מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת תורמת ביציות איכותית תמורת תשטלי21/10/2008
שלום, אני מעונינת להרות מתרומת ביצית. בכמה מילים אני אשה נאה, נעימה, חמה , אמהית ומוגדרת על ידי הסביבה כאיכותית. מחפשת תורמת ביצית אינטיליגנטית,נאה, חמה וטובת לב. מובטחת תמורה גבוהה מאוד. נא לפנות ל- [email protected] בהצעות רציניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון מייל
טלי21/10/2008הכתובת להתקשרות היא [email protected] תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מקובל ומעוגן בחוק ?
מעוניינת לדעת23/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להיות פונדקאיתלינור20/10/2008
שלום. אני יודעת שפונדקאית יכולה להיות רק אם חד הורית או רווקה. בהגדרה- מצבי האישי הוא נשואה אבל בפועל פרודה (עם שני ילדים),כבר המון זמן שאני רוצה להיות פונדקאית-האם במצב זה אני יכולה או רק לאחר גירושיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינור חג שמח
עדה אטיאס21/10/2008החוק מחייב שאישה המעוניינת להיות פונדקאית תהיה פורמאלית גרושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להיות אם פונדקאיתלירז19/10/2008
שלום לכולם, אני לירז בת 35 + ילד 1. מעוניינת להיות אם פונדקאית. מי שמעוניין יכול להשאיר פרטי התקשרות ואני אתקשר איתו. חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירז חג שמח
עדה אטיאס19/10/2008מאחלת לך בהצלחה ואשמח לשוחח איתך 05229097889
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
מיכל19/10/2008שלום לירז אשמח אם תתקשרי אלי לטלפון 432416 054 תודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח לשוחח
אני19/10/2008היי לירז, נשמח לשוחח איתך 0545597108
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח מאד לדבר איתך
גל20/10/2008אם מתאים לך נשמח אם תצרי איתנו קשר בפלפון 0545644404 או במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצים מאד ליצור קשר
אפרת21/10/2008הי לירז, נשמח מאד שתיצרי עמנו קשר בטלפון: 0524662061 או במייל: [email protected] תודה, אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינים מאד ליצור קשר-המייל הנכון
אפרת21/10/2008הי לירז, תיקון להודעה הקודמת: המייל שלנו: [email protected] , תודה, אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות
עדי פיירשטיין22/10/2008משלם תמורת פונדקאות ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיצרי עמי קשר
שרלי08/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינים בהחלט
גלי11/11/2008את מוזמנת בחום רב ליצור עמנו קשר במייל [email protected] או בפלפון 0545644404
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
רינה13/11/2008אני רינה, נשואה ומנסה שנים להיכנס להריון אך למרבה הצער ללא הצלחה. אנא צרי איתי קשר ונדבר. אודה לך מאוד על התייחסותך. רינה 0528117207
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלויות פונדקאותאורה16/10/2008
אודה לך אם תשלחי לי במייל מהן העלויות של תהליך הפונדקאות לכתובת: [email protected] תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי לך אימייל
עדה אטיאס16/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת עלויות של פונדקאותבתיה11/10/2008
אודה לך אם תוכלי לשלוח לי במייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתיה ערב טוב
עדה אטיאס15/10/2008את מוזמנת להעביר לי את האימייל שלך ואשלח לך את העליות.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוג נחמד מחפש פונדקאיתמיכל06/10/2008
אנו זוג נחמד מרעננה, ללא ילדים, המחפש פונדקאית להגשמת חלומנו לילד משלנו קיבלנו אישור עקרוני מהועדה ונותר לנו רק למצוא את האחת שתרצה לחוות עימנו את התהליך המרגש הזה, ולהפוך כאב של שנים לאושר גדול. יחס חם ותשלום הוגן מובטחים נשמח אם תצרי איתנו קשר בטלפון 6432416 054 מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה וגמר חתימה טובה
עדה אטיאס07/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונינת להיות פונדקאית
מירב09/11/2008שלום שמי מירב אני אם חד הורית לשני ילדים אשמח להיות פונדקאית אפשר לפנות אליי למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך מירב
רינה15/11/2008אנו זוג מהמרכז. מחפשים כבר זמן רב פונקאית. נשמח אם את תהיה האור בקצה המנהרה. אנא צרי קשר. 0528117207 רינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פןנדקאית לזוג יהודים מחולרותם05/10/2008
שלום, אני בן משפחה לזוג יהודים מחו"ל, לצערנו האישה לא מסוגלת ללדת בגלל הגבלות פיזיות, האם החוק הישראלי מאפשר לזוג שאין לו אזרחות ישארלית לקבל שירותי פונדקאות בארץ ? כמו כן מהן השלבים שצריך לעשות ע"מ להתחיל בתהליך ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החוק לא מאפשר לזוגות שאינם תושבי
עדה אטיאס06/10/2008הארץ לעבור תהליך בארץ.
