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שני נשמח לדבר איתך
גלי22/11/2008אם מתאים לך אנא צרי עמנו קשר ... במייל [email protected] או בפלפון 0545644404
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאיתעדי16/11/2008
שלום אני בת 27 רווקה , אין לי ילדים משלי ורציתי לדעת יותר על התהליך ולהציע את עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אם אין לי ילדים עדיין מעוניינת
עדי16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
מינה יולזרי16/11/2008אישה שלא חוותה הריון והיא אינה אם לילד לא יכולה עפ"י החוק להיות פונדקאית. ההחלטה נעשתה מכיון שאישה שלא הרתה ולא ילדה לא יודעת אם הגוף שלה מסוגל לעבור הריון בלי להינזק. בנוסף קיימת חשיבה על מצבה הרגשי של פונדקאית שאינה אם שאמורה לעבור תהליך של הריון ולהיפרד מעובר מבלי שיש לה ילדים משלה.
בכל מקרה תודה על הפנייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש פונדקאיתת 0506794105
עדי פיירשטיין21/11/2008תתקשרי לטלפון 0506794105
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להיות אמא פונדקיתנטלי14/11/2008
שמי נטלי בת 32 מתגוררת ב מרקז אמא ל 2 ילדים -מחפסת זוג רציני להגשימ את החלום שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם כך אנא צרי עמנו קשר
גלי14/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי ערב טוב ושבת שלום
עדה אטיאס14/11/2008אשמח לסייע לך לצאת לדרך את מוזמנת להתקשר
עדה 0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים אם פונקאית
רינה15/11/2008שלום לך נטלי. כבר זמן רב אנו מחפשים פונקאית. גם אנחנו גרים במרכז. נשמח אם תצרי איתנו קשר. 0528117207 רינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטלי
אורית16/11/2008אנחנו זוג שמחפש פונדקאית היינו בעבר בתהליך כזה אך מכיוון שהפונדקאית שלנו נכנסה להריון משל עצמה הפסקנו את התהליך אנו מכירים את התהליך ומאושרים ע"י הועדה נשמח עם תיצרי איתנו קשר במיל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטלי
נעמה16/11/2008אנו זוג רציני ונחמד מאזור המרכז, המחפש פונדקאית אם את מעוניינת נשמח אם תיצרי קשר למייל:[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נטלי
גלי22/11/2008אם את רוצה אז נשמח לשמוע ממך ובואי נדבר במייל אנחנו נמצאים ב [email protected] או בפלפון 0545644404
אורית08/12/2008הי נטלי תשלחי לנו אימייל ונכתוב לך את המס' פל' , מדובר בזוג מקסים ורציני שמחכה לך להגשמת החלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקית
נטלי-09/12/2008הטלפון שלי-0528333742 להיתקשר בבקשה אחרי שעה -20.00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירן13/11/2008
שלום, אני בן 33 מעוניין להיות אב חד הורי, האם זה אפשרי פונדקאות באוקראיינה ואם כן למי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או בהודו?
לירן13/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להיות פונדקאיתאסתי13/11/2008
כשהכרתי את בעלי אחותו היתה לאחר מס' טיפולי הפרייה כושלים ותמיד אמרתי לו שאם היא לא תצליח אני מוכנה להיות פונדקאית בשבילה... אז הייתי בת 23 . היום אני בת 33 אמא לשלושה ילדים ונמצאת בהליכי גירושים, עם כל הדברים הלא נחמדים שעוברים כשמתגרשים דבר אחד טוב אני מוצאת בכך: לפחות אוכל להיות פונדקאית ולעזור להורים שאינם יכולים להרות באופן טבעי.. למי עליי לפנות? האם אוכל להתחיל בתהליך או שעליי לחכות לגט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתי בוקר טוב
עדה אטיאס14/11/2008זה נפלא שאת רואה את הטוב בכל מצב, תוכלי להתחיל בפועל את התהליך של הפונדקאות רק שתהיה גרושה פורמאלית, אשמח לשוחח איתך ולתת לך פרטים על התהליך עצמו כהכנה להמשך.
עדה 0522907889
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשים אמ פונדקאית
אביב19/11/2008נשמח לדבר איתך 0529589252 ,מייל [email protected] , תודה........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח מאד לדבר איתך בכל שלב שיתאים
גלי22/11/2008אפשר ליצור איתנו קשר במייל [email protected] או בפלפון 0545644404 אנחנו מוכנים ויכולים גם לחכות לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)