מהיכן אתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטורקיה
רותם06/10/2008יש אולי דרכים אחרות להנות משירות גם לתושבי חוץ ? חשוב שהאם תהיה יהודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי אלי ואנסה להפנות
עדה אטיאס07/10/2008אותך לגורמים שיוכלו לסייע לך.
0522907889* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם שלום
מינה יולזרי07/10/2008יהודים שאינם חיים בארץ אינם יכולים על פי החוק לעבור תהליך פונדקאות בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרו עימי קשר למייל
רוז19/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים פונדקאיתO Mama05/10/2008
שלום, אנחנו זוג שעבר את התהליך בהצלחה פעם אחת ומעוניינים לעבור אותו שוב בהקדם. אז אם את מאיזור המרכז ועומדת בתנאי הועדה נשמח אם תצרי עימנו קשר ב [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
עדה אטיאס06/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאית יכולה להיות קרבה ראשונהא . ד03/10/2008
שלום אני רוצה לדעת אם אחות שהיא גרושה ויש לה שני ילדים משלה יכולה להיות אם פונדקאית ? אני קצאת חושש מאישה זרה ואחותי מוכנה להיות זו שתשא את העוברים שלי ושל אישתי האם זה אפשרי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החוק לא מאפשר קירבת משפחה
עדה אטיאס04/10/2008בין ההורים המיועדים והפונדקאית.
הסיבה היא פסיכולוגית, הקשר עם גיסתך ימשיך לאחר הלידה והדבר יכול ליצור תחושות מבלבלות אצל כל הנוגעים בדבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלויותגילי03/10/2008
אבקש לקבל מידע על עלויות תהליך הפונדקאות למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי לך אימייל
עדה אטיאס04/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדה שלום
מעיין29/12/2008אשמח עם תשלחי לי במייל רשימת הצעות מחיר שגובה אם פונדקאית אני נורא מתוסכלת כל אחד מציעה משהו אחר ושאני רושמת סכום מסוים רוצים לאכול אותי בלי מלח . אני רוצה לדעת מהו מחיר הולם וסביר כדאי להיות אם פונדקאית תעני לי בכנות כי יש לי המון הצעות מזוגות אך אני עובדת עצות או שמה עדיף לי מעל הכל והכסף להיות ביחסים טובים עם הזוג מה עדיף יותר לקחת בחשבון????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי תישלחי לי את האימייל שלך
עדה אטיאס29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדה
מעיין29/12/2008[email protected] תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך אימייל
עדה אטיאס30/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עובדת ששכרה אם פונדקאחנוכה אתי01/10/2008
יש לי עובדת שעובדת אצלי כ 3 שנים . היא שכרה אם פונדקאית וקיום היא בחודש שיש הפונדקאית. אילו זכויות יש לעובדת שלי לגבי הלידה לגבי חופשת הלידה כי איננו יודעים את החוקים .הודה לכם מאוד תיתנו לי תשובות לגדביי השאלות ששאלתי . בתודה רבה אתי חנוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא זכאית למענק לידה
עדה אטיאס02/10/2008במידה והיא מקבלת תלושי שכר ועבדה לפחות הזמן הנדרש על פי חוקי הביטוח הלאומי היא תהיה זכאית גם לחופשת לידה.
הייתי ממליצה לך להכנס לאתר של בטוח לאומי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה מראש למעביד על יציאה לחופשת ל
דלית25/10/2008שלום מינה, כמה זמן מראש צריך להודיע לבוס שלי שאני אם מיועדת ויוצאת לחופשת לידה? האם מותר לו לפטר אותי ? האם יגיעו לי פיצויי פיטורין? שאלה אחרונה -ממתי מתחילה חופשת הלידה אם הילדה נולדה פגה ונשארה בפגיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דלית
מינה יולזרי27/10/2008לפי החוק את צריכה להודי ע לבוס שלך בסביבות חודש חמישי על כך שיש לך פונדקאית שעומדת ללדת את ילדך ואת אמורה לצאת לחופשת לידה בתאריך משוער שניתן לך.
אסור לבוס שלך לפטר אותך אם יש לך וותק של 6 חודשים לפחות. אם פיטר אותך ולא הסכמת לכך את יכולה לתבוע אותו בבית דין לענייני עבודה (הסעד שם הוא מהיר ביותר) ואם בהסכמתך אזי מגיעים לך פיצויי פיטורין.
יש לך זכות לתבוע חופשת לידה בביטוח לאומי ברגע שקיבלתם צו הורות מבית משפט לענייני משפחה בלי קשר לעובדה שהילדה נשארה בפגיה.
מאחלת בריאות לילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות לנשאנשא - פונדק01/10/2008
האם ידוע לכם על ארגון או מקום שבו אפשר לקבל שירותי פונדקאות לנשא שמעוניין להביא ילד. ידוע לי כי קיום יש שטיפות זרע שמבטלות את הסיכון בהעברת הנגיף לעובר ולאם הפונדקאית. אודה על כל סיוע בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי מושג
עדה אטיאס02/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות לזוג גבריםגלעד29/09/2008
יש לי שאלה לגבי פונדקאות, למיטב הבנתי אין אפשרות של פונדקאות בארץ, כמו כן רק בחו"ל (ארה"ב) אך זה מיועד רק לעשירים (הסך הכולל של כל ההוצאות הוא מעל 100,000 $) מה עושים ? גם אימוץ הוא דיי בירוקרטי וקשה בטוח שלא בארץ אלא רק בחו"ל מה עושים? כמו כן האופציה להביא ילד עם לסבית או סטרייטית הוא לא בא בחשבון כי אנו רוצים ילד משלנו ולא בשותפות עם גלגל חמישי מה אתם מייעצים לנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלעד חג שמח
עדה אטיאס30/09/2008ישנה אפשרות לפונדקאות גם האוקראינה ורוסיה בעליות נמוכות יותר כפי שהבנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנו זוג גברים המעונינים בפונדקאות
ירון30/04/2009שלום,
האם ישנו גוף שנותן שרות והכוונה לזוגות גברים המעונינים בפונדקאות?
היינו שמחים ליצור קשר עם זוג שעבר את התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה במשפחה חדשה
מיכל30/04/20095660504 03
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון אפשרי
לילך117/09/2009שלום גלעד.
ייתכן וישנה אפשרות לעזור לכם.
אי-מייל,לתקשורת...אם תוכל,
חג שמח ושבת שלום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת המתנה לאחר גירושיןיוליה27/09/2008
השאלה שלי היא, כמה זמן צריך לעבור מקבלת גט בכדי שאיהיה כשרה ומתאימה לפונדקאות? מתי אחרי גירושין אפשר לגשת לאיבחון פסיכולוגי ולהגיש תיק לוועדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה בוקר טוב
עדה אטיאס28/09/2008בעקרון הועדה קבעה שצריכה לעבור שנה מקבלת הגט יחד עם זאת היו לא מעט בנות שקיבלו את אישור הועדה גם לפני, לאחר שהעברנו דוח סוציאלי, שמטרתו לבדוק באם את וילדייך עדיין בעיצומו של משבר הגירושין או לא ,שזה בעצם הדבר המשמעותי, במידה ותירצי את עזרתנו את מוזמנת להתקשר 0522907889.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טופס 8מיועדת26/09/2008
שלום רב, אשמח לדעת האם טופס 8 וחוות דעת של גניקולוג זה אותו הדבר או שחוות דעת צריכה להיות בכתב ובנוסף לטופס 8? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיועדת ערב טוב
עדה אטיאס26/09/2008טופס 8 מיועד לפונדקאית והינו הסבר לגבי ההליך הרפואי הסיכונים הכרוכים בתהליך, ההריון והלידה
המועבר ע"י גניקולוג.
טופס 6 הינו חוות דעת רפואית לגבי האם המיועדת-ההסטוריה הרפואית, הבעיה הרפואית בגינה יש צורך בפונדקאות.
שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה בוקר טוב,
מיועדת27/09/2008ראשית תודה על התשובה המהירה. את טופס 6 אני מכירה ויש לי אותו פשוט אחד הרופאים המומחים אמר לי שהוא צריך לכצוב חוות דעת על הפונדקאית המיועדת ולי זה נראה מוזר כי בשום מקום לא מצאתי דרישה כזאת למעט טופס 8 . אז האם אני אכן צריכה מכתב עם כמה מילים על מצבה של הפונדקאית בנוסף לטופס 8 או שרק טופס 8? תודה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)